Rande v bazénu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
26.3.13 15:25

Já jsem se s ex seznámila v sauně, takže od prvního okamžiku věděl, do čeho jde. A i tak mi potom řekl, že by neškodilo, kdybych 15 kilo zhubla 8o Když jsem zhubla po děcku 20, tak už to zas bylo moc… prostě na postavě nezáleží.

Jo, a zakladatelko, hlavně to nedělejte ve vodě!! Chodim s dětmi plavat a ta představa mě pronásleduje vždycky týden před a týden po - že si ho tam někdo honil apod :cert: :cert:

Příspěvek upraven 26.03.13 v 15:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
26.3.13 15:26

To je docela blbej nápad 1.rande v bazénu..myslím, že kdybych to tak měla já, tak bych doteď nikoho neměla, ale ne všichni vypadají v plavkách jako já, že..
Proti gustu ale žádnej dišputát, tak vesele do plavek, aspoň nebudete vzájemně kupovat zajíce v pytli :D

• Citovat
  • Upravit
slečinka
26.3.13 15:27
@mikitaa píše:
no jako jestli bude studena voda tak bude vedet stejne kulovy!

no já ani tak nejdu zkouknout jeho. jen mám nový plavky a rande tak sem to spojila.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20557
26.3.13 15:28

Do bazenu bych na první rande nešla..páč ta studená voda zkresluje/zmenšuje a já bych potom nevěděla na čem jsem.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.3.13 15:29

Tak kasli na bazen…jdete do sauny! :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.03.13 v 15:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.3.13 15:29

Třeba jdou do vyhřívaného bazénu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
26.3.13 15:31
@lulje píše:
Já jsem se s ex seznámila v sauně, takže od prvního okamžiku věděl, do čeho jde. A i tak mi potom řekl, že by neškodilo, kdybych 15 kilo zhubla 8o Když jsem zhubla po děcku 20, tak už to zas bylo moc… prostě na postavě nezáleží.

Jo, a zakladatelko, hlavně to nedělejte ve vodě!! Chodim s dětmi plavat a ta představa mě pronásleduje vždycky týden před a týden po - že si ho tam někdo honil apod :cert: :cert:
neboj,beru si ještě spec. tampon abych taky něco nechytla.. zas tak divoký to nebude spíš tak přátelský.. :andel:

Příspěvek upraven 26.03.13 v 15:27
  • Citovat
  • Upravit
9454
26.3.13 15:32

Ale nejvic me stejne zaujalo ze mas strach abys moc nevyvadela v aquacentru…to rozved to me zajima? mas v planu soulozit s nim v toboganu nebo co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
26.3.13 15:32

Teeeda, do bazénu na první rande by mě nenapadlo :-D :-D tak hlavně oholit všechno co oholit jde, ať ti dole nečouhá brežněv a nenamlátit si nikde kokos :-D :-D a pak se děj vůle boží :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
26.3.13 15:34

A tak na druhou stranu koukne co se rysuje v trenkach a muze kdyztak zdrhnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
26.3.13 15:34
@mikitaa píše:
Ale nejvic me stejne zaujalo ze mas strach abys moc nevyvadela v aquacentru…to rozved to me zajima? mas v planu soulozit s nim v toboganu nebo co? :mrgreen:

no né! tak takový různý skopičinky, jako různý skoky do vody, potápění chození pod vodopád atd..jako abych nevipadala moc dětinsky, ale zas nevim co bych tam jinak dělala :nevim: no asi uvidim co bude dělat on..

• Citovat
  • Upravit
30420
26.3.13 15:36
@Alepoudaki píše:
A tak na druhou stranu koukne co se rysuje v trenkach a muze kdyztak zdrhnout. :mrgreen:

když půjdou do výřivky tak to se asi rýsovat bude :-D bublinky dělají divy :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
@Alepoudaki píše:
A tak na druhou stranu koukne co se rysuje v trenkach a muze kdyztak zdrhnout. :mrgreen:

no to ani ne ale kouknu se, to víš :cert:

• Citovat
  • Upravit
5527
@mikitaa píše:
Ale nejvic me stejne zaujalo ze mas strach abys moc nevyvadela v aquacentru…to rozved to me zajima? mas v planu soulozit s nim v toboganu nebo co? :mrgreen:

Hele, vy se smějete, ale já jsem kdysi asi ve věku slečinky (bylo mi asi 15) skočila do vody za přítelem - jakože děsná sranda :roll: a on při uhýbání a nárazu mnou do něj si roztrhl o dno nohu a jeli jsme na šití. Tož tak tím dováděním. Z vlastní zkušenossti radím - neskákat na něj, když to nečeká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
26.3.13 15:37
@slečinka píše:
no né! tak takový různý skopičinky, jako různý skoky do vody, potápění chození pod vodopád atd..jako abych nevipadala moc dětinsky, ale zas nevim co bych tam jinak dělala :nevim: no asi uvidim co bude dělat on..

no tak do vody jsem dycky viděla skákat zatím jen děti :lol: :lol: já to udělala kdysi dááávno a byla jsem bez plavek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí