Rande v bazénu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
26.3.13 15:38
@Januliiik píše:
když půjdou do výřivky tak to se asi rýsovat bude :-D bublinky dělají divy :lol: :lol: :lol: :lol:

No to si piš!!! Kdysi tady proběhla diksuzo o tom, ať se přihlásí, kdo to někdy dělal ve vířice. Myslím, že se neozvala ani jedna, která by s tím neměla zkušenost. Od té doby do vířivek (zlášť těch oddělených) nechodím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
26.3.13 15:41

No tak do virivky bych nesla ani omylem.Fujtajbl.To,aby se clovek bal, aby neplaval v biologickym materialu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
@lulje píše:
No to si piš!!! Kdysi tady proběhla diksuzo o tom, ať se přihlásí, kdo to někdy dělal ve vířice. Myslím, že se neozvala ani jedna, která by s tím neměla zkušenost. Od té doby do vířivek (zlášť těch oddělených) nechodím :poblion:

8o my máme naštěstí vířivku hooooodně na očích všech, tak snad tam nikdy nic takového neproběhlo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

Hlavně se neutopit, to není moc dobrý první dojem

• Citovat
  • Upravit
31594
26.3.13 15:43

Si pamatuju, jak jsem jednou šla do bazénu s kamarádkou, šli jsme od ní a ona mi půjčila plavky, ono to bylo nějaké body, ale posloužilo taky - přesně do chvíle, kdy jsem skočila do vody a ono se tím nárazem o hladinu dole rozeplo :mrgreen:

Jinak teda jestli máš zbrusu nové plavky a ještě jsi s nima nikde nebyla, tak já se klidně přiznám, ale já bych s nima doma vlezla do vany a vyzkoušela :oops: Vím, že třeba u jedněch plavek jsem měla spodní díl za sucha napnutý přes zadek a za mokra to hrozně povolilo a visel mi ze zadku poměrně velký kus látky.
Newyorker bych za kvalitu fakt nepovažovala, když si vzpomenu na všechny ty jejich křivý trika atd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.3.13 15:46

A zkontrolovat, jestli plavky nejsou po namočení průhledné… Vlastní zkušenost… Abys zas neukázala příliš mnoho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
26.3.13 16:01

Teda ty jsi odvazna :mrgreen:.
Pred 15ti lety bych se bala, ze to bude ouchyla a pak me nekde prefikne.
Dnes bych se bala, ze po zhlednuti me volne svalove hmoty (hlavne na pupku :roll:)
me prefiknout chtit nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.3.13 16:04
Ježiš, z kterých míst, co so očuchávají ještě smrdí po bazénu? Já abych přépadné chlapy ta místa nenechala očuchávat, ale marně si lámu hlavu, která to jsou :mrgreen:
@AniNevim píše:
@Xenna kvuli chloru smrdi nejen z pusy, ale i jinych patricnych mist. To se nikdy neocuchavas po bazenu bo co? Jsi vazne dost zvlastni.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
26.3.13 16:09
@lulje píše:
No to si piš!!! Kdysi tady proběhla diksuzo o tom, ať se přihlásí, kdo to někdy dělal ve vířice. Myslím, že se neozvala ani jedna, která by s tím neměla zkušenost. Od té doby do vířivek (zlášť těch oddělených) nechodím :poblion:
:poblion: tak tam teda nejdu..já myslela že se to moc neděje..
  • Citovat
  • Upravit
69235
26.3.13 16:10
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Gladys píše:
Si pamatuju, jak jsem jednou šla do bazénu s kamarádkou, šli jsme od ní a ona mi půjčila plavky, ono to bylo nějaké body, ale posloužilo taky - přesně do chvíle, kdy jsem skočila do vody a ono se tím nárazem o hladinu dole rozeplo :mrgreen:Jinak teda jestli máš zbrusu nové plavky a ještě jsi s nima nikde nebyla, tak já se klidně přiznám, ale já bych s nima doma vlezla do vany a vyzkoušela :oops: Vím, že třeba u jedněch plavek jsem měla spodní díl za sucha napnutý přes zadek a za mokra to hrozně povolilo a visel mi ze zadku poměrně velký kus látky.
Newyorker bych za kvalitu fakt nepovažovala, když si vzpomenu na všechny ty jejich křivý trika atd :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
26.3.13 16:11

Muj muz ma kamarada a ten mu rika jak je ta virivka super, jak to tam delal. A muj muz mu vzdy rekne a to si myslis, ze to tam delas jako jedinej. Bleee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.3.13 16:13
@alik111 píše:
Teda ty jsi odvazna :mrgreen:.
Pred 15ti lety bych se bala, ze to bude ouchyla a pak me nekde prefikne.
Dnes bych se bala, ze po zhlednuti me volne svalove hmoty (hlavne na pupku :roll:)
me prefiknout chtit nebude :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 16:36

Ještě než se tu zcela strhám smíchy, řekni mi slečinko, že jsi ten dotaz nemyslela vážně? Že si z nás jen sěláš srandu a chceš nám rozveselit to zasněžené „jarní“ odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
26.3.13 16:41

A co kdyz na rande prijde nejakej chlupatej orangutan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 16:45
@Šílená Sonja píše:
Ještě než se tu zcela strhám smíchy, řekni mi slečinko, že jsi ten dotaz nemyslela vážně? Že si z nás jen sěláš srandu a chceš nám rozveselit to zasněžené „jarní“ odpoledne?

neptej se, nepátrej, já se bavím jako blázen :D tak sem se už dlouho nezasmála :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí