Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26335
6.7.15 13:19
@AvajBr píše:
Caute, hlasim se do klubu nervoznich matek zarijovych prvnaku. :mrgreen:
Tasku jeste nemame, syn je hroznej drobek (cca16kg a 113cm :roll:, dodavam ze ma 6,5 :D). Takze cekam do srpna, jestli jeste neporoste. A ani nevim, co pro nej vybrat. Topgal me prijde obrovskej pro naseho drobka a Emipo ma zas sileny vzory pro kluky :zed: Fakt jsem ted ohledne aktovek zklamana. Ale asi to nakonec jedna z techto bude. Prijdou me dusledne promakane…

Papuce mame Befada na suchac. Jsou super, vydrzi a dobre mu sedi na noze.
uplne koukam, co uz vsechno vite a kupujete. My meli rodicak v breznu a nevime nic. Seznam veci prej zalezi na ucitelce a tu nam taji. Dozvime se to asi az v zari. :nevim: Masakr je to!
Jedine, co vime, ze jich bude ve tride 33 :? A ze se dostal do družiny :mrgreen:

Takze si zatim budu znamenat vase tipy a az se neco dozvím, prihodim neco do placu :mrgreen:

33? 8o no ty wole 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 13:20

@AvajBr to je jak náš.. ale ta aktovka mi nepřijde na něho velká :think: ale je fakt, že unás kluk váží pomalu 19 kg k té výšce..ale je taky menší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 13:25

@AvajBr :mrgreen: že tají.. ne fakt, mě to trochu pobavilo.. spíš ho nestihli ten seznam udělat :nevim:
My ho máme i s výkladem, co ano a co ne raději nekukpovat a stejně je toho dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
6.7.15 13:26

No u nás musíme donést vše. i toaleˇták, mýdlo, kapesníky… prostě vše obec nedá naprosto nic. Ani by mě nedivilo kdyby po nás chtěli abychom po večerech chodili uklízet chodby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
6.7.15 13:26

Ahoj, taky mám budoucího prvňáčka Školu Máme před barákem. navíc tam pracuji v družině. takže ráno spolu do družiny, odpoledne společně domu. :lol:
Jinak žádná schůzka nebyla pro rodiče. mě to nevadí, všechno tak nějak vím, ale zase chápu rodiče, co by schůzku chtěli
Ale prý bude na webu školy seznam pomůcek, musím se pak kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
6.7.15 13:31
@neumisa píše:
33? 8o no ty wole 8o

Jo fakt. Otviraji se tri tridy po 33 detech. Bude to naprosto strasny :( Navic syn je takovej hodne specifickej. Bude to s nim těžký a to mnozstvi deti tomu moc nepomuze. Zalezi na ucitelce. Ale tu tady fakt nerikaji. Prej kvuli tomu, aby matky nemohly sachovat deti mezi tridama :nevim: Meli s tim spatne zkusenosti z minulosti. Takze opravdu vime prd a opravdu se to taji :roll: Nikdo nic nevi. Ani rozrazeni do trid. Des..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
6.7.15 13:33

@kvaček taji,ale ne seznam :mrgreen:. Ale jmeno ucitelek. Jako fakt :nevim: Jestli na syna zbyde nejaka „Hajská“, tak to bude fakt pruser…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 13:34

@AvajBr aha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
6.7.15 13:34

@jakanas Tak co. Vyzvednes dite a rovnou po sobe vytrete :lol:
Taky se u nas mosi kapesniky, ubrousky a wc papir. Ale uklizet nic nebudu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
6.7.15 13:36

@kvaček jojo. U nas se jede v rezimu TOP SECRET :zed: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 13:37

Je vitam nove prichoziii :lol: Nez jsem na oné strance stacila udelat nakup za 700 tak tady mame dalsi posilu :srdce: Jsem rada :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
6.7.15 13:38
@jakanas píše:
mi vybrali tuto http://www.patro.cz/…rtifikat-agr

Ta vypada dobre akorat ty ceny teda 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
6.7.15 13:40

@Šema diky! Budu asi prispivat spus sporadicky. Pres den sedim v praci a nebudu moct na net. Ale diky za diskuzi!
odkaz na razitka je super. Diky za nej. Asi taky objednam :) Nechavate tam dat asi cely jmeno s prijmenim, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 13:41

@AvajBr já dala celé jméno i příjmení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
6.7.15 13:41

@AvajBr tak u nás taky utajení…
teda já to vím :mrgreen:
a dokonce jsem soukromně došla za zástupkyní a poprosila jí o to, aby byl ve třídě s jeho nej kamarádem a i u které učitelky
no co…musím využít toho, že tam pracuju
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí