Pysky v Q7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
864
14.11.18 15:08
@Sandokanos píše:
Asi tak, takova zena proste dava najevo, ze je divoka a jeji extravagantni vzhled laka chlapy.

dává mužům najevo snad jen to, že velmi dobře umí vertikální pohyby pusou :lol: Ale o nějaké atraktivitě nemůže být řeč… ano, je to „jiné“ ale určitě ne hezké pro drtivou většinu mužů. Ptal jsem se na názor kolegů v práci a svorně dali najevo jen chuť to zkusit jednou a pak více nevidět… doma to nechce ani jeden z nich…

edit: mluvím o té mojí fotce :)

Příspěvek upraven 14.11.18 v 15:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
14.11.18 15:12
@Sandokanos píše:
Treba tohle, nalezeno za 5 sec. :nevim:

To ale není o čem se zde bavíme… @pohledzdruhestrany zmínil holku, co má echt pysky, jako by je vytáhla ze včelího úlu. Kromě toho tato dívka na fotce má rty přirozené, tam není nic umělé… Minimálně to tak vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
14.11.18 15:14
@bětee píše:
To ale není o čem se zde bavíme… @pohledzdruhestrany zmínil holku, co má echt pysky, jako by je vytáhla ze včelího úlu. Kromě toho tato dívka na fotce má rty přirozené, tam není nic umělé… Minimálně to tak vypadá

A vo tom to je, ze normalni clovek to vubec nepozna, kdyz se to udela dobre. Prirozeny to neni je to z plasticke kliniky… :nevim: Dela si to plno zen, ale videt to je jen kdyz se to nepovede, nebo par dnu tesne po tom zakroku. Ta moje si to dela taky a nikdo to nepozna. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.11.18 15:14
@Sandokanos píše:

bleeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
14.11.18 15:17

Taky jsem se tomu divila, proč to ty ženský delaji. A teď mi má kadeřnice říkala, že když si ženská nechá dát do rtů botox, tak nějaký čas trvá, než to splaskne na požadovanou úroveň. Takže paní možná jela ze zákroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.11.18 15:23

@bětee Je to tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.11.18 15:26

@Sandokanos No ono to poznat jde vždycky ty rty jsou prostě takové jiné..Ať je to uděláno sebe lépe.Nedavno jsem koukala na Andreu Verešovou…ta je má udělané taky teď tu pusu má takovou divnou širokou a oteklou ale poznat to jde,ta ale nikdy žádný zákrok nepřizná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
14.11.18 15:49
@Annabela11 píše:
@Sandokanos No ono to poznat jde vždycky ty rty jsou prostě takové jiné..Ať je to uděláno sebe lépe.Nedavno jsem koukala na Andreu Verešovou…ta je má udělané taky teď tu pusu má takovou divnou širokou a oteklou ale poznat to jde,ta ale nikdy žádný zákrok nepřizná.

Všechno je možné a asi máš pravdu. Každopádně, majitel toho auta to zřejmě umí ocenit. A myslím si, že je možné, dokonce velmi pravděpodobné, že právě díky těm rtům v té Q7 ta slečna sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
14.11.18 16:23
@bětee píše:
Všechno je možné a asi máš pravdu. Každopádně, majitel toho auta to zřejmě umí ocenit. A myslím si, že je možné, dokonce velmi pravděpodobné, že právě díky těm rtům v té Q7 ta slečna sedí.

Asi tak no. Chlapek hleda odvazanou pichnu, ktera se neboji jit do neceho noveho a vyniknout z sedeho prumeru a zenska to zas umi prodat a ma se pak dobre jen kvuli svemu vzhledu. A pak akorat maminy tady a chlapi v hospode nadavaji, zatimco ti 2 si uzivaji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
14.11.18 16:33
@Annabela11 píše:

Podivej, kdyz budes nekoho pul hodiny zkoumat do detailu na ksichtu, tak ti prijde skaredy kazdy. :nevim: Chce to proste nevsimat si kazdeho datailu a brat celkovy obraz a Veresova vypada pak super. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
14.11.18 16:34
@Sandokanos píše:
Asi tak no. Chlapek hleda odvazanou pichnu, ktera se neboji jit do neceho noveho a vyniknout z sedeho prumeru a zenska to zas umi prodat a ma se pak dobre jen kvuli svemu vzhledu. A pak akorat maminy tady a chlapi v hospode nadavaji, zatimco ti 2 si uzivaji. :mrgreen:

A co ty? Máš Q7 nebo před sebou G10? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
14.11.18 16:39
@samá práce píše:
A co ty? Máš Q7 nebo před sebou G10? :mrgreen:

Tak o me nejde, jde o to co vyhovuje ruznym lidem. Jako ja mam rad vyzyvave zeny, ale zas ne takovy ty vylozene zlatokopky, ktery jdou jen za penezma a prodavaji se. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.11.18 16:41

@bětee To souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.11.18 16:42

@Sandokanos Nemusím půl hodiny stačí chvilka…prostě někdo to pozná a někdo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
14.11.18 16:48
@Sandokanos píše:

Nemůžu si pomoct, ale mně se ty rty prostě nelíběj…
Je to hezká holka a myslím, že by jí to víc slušelo s normálními rty…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky