Rakovina u mladých

Napsat příspěvek
Velikost písma:
556
10.7.26 11:18
@jege píše: Více

To je zajímavé, já znám spoustu lidí, kteří očkování nejsou (a to myslím jak covid tak i základní očkování). A běhají po světě bez represí…maximálně mají děti v lesní školce, kam by je stejně dali, protože jim vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42838
10.7.26 11:23

@rmot Příklad diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8257
10.7.26 11:24
@Pauznuto píše: Více

To jsi hodná, že mi dovolíš mít názor :) Svoboda slova prostě buď je a nebo není. Pokud je jen někdy a „když je to vhodné“, tak prostě není. Pokud chceš obhajovat totalitní praktiky, je to tvoje volba, ale já s nimi prostě nesouhlasím. Pamatuji dobu, kdy se smělo mluvit jen doma potají o tom, že Plzeň osvobodili američané a ne sovětský svaz. Netušil jsem, že takový přístup někdy po revoluci zažiju znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37798
10.7.26 11:25

Ale kdyby jím to nevyhovovalo anebo by takovou možnost neměli, tak do normální školky by je dát nemohli, byť to nemá žádné logické zdůvodnění, takže to represe je! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37798
10.7.26 11:27
@Havlova píše: Více

Tobě přijde normální srovnávat lidi, kteří se nechtějí/li očkovat, s vrahy a pedofilními sadisty? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
10.7.26 11:28

Viděl jsi ty odborníky, v čele s Micíkem :mrgreen: :P Všude samej mrazák v ulicích. 8) Příchod do práce, že ses bál, kde všude měří teplotu :lol: S mou imunitou trochu naprd. :P A ty zavřený města, kde se s odstupem dozvíš, že čísla nakažených byla sakra minimální než se prezentovalo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8257
10.7.26 11:28
Škoda že jsem tě tenkrát neměl s sebou, když mě číšník nechtěl pustit do restaurace, pokud nejsem otečkovaný. Stejně tak když mě nutili se nechat šťourat špejlí v nose, abych mohl na závody, na rozdíl od těch s tečkou. Ty bys jim to jistě vysvětlila, že to nemohou vyžadovat, protože by se jinak dopouštěli represe :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
10.7.26 11:29
@rmot píše: Více

Totalitní praktika? Kde v mém příspěvku vidíš totalitní praktiku? To by mě fakt zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
10.7.26 11:29
@Lazura píše: Více

Stres a životní styl. To, čím jsme obklopeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42838
10.7.26 11:30

To jsem napsala? Ale nepřijde mi normální označovat lidi jako ovce bez vlastního názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
10.7.26 11:31
@Lazura píše: Více

No to se musíš divat na odborné publikace a ne informace alá Blesk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
10.7.26 11:34

Ješteže už je to za námi. :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
10.7.26 11:35
@rmot píše: Více

No to je fakt škoda :( Bych ti vysvětlila, že lepší než restaurace je domácí strava. A že na závodech aspoň nebudeš trpět rýmou a budeš mít dobře proštouchnuté dutiny :mrgreen: A měli na tebe ještě nějaké požadavky? Nutili tě třeba za to jídlo v restauraci zaplatit? Musel jsi mít na závodech nějaké konkrétní vybavení nebo se dalších represí už zdrželi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
10.7.26 11:42

Tak můžeme se bavit o tom, jestli tahle podmínka je nastavena správně nebo ne. Ale na to já nemám odbornost, takže se diskuze zdržím. Nicméně školka povinná není. A ve státě/společnosti vždycky budou nějaká pravidla, která někomu nebudou vyhovovat, ale bez pravidel by to byla anarchie. Jsou semafory na křižovatce taky represí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8257
10.7.26 11:43

To je poněkud hloupá reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...