Poradna duly
Jana Čurdová
Ach jo, jak ja vam zavidim, ja jsem dneska 11 tt a mimco uvidim az za 15 dni
Ale zase jsem si dneska udelala radost a koupila kolebku
uz bych chtela taky miminkovskou fotecku, naposledy jsem miminko videla pred dvema tydny a uz mi to chybi…
Jůů, Vondrýsku, to jsem ráda, že jste s prckem v pořádku:) Já vám holky zase trošku závidím, že jste o 2 týdny dál jak já
My jsme teprve 2,5cm… Jinak máme doma už tu autosedačku.. no úplně tam už to maličké vidím!!
![]()
Ahoj holky, výsledky ještě nevím,v pondělí mi řekli,že tak za 14 dní. Na sonu jsem byla pondělí a čolek předváděl nějaké tanečky
Jinak má přes 6 cm a dnes jsem 13+1, tzn., že zítra začínáme 4. měsíc a dr. nám posunul termín a říkal, že to teď vypadá na 4.8.
Na další sono mě objednal až za 7 týdnů, tak to bude dlouhé, ale přítel chce mít fotky i z 3D/4D, tak si to čekání zkrátíme
Pohlaví eště vidět nebylo, ale prý to u někoho vidět už bývá. Jen mi teď dělá starost přítel, protože má rýmu a je celej opuchlej, tak se bojím, abych to nechytla ![]()
Nettinko, to je jen pár dní…
Copak jste koupili za autosedačku? Já ji plánuju koupit v kombinaci s kočárkem, i když nevím, jestli jsou dostatečně kvalitní. ![]()
Já mám zamluvenou autosedačku maxi-cosi a půjde nacvaknout na kočárek. Já myslím,že už to dělají docela kvalitní
A jaký chcete holky koupit kočárek?
Je, kdyz jsem byla v devatem tydnu na vysetreni tak mel prcek 2,3… Uz se tesim az ho zase uvidim, to uz bude skoro 4× tak velke
Jo a jinak jsem vcera koupila kolebku ![]()
Akrim a jakou jsi vybrala kolebku? starou klasiku nebo neco moderniho?
Ahojky, takovou http://www.postylky-vybaveni.cz/…bka/d-70585/ nasla jsem ji na netu za 300, tak jsem do toho sla, je po jednom diteti, tak by nemela byt znicena, podle fotek vypada dobre, no a kdyz tam bude nejaky skrabanec, tak ji prebrousim a nalakuju, co jsem na PN, tak mam spoustu casu a nevim co s nim… Hrozna nuda…
No tak to jsi sehnala za moc pěknou cenu
Mě na těch internetových stránkách trklo, že budem potřebovat moskytieru, aby na mimi nelezl nějaký hmyz
Kolébku ještě zvážím, já budu hlavně chtít ohrádku, abych tam mohla mimi položit, když budu potřebovat někam odejít.
To jo, nechtela jsem za ni utracet vic penez, zvlast, kdyz ji mimco bude mit jen na 4-6 mesicu. Pak presedlame do postylky a ohradku bych videla tak nejdriv od roku, az se zacne stavet… No a s moskytierou nevim, jako na kocarek urcite, ale to byva vetsinou v sade s kocarkem a nad postylku se mi to zda zbytecne, doma hmyzaky nemame… Jinak ted docela premyslim jestli prebalovaci komodu (tu nevim kam bych dala) nebo jen prebalovaci podlozku do koupelny na pracku ![]()
Taky jsme se včera bavili o přebalováku a zrovna tak nemáme moc místo, kam ho dát, tak asi zůstaneme jen u podložky
Naštěstí máme široké a hluboké parapety, jsou ještě větší než pračka, tak možná budou po celém bytě osídlené plenkami
Moskytieru na kočárek určitě, ale právě, že uvažuji i nad tou k postýlce, přeci jen bydlíme v baráku a třeba vloni se někde poblíž vyrojili vosy a bylo jich všude mraky a když budu chtít větrat…u nás to bude asi větší jistota, mít o jednu síťku navíc. To volno ti na jednu stranu závidím, já se z práce nevrátím dřív jak v 17h.Dnes jdu na spin a pak na nákup a to přijedu domů nejdřív v 19
Na druhou stranu chápu, že být doma pořád asi taky není zrovna zábava, co? a co už jsi uháčkovala? ![]()
Jen tu cepici pro mimco a druhou pro me a tu pro me jsem zase vyparala, protoze jsem ji udelala moc velkou… Vcera jsem byla na obede se znamou, co je taky tehotna no a hruza a des, vedle ni jsem si pripadala jak kdybych tehotna vubec nebyla… Ma snad vsechny mozne tehotenske priznaky… Mi to vsechno vyjmenovavala a pry a co ty? No ja nic… Citim se stejne jak pred otehotnenim… Dneska se budu bavit uklidem (ten fakt nesnasim) a vyrobou dortu pro draheho, ma o vikendu nerozeniny, tak az si posmakne ![]()
Tu sedačku jsme dostali od maminky a jejího přítele..je moc hezká, ale značku teď nevím. Jak budu doma z práce, tak pošlu foto
Ještě nevím přesně, který kočárek budeme kupovat, ale líbí se nám hrozně takový ty „starší“ typy s koly, co mají špice
Ta kolébka je hezoučká Akrim a za tu cenu.. no luxus
A co se moskytiery týče…poněvadž já bodavý hmyz absolutně nemusím a ztrnu jen když kolem mě něco zabzučí
, tak budu touhle vymožeností určitě taky pořádně vybavená
A co bříška holky, už jde něco poznat? Já totiž nevím, jestli to je pořád ten můj „špíček“, bo už se to začíná pomalinku rýsovat
I když si říkám, že když jsem teprve 9+4 tak to je asi ještě brzy na bříško,co?
Joo a Lucinko, hrozně moc se mi líbí, jak malému říkáš čolek!
Je to super a vždycky se usmívám, když to čtu ![]()
Ja prave taky porad koukam jestli uz mi roste brisko nebo ne a nevim, taky tam mam „spicek“ a nekdy mam brisko vetsi a nekdy mensi…