Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Speedi?
Přidejte zkušenost s Quinny SpeediHolky prosim vás jak je to s madlem chicco na quinnyho? koupila jsem madlo, ale na kočár mi nesedí, bude se muset trochu upravit, měli jste to taky tak? díky M.
Ahoj, tak to mě teda neděs, já si to madlo od chicca včera objednala a zítra přijde…jsem se tešila, že trochu tím madlem zkotím naší tygřici Verunku a jízdu kočárem si užijeme obě bez vtekání…jak je to tedy ve skutečnosti, pasuje - nepasuje, upravit-neupravit?????
Díky Katka + Verunka 19 měs.
Tak včera madlo chicco ct.04 dorazilo, pošťačka mě zastavila přímo na náměstí, tak jsem ho hned rozbalila a s napětím upevnila…pasuje tam akorát!!!! Ono se zdá užší, ale tím nacvaknutím tam pasuje perfektně. Jediné, co je trochu jinak než u ostatních kočárků s madlem, to madlo je trošku níž ( díky té široké části, kde jsou ty černé plasty ). Jsem spokojená…až Verunka povyroste, ještě dokoupit korbičku na Speedi a do ní miminko a je to komplet ![]()
Katka + Verunka 19měs.
Ahoj holky,
dneska mi přišel kočárek od jedné maminy z MMB, je perfektní, jen jsem blbec nedávala pozor při rozkládání a teď nevím, jak ho složit ![]()
Paní mi sice postup psala, ale vůbec se mi to nepovedlo, kočár se ani nehnul…
Je to starší typ a má černé plasty s malými šedými „knoflíky“, které se mají nějak zmáčknout a přes ně předělat část toho černého plastu… Ale nejde a nejde
![]()
Díky za rady, Paja
ahoj nasla jsem pasujici madlo na http://deti.bazos.cz/…cco-CT04.php
mam ho doma a na nasem speedym sedi perfektne
jeste jak jste se bavily o plastenkach ja na original nedam dopustit, nikde neplanda, sedi perfektne a sehnala jsem ji levne od jedne pani na mimibazaru
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
jen pro doplnění o pláštěnkách - máme trekking uni od emitexu a sedí bezvadně, je i skladná, přijde mi o 100 % lepší než originální. /toť můj názor/.
nánožník jde od emitexu.
sluneční stříška je dobrá od teutonie nebo safety1st. /slunečník by nám do odfouklo
/
bohužel se chicco ct 0.4 přestalo vyrábět, tak budeme muset najít jiné madlo
které pasuje.
btw tohle jde skvěle i na quinny zapp…
Holky a jaké fusáčky máte v Quinny Speedi? Já mám pocit, že se mi do hluboké korbičky žádný nevejde, malé jsou teď 4 měsíce a už tak mám pocit, že když ji tam dám v mikince, vestičce a přes ni peřinku, tak je tam knop!
Holky a jaké fusáčky máte v Quinny Speedi? Já mám pocit, že se mi do hluboké korbičky žádný nevejde, malé jsou teď 4 měsíce a už tak mám pocit, že když ji tam dám v mikince, vestičce a přes ni peřinku, tak je tam knop!
Anonymní, Vojta je zimní mimi a měl emitex combi, tu kratší verzi
. do 4m v pohodě, pak to bylo horší, ale zase už nebyla taková zima, tak jsme používali ještě chvíli zavinovačku od emitexu /fleece, do autosedačky/ a pak šli do sporťáku. Vojta v té době se už přitáhl do sedu a za ruku v něm vydržel,tak to nevadilo. naopak, ke konci už nechtěl v korbě být, tohle pro něj byla příjemná změna.
já bych teď přikrývala teplejší dekou a použila krytku na korbu, což skvěle chrání proti větru. a za měsíc šla do sporťáku. když ho dáš do úplného lehu co to jde a trochu podložíš fusak, je to docela obstojný leh ![]()
k madlům - podle mě jde i z nového chicca - multiway - přijde mi úplně stejné. a výrobce se prý polepšil a začal vyrábět madlo originální, k dostání prý bude během 2 měsíců /viz diskuze tady, Madlo ke quinny speedi /
Ahoj všem, tak včera jsme se rozhodli pro kočárek Quinny, ale momentálně se rozhodujeme mezi speedi a freestyle. Spíš se přikláním k freestyle, ale přece jen stále nevím. Můžete mi napsat, proč jste se rozhodli pro speediho?
Co má třeba lepšího než jeho „bráška“ ? Kromě váhy, to je teda dost velké plus. ![]()
Ahoj, k tomu polohování sporťáku: taky mně to dost točilo, ať jsem se snažila jak chtěla, malej ani neležel ani neseděl, za to ale sedět chtěl, takže byl pořád zapřenej o loktíky, což mi přišlo, že to není dobré na zádíka. A pak můj vynalézavý manžel přišel na tohle: vzal takovou tu přesku od tašky (na notebook, ale myslím, že by podobná měla být i na normálních aportovních taškách), co je přes rameno (ta dlouhá), je hodně pevná, a provlékl ji úplně jednoduše z obou stran kolem madla, nastavil vhodnou délku a zapl - ta přezka drží tu sedačku v sedu. Když chci malého položit, tak ji jednoduše rozepnu a pak ho dám už normálně do ležací polohy. Teda není to 100% ležící poloha, ale s tou se bohužel nic dělat nedá. Škoda, že jsme si toho nevšimli při koupi, teď mně to štve.
Doufám, že jsem to popsala tak nějak pochopitelně… ![]()
Miklis - teda - manžel je dost vynalézavý
nám to sezení nevadí, vojta si prostě sedne
a když hodně přitáhnu ty popruhy, tak je to opravdu skoro 90°. leh - no, dalo by se - po stranách ta sedačka drží na přezce a sucháči. přezku rozepnout /pokud bych sehnala stejně velkou, prostě bych to nastavila, což se mi nepovedlo.. / a ten sucháč jsem nastavila dalším sucháčem. vojta byl lehounkej, tak to drželo… jo, a v zimně, když je fusak, jde jakoby vypodložit to místo pod ním, takže dítě leží jako v polohovací korbě. to jsme dělali ze začátku my.
Pastelko - freestyle jsme nekoupili jednak kvůli váze, pak sedačka sporťáku je pro mě dost úzká. a pak kvůli velikosti při složení. měli jsme tehdy hodně malé auto - ekvivalent krátké fabie - a freestyle by se nám tam prostě nevešel…
jo - nechápu, ale na oficiálních stránkách quinny už freestyle asi druhý rok vůbec není
nevíte někdo proč???
Ahoj, já jsem sehnala nánožník a zmenšovací vložku neoriginál tady od té pani http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
pa Martina