Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@warita píše:
Taky obcas vidim naky exemplar a ono to ani nemusi jezdit v Q7. Tuhle jsem potkala takovou maminku v metru. V doprovodu mela asi 10 letou holcicku. I holcicka byla ohaknuta trochu ala kolotoc, ale maminka teprve, to byl pohled. Peroxidovy blond, vyrazny makeup, rty nafouknute jako zachranny kruh. K tomu kozacky vysoke az k minisukni a byly v nich udelane vyrezy jakoby nozem po cele delce tak, aby prokukovala ven noha. Silene vyzyvave a … nevkusne. Maminka byla oblecena jako lacina stetka. Koukala jsem na to zjeveni v nemem uzasu, dokud maminka nepromluvila nejakou ukrainsky ci rusky znejici reci (rusky mluvici uzivatelky prosim prominou). A ten jazyk mnohe vysvetlil. Cim vic na vychod clovek jde, tim vetsi zaliba v imagi profesionalky, nevim cim to presne je, ale korelace je jasna.
Přesně, říkám tomu „byzantská krása“.
@Annabela11 píše:
@bětee Nosi myslím že když takovou potkají hned je jim vybaví tohle .
![]()
no to si piš, vždyť to říkám … to je fakt jediná výhoda z pohledu muže.
Jedině že mě ženy z diskuze dokážou přesvědčit o jiné výhodě, o které já ale nevím … fakt že ne…
Ta kačeří huba je in kvůli slavné Kardashian rodině
všechny sestry hubu jak kačeři, obří zadek a umělá prsa. Nejvtipnější mi někdy přijde to jak muži neustále říkají jak je to nechutné a že je lepší přirozená krása a pak se raději ohlédnou za někým takovým než za přirozenou dívkou
Hlavně je toho plný instagram a přesně takové fotky mají nejvíc lajků a hádejte od koho..
Tyto uměliny se snaží být sexy právě pro chlapy, někdo psychicky v pořádku by si tohle neprovedl pokud by to chtěl jen proto aby sám sobě přišel krásný. Styl dnešní doby se mi upřímně hnusí.. holky chodí tak aby se klukům zalibíly a neřeší to zda jim už 15 bylo nebo ne
Pak jsou tu ty nafintěné s kožíškem, kabelkou Obag, pandorou na ruce a nejlíp vysoké boty až nad kolena a k tomu krátké šaty. Vždy mi stačilo se jen projít po Brně v mikině, riflích, s batohem a v teniskách a koukat na ty nány jak si to kráčí všichni ve stejném
.
@Orochimaru12 píše:
Ta kačeří huba je in kvůli slavné Kardashian rodiněvšechny sestry hubu jak kačeři, obří zadek a umělá prsa. Nejvtipnější mi někdy přijde to jak muži neustále říkají jak je to nechutné a že je lepší přirozená krása a pak se raději ohlédnou za někým takovým než za přirozenou dívkou
Hlavně je toho plný instagram a přesně takové fotky mají nejvíc lajků a hádejte od koho..
Tyto uměliny se snaží být sexy právě pro chlapy, někdo psychicky v pořádku by si tohle neprovedl pokud by to chtěl jen proto aby sám sobě přišel krásný. Styl dnešní doby se mi upřímně hnusí.. holky chodí tak aby se klukům zalibíly a neřeší to zda jim už 15 bylo nebo ne
Pak jsou tu ty nafintěné s kožíškem, kabelkou Obag, pandorou na ruce a nejlíp vysoké boty až nad kolena a k tomu krátké šaty. Vždy mi stačilo se jen projít po Brně v mikině, riflích, s batohem a v teniskách a koukat na ty nány jak si to kráčí všichni ve stejném
.
Hele, to je právě ono, každý chlap má doma normální holku … chlap miluje ženu, která je bez umělin a v momentě, kdy něco takového vidí, se otočí a klidně fantazíruje, jaké by to asi tak bylo … právě proto, že to nemá doma … Octavii a Passatů jezdí všude mraky, otočíš za za takovým autem? Ne. Ale když kolem tebe prefrčí vytuněný Bentley nebo Bugatty Veyron, díváš s otevřenou hubou. Je to prostě o tom vidět něco, co normálně nemáš …
@warita píše:
Taky obcas vidim naky exemplar a ono to ani nemusi jezdit v Q7. Tuhle jsem potkala takovou maminku v metru. V doprovodu mela asi 10 letou holcicku. I holcicka byla ohaknuta trochu ala kolotoc, ale maminka teprve, to byl pohled. Peroxidovy blond, vyrazny makeup, rty nafouknute jako zachranny kruh. K tomu kozacky vysoke az k minisukni a byly v nich udelane vyrezy jakoby nozem po cele delce tak, aby prokukovala ven noha. Silene vyzyvave a … nevkusne. Maminka byla oblecena jako lacina stetka. Koukala jsem na to zjeveni v nemem uzasu, dokud maminka nepromluvila nejakou ukrainsky ci rusky znejici reci (rusky mluvici uzivatelky prosim prominou). A ten jazyk mnohe vysvetlil. Cim vic na vychod clovek jde, tim vetsi zaliba v imagi profesionalky, nevim cim to presne je, ale korelace je jasna.
Me se to libi.
Ceske zeny jsou strasne line a vubec si nedaji praci se svym vzhledem.
Co je spatnyho na tom, kdyz zenska dava najevo, ze je tak trochu divoka kurvicka. ![]()
@Sandokanos píše:
Me se to libi.![]()
Co je spatnyho na tom, kdyz zenska dava najevo, ze je tak trochu divoka kurvicka.
to jako fakt se ti tohle líbí?
@bětee píše:
a co když to dělají právě kvůli těm mužům? Tak si představ péro v sevření takových našpulených rtů![]()
Asi tak, takova zena proste dava najevo, ze je divoka a jeji extravagantni vzhled laka chlapy.
@bětee píše:
to jako fakt se ti tohle líbí?
Ale no tak.
Vyberes jednu fotku, navic jeste tesne po te aplikaci botoxu nebo ceho. Ale jde to udelat i vkusne…
A neni to nic noveho, lidi se odjakziva snazili odlisit od jinych a vypadat neprirozene, zvlast v te vyssi vrstve.
Je to treba i nekde u domorodcu, vselijaky krouzky, tetovani…
Po ceste domu mam skolu, kdyz koukam po maminach tak z 90% bida, zanedbane, kila nahoru, nicim zvlastni. To je pak jasny, ze jejich manzel se rad otoci za nejakou vytunenou. ![]()
@Sandokanos píše:
Me se to libi.![]()
Co je spatnyho na tom, kdyz zenska dava najevo, ze je tak trochu divoka kurvicka.
Já si se svým vzhledem docela práci dávám. Paradoxně partnerovi se nejvíc líbím, když ráno vstanu, ještě neupravená a přirozená.
Nevěděla jsem ale, cpaní do sebe plastů má značit sexuální divokost. Myslela jsem si, že to ženské dělají, protože si myslí, že jsou tak hezčí.
@Sandokanos píše:
Me se to libi.![]()
spatnyho na tom je ta cast o te divoke kurvicce.
Je mi jasne, ze musi existovat muzi, kterym se to libi. A zrejme jich bude vice, nez se na prvni pohled zda. Ja myslim, ze hodn chlapu rika, jak ma rado prirozene vypadajici holky a pak jedou po barbinach.
Za mne kdyz je zenska takto zmalovana, tak vychazim z toho, ze je taky prostoducha.
@Sandokanos píše:
Ale no tak.Vyberes jednu fotku, navic jeste tesne po te aplikaci botoxu nebo ceho. Ale jde to udelat i vkusne…
prosím tě a nemohl bys někde najít fotku, kde je to vkusně, rád bych věděl, co se pod tím schovává
Mě se nelíbí ani holka opálená v solárku. Strašně nepřirozený bejt černá jak bota úplně všude stejně.
Natož něco, co si nechá do sebe vstřikovat různý sajrajty.
Jediný co pochopím je třeba zvětšení prsou u holek, které tam fakt nemají skoro nic, a trápí se tím. Případně oprava nějaké vady.
@pohledzdruhestrany píše:
prosím tě a nemohl bys někde najít fotku, kde je to vkusně, rád bych věděl, co se pod tím schovává
Treba tohle, nalezeno za 5 sec. ![]()