První rande v lockdownu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
6.4.21 12:26

@Asynchronka Ano, zatím to vypadá, jak jsem psala výše, na procházku po lázních a pak až bude zima, tak skočíme do auta… Nic lepšího nás zatím nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.4.21 13:19

A proč nemůžete jít k někomu z vás na kafe? :think: 8o Na tu hodinku, dvě…v tomhle počasí bych se nikde neprocházela, to samé v autě…leda by ho měl řádně vyhřáté…ale je to opravdu nepohodlné. To by mě nebavilo. Ještě mě napadlo někam na pumpu, tam vám to kafe udělají, ale sedět tam nemůžete, leda venku, když budou mít posezení a to by zase muselo být to počasí…no je to teď prekérka…já osobně s randěním čekám na lepší podmínky :lol: A pokud by chlap jó se mnou chtěl teď nutně na rande, tak ať mě pozve k sobě. Na nějaký auto bych mu prděla.

• Citovat
  • Upravit
8.4.21 11:39

Nebo zajděte do „zavřený“ hospody na kafe nebo něco dobrýho.

Ten adrenalín, jestli vás u toho někdo chytí, zážitek z rande ještě umocní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
8.4.21 12:55

@Pepazdepa12345 Ano, ano :D My měli adrenalin, že je jiného z okresu, u nás to policie dost hrotí

Rande proběhlo včera… Nakonec nepršelo ani nepadal sníh, takže jsme se jeli projít do těch lázní a pak jsme skončili v tom autě, protože byla zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí