Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
, jaké nejlepší rady nebo lidové moudrosti jste slyšely o milostných vztazích? Mně moje babička vždycky říkala že chlap má být ve vztahu ten ošklivější a víc milující aby to klapalo
.
Recept na spokojený manželství - dej té svini pořádně nažrat…
@JancaS84 píše:
Plný břicho, prázdný koule.
Přesně. Funguje to
![]()
Že všichni chtějí žrát a s.ukat. Samozřejmě nic z toho není pravda
![]()
@JancaS84 Klasika
. Mně ale beztak připadá že je přítel nejhodnější a nejzkrotlejší dokud má ty koule plný, než mu jako dám ![]()
Hele já sem taky otravná a uštěkaná, když jsem neuspokojená ![]()
Stačí mě dobře *** a klidně budu vyvařovat tříchodové menu, uklízet i nosit bačkory ke dveřím ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Hele já sem taky otravná a uštěkaná, když jsem neuspokojená
Stačí mě dobře *** a klidně budu vyvařovat tříchodové menu, uklízet i nosit bačkory ke dveřím
Tebe bych chtěla mít za manžela ![]()
@bigl píše:
Tebe bych chtěla mít za manžela
Manžela, co bude vyvařovat 3 chodové menu, bych brala taky. Až jsem se z té představy vzrušila
![]()
Chceš-li dobrého muže mít, musí od něj pár žen odejít.
Chceš-li dobrou ženu mít,
starej se, pečuj o ni, dělej to neustále a když to nebude fungovat,
nech ji odejít.
@bigl píše:
Tebe bych chtěla mít za manžela
Né, tak zase to se mnou není tak hrozný, ale mám svý potřeby, no
A když se to párkrát sešlo tak, že třeba dva týdny nic nebylo, tak už jsem tu svou rozladěnost na sobě viděla.
I koťata se musí vymazlit, jinak prskaj ![]()
Zase na druhou stranu, je to se mnou jednoduchý, nejsem ten typ, co „neví co chce a nedá pokoj, dokud toho nedosáhne“. Já si všechno ostatní v případě potřeby zařídím sama, nikoho neotravuju, nebuzeruju, neuháním, neřeším blbosti - pro chlapa, co zvládne pravidelnej sex, jsem ideální partnerka ![]()
@JancaS84 píše:
Plný břicho, prázdný koule.
Přesně tak to funguje. Je až s podivem, kolik žen není schopno zapamatovat si tak jednoduchou poučku, tyhle dvě věci navzájem prohodí a pak se strašně diví ![]()
Mě se vždy líbil tento citát- Nejdůležitější věc co může muž udělat pro své děti, je milovat jejich matku.
Ale to není o vztahu jako takovém, jen se mi líbí ![]()