Prý mě miluje, ale chodí s jinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.1.22 16:38

Podle mě to řekl akorát v alkoholovém opojení, takže bych tomu nedával moc velkou váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
1.1.22 17:52

Nic nedělej, překonej to. Vím, že tohle sis asi přečíst nechtěla, ale prostě to nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
1.1.22 17:54
@Andante píše:
Nejsem teď schopen mít vztah = nejsem schopen mít ho s tebou. Sama jsi viděla, jak rychle se uschopnil, když na obzor přišla nová koroptvička

Miluju tě, ale… = jsi fajn holka, objektivně není na tobě nic špatného a pojí nás spousta hezkých vzpomínek. Ale já už tě rozhodně nechci, už jsem jinde a nejspíš už i s jinou, ale nechci, abys na mne proto byla naštvaná a taky by se mi trochu hodil snadný přístup zpět pro případ, že bych zjistil, že opustit tě byla chyba (dle mých zkušeností k těmto prozřením prakticky nedochází, protože ego)

Holka zlatá, ten se už nevrátí, už je dávno jinde, nenech si motat hlavu. Znám jednu, která těmhle kecům svého ex věřila přes deset let. Jo, deset let to bylo „už už se k sobě vracíme, on si jen musí vyřešit to a ono.” On zatím vystřídal čtyři vztahy a pořídil si dvě děti. Ona žádné děti nemá a protože se pročekala od svých 33 do 43 let, už ani mít nebude.

Ty kráso. Skoro by mi jí bylo líto. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
2.1.22 01:05

Musíte si přiznat, že o to, zda může s někým být nebo ne, nikdy nešlo. On s vámi nechce být. V tom to je. Prostě vyprchala zamilovanost a on zjistil, že pro něj nejste ta pravá. S tím nic neuděláte. S tím se můžete jen smířit. Nehledat detaily, které by při obou zavřených očích mohly znamenat, že tam furt trochu něco je. Prostě se neobelhávejte.

Rozešel se s vámi, protože s vámi nechce být. Našel si jinou slečnu. Třeba mu to s ní vydrží, třeba ne. To už není vaše starost. Doporučuji nesledovat na sociálních sítích a neptat se na něj společných přátel. Najděte si něco, na co se můžete soustředit namísto něj - ideálně by to neměl být chlap, protože šance, že se seknete ve výběru a uděláte z něj náplast je tak 90 %.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí