Rada a pochopení od rodičů, co své děti nebijí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
26.9.14 18:31
@cikcak píše:
Není třeba více slov, za pár let každá poznáte jaké to je slovy usměrnit puboše. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: usměrńuji slovy, bo bych musela rovnou zabít :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
26.9.14 23:09

@ulice já zase znám hodně dětských psychologů, kteři jsou pro přiměřené fyzické tresty :nevim: :D Je to jen o lidech a o dětech, na některé zabere jednou vystvětlit a jinému můžeš vysvětlovat hodiny a bít ho jako žito a stejně bude mít svou hlavu a bude dělat naschváli. Každopádně si myslím, že plácnutí při neposlechnutí dospělého ovlivní malé dítě míň, než to že jeho matka před ním napomíná otce a tím ho shazuje.

Příspěvek upraven 27.09.14 v 00:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
27.9.14 00:02
@Anonymní píše:
Omlouvám se za chyby v textu…píšu narychlo, odbíhám od toho…No vidíte a ja zase znám děti co je doma vychovávají „tvrdou rukou“ a jsou to sígři a pak děti vychovávané dle vás alternativně a jsou normální:)))))))… navíc to jak tady vy nahlížíte na mě, jako jestli mi nehrabe atd… máte prostě jiný názor…tak si vemte, že stejně jako já by to viděl váš manžel…jak byste se s ním shodli ve výchově na kompromisu? Nebo podle koho by ste to dělali? To je totiž opravdu to co bych ráda věděla:)))

proč podle koho? maminka je maminka a tatínek tatínek, s oběma řeším jiné věci a od každého očekávám něco trochu jiného… prostě s tatínkem je někdy víc srandy, ael když to přesáhne meze, tak od něj na ten zadek dostane, maminka mu to vysvětlí… tady není potřeba žádný kompomis, jen normálně respektovat jeden druhého, shodnout se na věcech který jsou hodný trestu ať už tatínka nebo maminky zpusobem a to se shodnete jak píšeš… jinak je mnohem horší tvoje podrývání manželovy autority a tvá „agrese“ vůči němu, plácnutí je špatně, ale řev v pořádku? nebo chceš aby si chlapeček vzal do budoucna že jemu maminka vše vysvětlí, tatinkovo plácnutí je špatné, ale řvát na něj je v pořádku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.14 08:41

@Gosi ne nemyslím si to, bohužel to byla chyba, normálně si věci vyříkáváme večer když děti spí nebo když ten větší neslyší… byla sem z tý naší uprostě zdeptaná a vybuchla, sem asi trochu hysterka, jak už tu někdo psal :jazyk: :jazyk:, vím to, myslím spíš negativně, všechno vidím černě a štve mě to…snažím se to změnit ale nejde to hned :nevim:… děkuju za reakci, od založení ( i díky vám ) už na to nahlížim jinak :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.14 08:43

** z tý naší situace už prostě…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení