Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Psychická porucha. Nic vic v tom neni. Stejne jako kdyz si anorekticky s vahou vězne z Dachau připadají tlusté. Tak ona krásná.
muze se zeptat na podobnou vec - umele nalepene nehty… je to fakt priserne a neznam chlapa kteremu by se to libilo ![]()
@akavi píše:
Ježiš čtu pysky a ptám se sama sebe, jak jsi to mohl vidět.
Napadlo mě to same
![]()
Jednou si takhle na zastavce nejaci kluci utahovali z jednoho kacera.opravdu na pohled zruda
nakonec mi ji bylo lito jak ji pomlouvali,byla uplne ruda
@Annabela11 píše:
@pohledzdruhestrany Protože je to moderní stejně jako silikonová prsa a nebo silikonový zadek.Je to ideál krásy a nikdo takto upravenou ženu nepřehlédne.
ty zadky jsou teda strašný , zrovna včera jsem koukala na jednu nadřízenou , která o sebe dbá ,ma super figuru , ale přišlo mi najednou, že ma obr zadek …napadlo mně jestli si ho nenechala upravit
@pohledzdruhestrany píše:
Dnes si tak razím do práce a všimnu si, v koloně popojíždí Q7 a v ní taková (na první pohled) luxusní kočička, blond, v kožíšku, tak trochu zaostřím a koukám, ona má echt pysky, jako by je vytáhla ze včelího úlu.Mohl by mi někdo ze zde přítomných žen vysvětlit, proč si to ženy nechávají dělat a co jim na tom přijde krásný. Ptám se žen, protože kvůli mužům to neděláte, ale jen proto, aby jste se cítili dobře (podobně jako silikonový prsa).
Děkuji předem za odpovědi
a co když to dělají právě kvůli těm mužům? Tak si představ péro v sevření takových našpulených rtů
![]()
@Venetia to mi povidej. Tuhle jsem byl služebně v Olomouci a tam má pr del snad každá druhá. To je takovej nezvyk, se ocitnout v jiným kraji a všechno je jinak. ![]()
@bětee píše:
a co když to dělají právě kvůli těm mužům? Tak si představ péro v sevření takových našpulených rtů![]()
na tu otázku bych ti rád odpověděl, ale potřeboval bych upřesnit, jestli jsi příjemce nebo poskytovatelka ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
na tu otázku bych ti rád odpověděl, ale potřeboval bych upřesnit, jestli jsi příjemce nebo poskytovatelka
příjemce - of course
Co by z toho poskytovalka měla????
@Venetia Možný to je…pak je ještě takové speciální spodní prádlo s vycpávkami zadek je po něm pak takovej vyšpulenej … Ženským hrabe no ![]()
@samá práce píše:
@Venetia to mi povidej. Tuhle jsem byl služebně v Olomouci a tam má pr del snad každá druhá. To je takovej nezvyk, se ocitnout v jiným kraji a všechno je jinak.
alejde o to , jestli od přírody nebo si je nechaly schválně vycpat
@bětee No
si myslím že když takovou potkají hned je jim vybaví tohle .
![]()
Taky obcas vidim naky exemplar a ono to ani nemusi jezdit v Q7. Tuhle jsem potkala takovou maminku v metru. V doprovodu mela asi 10 letou holcicku. I holcicka byla ohaknuta trochu ala kolotoc, ale maminka teprve, to byl pohled. Peroxidovy blond, vyrazny makeup, rty nafouknute jako zachranny kruh. K tomu kozacky vysoke az k minisukni a byly v nich udelane vyrezy jakoby nozem po cele delce tak, aby prokukovala ven noha. Silene vyzyvave a … nevkusne. Maminka byla oblecena jako lacina stetka. Koukala jsem na to zjeveni v nemem uzasu, dokud maminka nepromluvila nejakou ukrainsky ci rusky znejici reci (rusky mluvici uzivatelky prosim prominou). A ten jazyk mnohe vysvetlil. Cim vic na vychod clovek jde, tim vetsi zaliba v imagi profesionalky, nevim cim to presne je, ale korelace je jasna.
@warita píše:
Taky obcas vidim naky exemplar a ono to ani nemusi jezdit v Q7. Tuhle jsem potkala takovou maminku v metru. V doprovodu mela asi 10 letou holcicku. I holcicka byla ohaknuta trochu ala kolotoc, ale maminka teprve, to byl pohled. Peroxidovy blond, vyrazny makeup, rty nafouknute jako zachranny kruh. K tomu kozacky vysoke az k minisukni a byly v nich udelane vyrezy jakoby nozem po cele delce tak, aby prokukovala ven noha. Silene vyzyvave a … nevkusne. Maminka byla oblecena jako lacina stetka. Koukala jsem na to zjeveni v nemem uzasu, dokud maminka nepromluvila nejakou ukrainsky ci rusky znejici reci (rusky mluvici uzivatelky prosim prominou). A ten jazyk mnohe vysvetlil. Cim vic na vychod clovek jde, tim vetsi zaliba v imagi profesionalky, nevim cim to presne je, ale korelace je jasna.
Přesně, říkám tomu „byzantská krása“.