Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
3.2.13 10:52
@BM2 píše:
@mari1912 tak to by ti snad mohla kožní pomoci a napsat pro pediatru doporučení odkladu :nevim:

Já se s ním moc hádat nebudu, prostě mu to oznámím a ať si třeba trhne, pokud se mu to nebude líbit. Hi a že nebude
Já nadhodila schéma 2+1 už když přišel ke mě po porodu na kontrolu a kroutil hlavou, tak jsem toho nechala a stejně si to udělám po svém ;)
Jsou to sakra naše děti ne? Ne jejich, copak oni s náma budou až budou mít horečku, nedej bože něco horšího? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BM2
112
3.2.13 12:13

Asi tak.. My máme jít za mesic na kontrolu, budou mu 3 mesice. A očkovat chtěl dr ve 3, ja ho ukecala na 4 a ted ho takhle brzo naockovat nenecham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
3.2.13 12:51

@BM2
No pokud jste domluveni na čtvrtý měsíc tak je to v pohodě, prostě nepřijdete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.2.13 13:19

@mari1912 Děkuji za info. 14.2. jdeme k Dr., tak se s ní domluvím, že bych zašla na kožní. :) Bylo by to super, mít pro odklad doporučení od kožní. Jinak naše Dr., nám už jednou očkování kvůli té vyrážce odložila, tak si myslím, že s ní nebude ani tak problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.2.13 13:24
@mari1912 píše:
Já se s ním moc hádat nebudu, prostě mu to oznámím a ať si třeba trhne, pokud se mu to nebude líbit. Hi a že nebude
Já nadhodila schéma 2+1 už když přišel ke mě po porodu na kontrolu a kroutil hlavou, tak jsem toho nechala a stejně si to udělám po svém ;)
Jsou to sakra naše děti ne? Ne jejich, copak oni s náma budou až budou mít horečku, nedej bože něco horšího? :cert:

Hele, jsou to naše děti. Můj první má po očkování diabetes a řeknu vám, že ani Dr. a ani stát to vůbec nezajímá. A to ani nemluvím o tom, že jsme ím dost omezeni. Těch pobytů v nemocnici a těch probdělejch nocí. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.2.13 13:25
@BM2 píše:
Asi tak.. My máme jít za mesic na kontrolu, budou mu 3 mesice. A očkovat chtěl dr ve 3, ja ho ukecala na 4 a ted ho takhle brzo naockovat nenecham

To zvládnete! Určitě ho ukecáš! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
3.2.13 13:26

@marca46
To je mi moc líto :(
Třeba v americe je institut pro odškodnění po očkování. U nás nic takového není, že bychom očkovali jinýma vakcínama? No asi ne, ale hold každý stát se k tomu postaví jinak.No jo, naši pediatři znají jen zvýšenou teplůtku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BM2
112
3.2.13 13:27

@marca46 a to budeš i přes tohle očkovat druhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.2.13 13:29
@mari1912 píše:
@marca46
To je mi moc líto :(
Třeba v americe je institut pro odškodnění po očkování. U nás nic takového není, že bychom očkovali jinýma vakcínama? No asi ne, ale hold každý stát se k tomu postaví jinak.No jo, naši pediatři znají jen zvýšenou teplůtku :cert:

Jo, přesně tak, když jsem se ptala Dr., jaké jsou nežádoucí reakce, tak řekla, že o ničem neví, že se to snáší dobře a že neměla nikoho s reakcí, tak že douá, že nebudeme první. Tohle dítě si nenechám poškodit vakcínou!!! :cert: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.2.13 13:30
@BM2 píše:
@marca46 a to budeš i přes tohle očkovat druhé?

No, právě, že se mi do toho vůbec nechce. Asi dáme časem jem tetanus, to mi přijde důležité, ale nejdřív ve 4 letech.

Příspěvek upraven 03.02.13 v 13:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BM2
112
3.2.13 13:31

To já bych měla snad ještě větší strach než teď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.2.13 13:32

Taky se bojím. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BM2
112
3.2.13 13:32

Teď mám knížku varovné SYGNALY očkováni.. Tak uvidím, co si přečtu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.2.13 13:33
@BM2 píše:
Teď mám knížku varovné SYGNALY očkováni.. Tak uvidím, co si přečtu :)

Tu si taky seženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
3.2.13 13:51

@marca46
Tak na to bych jí odpověděla, jestli si myslí, že diabetes u tvého dítěte je málo, když zná jen teplůtku :pocitac:

Jinak séra má dobu jedovou, tak až jí přečte zkusím si jí půjčit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek