Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@variska píše:
No já myslim, že psi, kteří jsou chování v kotci moc socializovani nejsou, osobně to beru jako týrání zvířat, co na tom že poslouchají při pracovních povinnostech, když jinak nejsou zvyklí na lidi, majitel za to může určitě, ti psi se za žádných okolností neměli dostat že zahrady, stejnou měrou bych ale liskala ty rodiče nevychovanych fracku, co chodí dráždit psy, fakt mám takových fakanu pokrk
naprostý souhlas.
@lucenka píše:
působí to na mě, že mu došlo, že z toho přiznáná, že mu běžně utíkali, bude mít větší průser. Tak se to teď snaží žehlit.
@lucenka píše:
tobě přijde normální, aby pes šel po jiných psech
Ale tahle věta vůbec není konkrétní, vůbec neříká, že někoho napadl. Prostě jen chodí po psech. To přece nemusí znamenat, že útočí.
@asha píše:
@brulinka Ja cetla, ze pokousal pani, co nesla v naruci svyho psa, po kterym sel. A nebylo to poprvy, tezko rict, kolikrat napadl jinyho psa a o to ani nejde, proste se to stavalo.
četla, četla, mnoho informací co člověk jenom čte a neslyší od akt=rů na vlastní uši je zcestných a lživých.
Je mi líto majitele psů, bude z toho mít průšvih. Nemám ráda pejskaře, co venčí psy bez náhubků na volno, ale běžně mi tu běhají cizí psi a nikdy na mě žádný nezaútočil ![]()
Podle toho co jsem četla, bych to viděla jasně ![]()
Z ochotného vyprávění občanů jsme pak pochopili, že poblíž místa chovné stanice se schází omladina a jak uvedl soused: „Oni nejsou místní, pocházejí z vedlejší ubytovny pro sociálně slabší, nemají o prázdninách co dělat a ty psy mu pořád provokují.“ Překvapovalo nás, že ačkoliv se jedná o zranění dítěte, snad všichni na místě chovatele obhajovali a popisovali, že je běžné, že „ Na kotce mu házejí kamení a i plechovky.“
Starší muž v zelené montérkové blůze nám popsal, že fenka německého ohaře má právě štěňata a právě ta fena si nějak otevřela kotec, vyřítila se, přeskočila plot, vrhla se do skupiny dětí a začala to nejmenší zuřivě trhat. Fenu následoval další pes, který se do útoku také připojil.
@Burj Chalifa píše:
U toho, kdo hází po zvířatech kameny, lítost necítím.
Smarja je to maly decko! Ja takovy haranty taky nesnasim, roztrhla bych je vejpul, ale tohle je trochu silny kafe, ne?
@brulinka píše:
Tam není ani slovo o tom, že běžně útočí na cizí psi..To uměli, vždy však šli jen po ostatních psech. Na tom klučinovi museli cítit jiného psa.
Nevím nečtu tam, že by útočili.
@kočička Evička píše: četla, četla, mnoho informací co člověk jenom čte a neslyší od akt=rů na vlastní uši je zcestných a lživých.
no zprávy tv nova taky nejsou zrovna zárukou pravdy ![]()
@kočička Evička píše:
Můžete mi někdo říct, kde sám majitel prohlašuje, že mu psi už někdy utekli či něco podobného? Opomiňte laskavě citace deníků, chci výslovně jeho slova, protože i on i ostatní lidé s vesnice říkali úplně něco jinéh, než že by někomu již ublížili či zdrhali.
…přeskočili plot. To uměli, vždy však šli jen po ostatních psech. Na tom klučinovi museli cítit jiného psa…
@brulinka Jak ti tohoto kret.na může být líto?
Opakovaně mu utíkali psi, napadali další psi, tobě takové chování přijde normální? Chudák kluk ![]()
Sama mám pejska, neagresivního, je kastrovaný, přátelský k lidem, zvířatům, dětem a z lidí, kteří si myslí, že pes agresivní vůči ostatním psům je normálka, z takových lidí je mi šoufl.
@neumisa píše:
no zprávy tv nova taky nejsou zrovna zárukou pravdy
aha, takže ti lidé byli fotomontáž, jo? Vycházím jen z toho, co říká ten, koho se to týká, né co píše bůhví kdo v novinách
@Bibi239 píše: …přeskočili plot. To uměli, vždy však šli jen po ostatních psech. Na tom klučinovi museli cítit jiného psa…@brulinka Jak ti tohoto kret.na může být líto?Opakovaně mu utíkali psi, napadali další psi, tobě takové chování přijde normální? Chudák kluk
Sama mám pejska, neagresivního, je kastrovaný, přátelský k lidem, zvířatům, dětem a z lidí, kteří si myslí, že pes agresivní vůči ostatním psům je normálka, z takových lidí je mi šoufl.
kde to ten pán říká?
Já teda včera četla, že to nebylo poprvé, co psi zaútočili, že už pár napadení bylo…majitele mi není, je mi líto toho kluka. J8 ti nevím, možná to třeba parta fakt nějakých haj*líků, ale 6ti leté snad ví, že se psi neprovokujou, alespon moje by to nenapadlo ani náhodou! Chudák kluk no…media vše překroutí, kdo ví, jak to bylo…každopádně pokud se psi dostali z kotce a přes plot, tak majitel je idiot, že je neumí zabezpečit!!!
@kočička Evička píše:
aha, takže ti lidé byli fotomontáž, jo? Vycházím jen z toho, co říká ten, koho se to týká, né co píše bůhví kdo v novinách
ale v těch novinách je taky jeho citace
@brulinka píše:
Ale tahle věta vůbec není konkrétní, vůbec neříká, že někoho napadl. Prostě jen chodí po psech. To přece nemusí znamenat, že útočí.
jako že jim chodí po zádech nebo jak konkrétně si to představuješ? Věta je jednoznačná.