Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5011
14.2.12 22:05

Akrim, ta nervozita je asi přirozená, všechny si přejeme, aby bylo všechno v pořádku a ono taky bude. Já jsem taky nervozní před každou kontrolou a v průběhu toho screeningu, když mi můj doktor dělal UZ, tak jsem cítila, že mám :srdce: až v krku. Ale pak ta slova doktora - šíjové projasnění je nízké a nosní kůstka tam je, jsem se postupně začala uklidňovat, pak mi vzali krev a pak jsem si volala na výsledky a :srdce: mi bušilo zase o 106. Říkám si, je to normální a taky to dělají hormony. Takže zítra držím palce a věř, že to bude dobré a těším se, že zítra napíšeš, jak jsi šťastná a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
14.2.12 22:15

Lucinko, já jsem úplně přehlédla, že jsi mi taky odpovídala na tu otázku ohledně výtoku. Omlouvám se, že jsem načala takové intimní téma, tak snad to nikoho nepohoršuje. Já to mám podobně, jak popisuješ, občas mokro, občas bílo, občas žluto, jednou lehce světlunce hnědo. Někdy víc až si říkám, co to je :,( , někdy míň, někdy klid. Doktor říká, že některé ženy to tak mají celé těhu a některé mají úplně sucho :) Už jsme se na tom tady shodly 3, tak to tak je prostě normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
15.2.12 14:11

Ahojky holky, tak jak to vypada, tak budeme mit holcicku:) Jinak uz ted je pekna dablice, zase se prevalovala, otacela, chvilku nevydrzela v klidu… Zacinam se bat, ze bude po mamince… Jinak z UTZ jsem byla hrozne nadsena a muj taky, nechali jsme si to zrovna vypalit na CD, tak aspon budeme mit peknou vzpominku, pani doktorka nam vse ukazala, vysvetlila, byla vazne skvela… Takovou dobrou naladu jako dnes uz jsem dlouho nemela :dance: :srdce: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
15.2.12 15:59

Akrim, moc Ti blahopřeju :kytka: . Užívej dobré nálady. Já když jdu od doktora a řekne mi, že je všechno v pořádku, tak jsem taky výborně naladěná a vydrží mi to na dalších pár dnů :) .To je super, že Vám už řekli pohlaví. V kterém jsi týdnu těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
15.2.12 17:09

Jsem 13+1 a jsem dneska strastne stastna :) hned jsem male koupila krasne ruzove bodycko jak jsme sli z UTZ, proste paradni den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
15.2.12 17:21

Supééér Akrim, gratuluju. :kytka: Užívej pohody, miminku to jenom prospěje! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
15.2.12 17:53

Akrim, tak paráda, pravděpodobně to, že jsi ve 14 týdnu, tak už bylo jednodušší pohlaví poznat. Já jsem byla na screeningu 11+2 dle PM (11+5 dle UZ), což bylo asi pouze na hádání pohlaví :) . A Vondrýsku, Ty už víš výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
15.2.12 18:10

Janulen: Já jsem byla na screeningu minulý týden a hned mi řekli výsledky. Byla jsem 13+3, ale doktor se mi smál, když jsem se ho ptala, jestli vidí pohlaví. :lol: Hlavně, že vyšetření dopadlo dobře. Teď ještě ty triple testy…, nějak nevim proč je dělají,když často vychází falešně pozitivně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
15.2.12 18:54

No prave kvuli ten falesne pozitivnim vysledku jsem sla na NT,uz se nemuzu dockat dalsiho utz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
15.2.12 19:05

Nádherná fotečka, Akrim. Je to asi trochu složitější v těchto brzkých týdnech pohlaví rozpoznat, Vondrýsku. My si prostě ještě chvíli počkáme :) :) . Já na příštím návštěvě u Dr. budu v 16 týdnu a to už by mohlo být vidět :). Ale mně je to docela jedno, holka nebo kluk. Já jsem pořád vyplašená z toho těhotenského výtoku, to bude asi tím, že jsem teďka doma a furt něco sleduju a kontroluju, zítra se jdu k praktikovi uschopnit a v pátek už do práce, tak snad se trochu zklidním :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
15.2.12 19:26

Ahoj holky. Akrim i já se přidávám ke gratulacím! Je to super :) a už jsi se rozhodla, jestli koupíš toho „walkmana“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
15.2.12 19:56

Ahojky Lucinko, rozhodla a koupim, bude to pro muj dobry pocit :) a myslim si, ze kdyz budu v klidu ja, bude to lepsi i pro malou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
15.2.12 20:58

Akrim: ta fotka je boží. :palec: Šmudlinka malá..... :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
15.2.12 21:11

taky jsem z toho uplne nadsena :srdce: a z toho dvd jeste vic, uz ho videla cela rodina od pritele, zitra ho zajedu ukazat nasim a do prace… Jsem z toho proste nadsena :) Holky a jak to mate se sexem? Ja totiz vubec nemam chut, pritel se nejdriv tvaril chapave, ale po par tydnech odrikani, asi budu muset udelat dobry skutek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
15.2.12 21:17

No, my ho provozujeme o něco méně častěji než dřív, ale spíš proto, že jsem večer hodně unavená. Je fakt, že chuť je o něco menší než dřív, ale chlapi jsou někdy prostě neodbytný… :roll: Oni to mají jinak než my. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí