Quinny Speedi – nánožník a slunečník

Máte zkušenost s Quinny Speedi?

Přidejte zkušenost s Quinny Speedi
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
14.3.08 18:41

Ahoj, já jsem sehnala nánožník a zmenšovací vložku neoriginál tady od té pani http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
pa Martina

• Citovat
  • Upravit
26
23.3.08 07:52

měla sem na speedi sx nánožník emitex černý a pasoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.4.08 19:51

Holky prosim vás jak je to s madlem chicco na quinnyho? koupila jsem madlo, ale na kočár mi nesedí, bude se muset trochu upravit, měli jste to taky tak? díky M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.4.08 10:30

Ahoj, tak to mě teda neděs, já si to madlo od chicca včera objednala a zítra přijde…jsem se tešila, že trochu tím madlem zkotím naší tygřici Verunku a jízdu kočárem si užijeme obě bez vtekání…jak je to tedy ve skutečnosti, pasuje - nepasuje, upravit-neupravit?????
Díky Katka + Verunka 19 měs.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.4.08 09:20

Tak včera madlo chicco ct.04 dorazilo, pošťačka mě zastavila přímo na náměstí, tak jsem ho hned rozbalila a s napětím upevnila…pasuje tam akorát!!!! Ono se zdá užší, ale tím nacvaknutím tam pasuje perfektně. Jediné, co je trochu jinak než u ostatních kočárků s madlem, to madlo je trošku níž ( díky té široké části, kde jsou ty černé plasty ). Jsem spokojená…až Verunka povyroste, ještě dokoupit korbičku na Speedi a do ní miminko a je to komplet :-)
Katka + Verunka 19měs.

• Citovat
  • Upravit
164
16.4.08 20:04

Ahoj holky,

dneska mi přišel kočárek od jedné maminy z MMB, je perfektní, jen jsem blbec nedávala pozor při rozkládání a teď nevím, jak ho složit :wink:

Paní mi sice postup psala, ale vůbec se mi to nepovedlo, kočár se ani nehnul…

Je to starší typ a má černé plasty s malými šedými „knoflíky“, které se mají nějak zmáčknout a přes ně předělat část toho černého plastu… Ale nejde a nejde :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Díky za rady, Paja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.8.08 19:23

madlo

ahoj nasla jsem pasujici madlo na http://deti.bazos.cz/…cco-CT04.php
mam ho doma a na nasem speedym sedi perfektne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.8.08 19:27

jeste jak jste se bavily o plastenkach ja na original nedam dopustit, nikde neplanda, sedi perfektne a sehnala jsem ji levne od jedne pani na mimibazaru
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.9.08 23:08

jen pro doplnění o pláštěnkách - máme trekking uni od emitexu a sedí bezvadně, je i skladná, přijde mi o 100 % lepší než originální. /toť můj názor/.
nánožník jde od emitexu.
sluneční stříška je dobrá od teutonie nebo safety1st. /slunečník by nám do odfouklo :)/
bohužel se chicco ct 0.4 přestalo vyrábět, tak budeme muset najít jiné madlo :( které pasuje.
btw tohle jde skvěle i na quinny zapp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.9.08 11:30

Holky a jaké fusáčky máte v Quinny Speedi? Já mám pocit, že se mi do hluboké korbičky žádný nevejde, malé jsou teď 4 měsíce a už tak mám pocit, že když ji tam dám v mikince, vestičce a přes ni peřinku, tak je tam knop!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.9.08 11:31

Holky a jaké fusáčky máte v Quinny Speedi? Já mám pocit, že se mi do hluboké korbičky žádný nevejde, malé jsou teď 4 měsíce a už tak mám pocit, že když ji tam dám v mikince, vestičce a přes ni peřinku, tak je tam knop!

• Citovat
  • Upravit
10482
4.10.08 16:09

Anonymní, Vojta je zimní mimi a měl emitex combi, tu kratší verzi :). do 4m v pohodě, pak to bylo horší, ale zase už nebyla taková zima, tak jsme používali ještě chvíli zavinovačku od emitexu /fleece, do autosedačky/ a pak šli do sporťáku. Vojta v té době se už přitáhl do sedu a za ruku v něm vydržel,tak to nevadilo. naopak, ke konci už nechtěl v korbě být, tohle pro něj byla příjemná změna.

já bych teď přikrývala teplejší dekou a použila krytku na korbu, což skvěle chrání proti větru. a za měsíc šla do sporťáku. když ho dáš do úplného lehu co to jde a trochu podložíš fusak, je to docela obstojný leh :)

k madlům - podle mě jde i z nového chicca - multiway - přijde mi úplně stejné. a výrobce se prý polepšil a začal vyrábět madlo originální, k dostání prý bude během 2 měsíců /viz diskuze tady, Madlo ke quinny speedi /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
9.10.08 06:58

Ahoj všem, tak včera jsme se rozhodli pro kočárek Quinny, ale momentálně se rozhodujeme mezi speedi a freestyle. Spíš se přikláním k freestyle, ale přece jen stále nevím. Můžete mi napsat, proč jste se rozhodli pro speediho? :?: Co má třeba lepšího než jeho „bráška“ ? Kromě váhy, to je teda dost velké plus. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.10.08 17:01

Ahoj, k tomu polohování sporťáku: taky mně to dost točilo, ať jsem se snažila jak chtěla, malej ani neležel ani neseděl, za to ale sedět chtěl, takže byl pořád zapřenej o loktíky, což mi přišlo, že to není dobré na zádíka. A pak můj vynalézavý manžel přišel na tohle: vzal takovou tu přesku od tašky (na notebook, ale myslím, že by podobná měla být i na normálních aportovních taškách), co je přes rameno (ta dlouhá), je hodně pevná, a provlékl ji úplně jednoduše z obou stran kolem madla, nastavil vhodnou délku a zapl - ta přezka drží tu sedačku v sedu. Když chci malého položit, tak ji jednoduše rozepnu a pak ho dám už normálně do ležací polohy. Teda není to 100% ležící poloha, ale s tou se bohužel nic dělat nedá. Škoda, že jsme si toho nevšimli při koupi, teď mně to štve.
Doufám, že jsem to popsala tak nějak pochopitelně… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.10.08 13:50

Miklis - teda - manžel je dost vynalézavý :) nám to sezení nevadí, vojta si prostě sedne ;) a když hodně přitáhnu ty popruhy, tak je to opravdu skoro 90°. leh - no, dalo by se - po stranách ta sedačka drží na přezce a sucháči. přezku rozepnout /pokud bych sehnala stejně velkou, prostě bych to nastavila, což se mi nepovedlo.. / a ten sucháč jsem nastavila dalším sucháčem. vojta byl lehounkej, tak to drželo… jo, a v zimně, když je fusak, jde jakoby vypodložit to místo pod ním, takže dítě leží jako v polohovací korbě. to jsme dělali ze začátku my.

Pastelko - freestyle jsme nekoupili jednak kvůli váze, pak sedačka sporťáku je pro mě dost úzká. a pak kvůli velikosti při složení. měli jsme tehdy hodně malé auto - ekvivalent krátké fabie - a freestyle by se nám tam prostě nevešel…

jo - nechápu, ale na oficiálních stránkách quinny už freestyle asi druhý rok vůbec není ;) nevíte někdo proč???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí