Pysky v Q7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
14.11.18 13:15
@warita píše:
Taky obcas vidim naky exemplar a ono to ani nemusi jezdit v Q7. Tuhle jsem potkala takovou maminku v metru. V doprovodu mela asi 10 letou holcicku. I holcicka byla ohaknuta trochu ala kolotoc, ale maminka teprve, to byl pohled. Peroxidovy blond, vyrazny makeup, rty nafouknute jako zachranny kruh. K tomu kozacky vysoke az k minisukni a byly v nich udelane vyrezy jakoby nozem po cele delce tak, aby prokukovala ven noha. Silene vyzyvave a … nevkusne. Maminka byla oblecena jako lacina stetka. Koukala jsem na to zjeveni v nemem uzasu, dokud maminka nepromluvila nejakou ukrainsky ci rusky znejici reci (rusky mluvici uzivatelky prosim prominou). A ten jazyk mnohe vysvetlil. Cim vic na vychod clovek jde, tim vetsi zaliba v imagi profesionalky, nevim cim to presne je, ale korelace je jasna.

Přesně, říkám tomu „byzantská krása“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
14.11.18 13:45
@Annabela11 píše:
@bětee No :lol: si myslím že když takovou potkají hned je jim vybaví tohle . :lol: :lol:

no to si piš, vždyť to říkám … to je fakt jediná výhoda z pohledu muže.

Jedině že mě ženy z diskuze dokážou přesvědčit o jiné výhodě, o které já ale nevím … fakt že ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.18 14:29

Ta kačeří huba je in kvůli slavné Kardashian rodině :D všechny sestry hubu jak kačeři, obří zadek a umělá prsa. Nejvtipnější mi někdy přijde to jak muži neustále říkají jak je to nechutné a že je lepší přirozená krása a pak se raději ohlédnou za někým takovým než za přirozenou dívkou :D Hlavně je toho plný instagram a přesně takové fotky mají nejvíc lajků a hádejte od koho.. :D Tyto uměliny se snaží být sexy právě pro chlapy, někdo psychicky v pořádku by si tohle neprovedl pokud by to chtěl jen proto aby sám sobě přišel krásný. Styl dnešní doby se mi upřímně hnusí.. holky chodí tak aby se klukům zalibíly a neřeší to zda jim už 15 bylo nebo ne :roll: Pak jsou tu ty nafintěné s kožíškem, kabelkou Obag, pandorou na ruce a nejlíp vysoké boty až nad kolena a k tomu krátké šaty. Vždy mi stačilo se jen projít po Brně v mikině, riflích, s batohem a v teniskách a koukat na ty nány jak si to kráčí všichni ve stejném :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
14.11.18 14:40
@Orochimaru12 píše:
Ta kačeří huba je in kvůli slavné Kardashian rodině :D všechny sestry hubu jak kačeři, obří zadek a umělá prsa. Nejvtipnější mi někdy přijde to jak muži neustále říkají jak je to nechutné a že je lepší přirozená krása a pak se raději ohlédnou za někým takovým než za přirozenou dívkou :D Hlavně je toho plný instagram a přesně takové fotky mají nejvíc lajků a hádejte od koho.. :D Tyto uměliny se snaží být sexy právě pro chlapy, někdo psychicky v pořádku by si tohle neprovedl pokud by to chtěl jen proto aby sám sobě přišel krásný. Styl dnešní doby se mi upřímně hnusí.. holky chodí tak aby se klukům zalibíly a neřeší to zda jim už 15 bylo nebo ne :roll: Pak jsou tu ty nafintěné s kožíškem, kabelkou Obag, pandorou na ruce a nejlíp vysoké boty až nad kolena a k tomu krátké šaty. Vždy mi stačilo se jen projít po Brně v mikině, riflích, s batohem a v teniskách a koukat na ty nány jak si to kráčí všichni ve stejném :D .

Hele, to je právě ono, každý chlap má doma normální holku … chlap miluje ženu, která je bez umělin a v momentě, kdy něco takového vidí, se otočí a klidně fantazíruje, jaké by to asi tak bylo … právě proto, že to nemá doma … Octavii a Passatů jezdí všude mraky, otočíš za za takovým autem? Ne. Ale když kolem tebe prefrčí vytuněný Bentley nebo Bugatty Veyron, díváš s otevřenou hubou. Je to prostě o tom vidět něco, co normálně nemáš …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
14.11.18 14:46
@warita píše:
Taky obcas vidim naky exemplar a ono to ani nemusi jezdit v Q7. Tuhle jsem potkala takovou maminku v metru. V doprovodu mela asi 10 letou holcicku. I holcicka byla ohaknuta trochu ala kolotoc, ale maminka teprve, to byl pohled. Peroxidovy blond, vyrazny makeup, rty nafouknute jako zachranny kruh. K tomu kozacky vysoke az k minisukni a byly v nich udelane vyrezy jakoby nozem po cele delce tak, aby prokukovala ven noha. Silene vyzyvave a … nevkusne. Maminka byla oblecena jako lacina stetka. Koukala jsem na to zjeveni v nemem uzasu, dokud maminka nepromluvila nejakou ukrainsky ci rusky znejici reci (rusky mluvici uzivatelky prosim prominou). A ten jazyk mnohe vysvetlil. Cim vic na vychod clovek jde, tim vetsi zaliba v imagi profesionalky, nevim cim to presne je, ale korelace je jasna.

Me se to libi. :think: :palec: Ceske zeny jsou strasne line a vubec si nedaji praci se svym vzhledem. :nevim: Co je spatnyho na tom, kdyz zenska dava najevo, ze je tak trochu divoka kurvicka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
14.11.18 14:48
@Sandokanos píše:
Me se to libi. :think: :palec: Ceske zeny jsou strasne line a vubec si nedaji praci se svym vzhledem. :nevim: Co je spatnyho na tom, kdyz zenska dava najevo, ze je tak trochu divoka kurvicka. :mrgreen:

to jako fakt se ti tohle líbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
14.11.18 14:49
@bětee píše:
a co když to dělají právě kvůli těm mužům? Tak si představ péro v sevření takových našpulených rtů :dance: :potlesk:

Asi tak, takova zena proste dava najevo, ze je divoka a jeji extravagantni vzhled laka chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
14.11.18 14:50
@bětee píše:
to jako fakt se ti tohle líbí?

Ale no tak. :nevim: Vyberes jednu fotku, navic jeste tesne po te aplikaci botoxu nebo ceho. Ale jde to udelat i vkusne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
14.11.18 14:53

A neni to nic noveho, lidi se odjakziva snazili odlisit od jinych a vypadat neprirozene, zvlast v te vyssi vrstve. :nevim: Je to treba i nekde u domorodcu, vselijaky krouzky, tetovani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
14.11.18 14:55

Po ceste domu mam skolu, kdyz koukam po maminach tak z 90% bida, zanedbane, kila nahoru, nicim zvlastni. To je pak jasny, ze jejich manzel se rad otoci za nejakou vytunenou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
14.11.18 14:56
@Sandokanos píše:
Me se to libi. :think: :palec: Ceske zeny jsou strasne line a vubec si nedaji praci se svym vzhledem. :nevim: Co je spatnyho na tom, kdyz zenska dava najevo, ze je tak trochu divoka kurvicka. :mrgreen:

Já si se svým vzhledem docela práci dávám. Paradoxně partnerovi se nejvíc líbím, když ráno vstanu, ještě neupravená a přirozená.
Nevěděla jsem ale, cpaní do sebe plastů má značit sexuální divokost. Myslela jsem si, že to ženské dělají, protože si myslí, že jsou tak hezčí.

• Citovat
  • Upravit
21593
14.11.18 14:56
@Sandokanos píše:

spatnyho na tom je ta cast o te divoke kurvicce.

Je mi jasne, ze musi existovat muzi, kterym se to libi. A zrejme jich bude vice, nez se na prvni pohled zda. Ja myslim, ze hodn chlapu rika, jak ma rado prirozene vypadajici holky a pak jedou po barbinach.

Za mne kdyz je zenska takto zmalovana, tak vychazim z toho, ze je taky prostoducha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
14.11.18 14:58
@Sandokanos píše:
Ale no tak. :nevim: Vyberes jednu fotku, navic jeste tesne po te aplikaci botoxu nebo ceho. Ale jde to udelat i vkusne…

prosím tě a nemohl bys někde najít fotku, kde je to vkusně, rád bych věděl, co se pod tím schovává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
14.11.18 14:59

Mě se nelíbí ani holka opálená v solárku. Strašně nepřirozený bejt černá jak bota úplně všude stejně.
Natož něco, co si nechá do sebe vstřikovat různý sajrajty.

Jediný co pochopím je třeba zvětšení prsou u holek, které tam fakt nemají skoro nic, a trápí se tím. Případně oprava nějaké vady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
14.11.18 15:07
@pohledzdruhestrany píše:
prosím tě a nemohl bys někde najít fotku, kde je to vkusně, rád bych věděl, co se pod tím schovává

Treba tohle, nalezeno za 5 sec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria