Reklamace od 1.1.2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1248
21.3.14 07:17

@Hadumi to musíte, kddyz to neuděláte, tak se to pošle zpátky, ale s tím, že je 99%ní, že to pošlou zpátky jako neoprávněná reklamace. U nás to funguje dokonce tak, že když to zákazník takhle udělá, tak pošlou výhrůžku, že pokud se to ještě jednou pošle na reklamací, tak bude zákazníkovi nauctovana doprava. Což není málo. Ten nezávislý znalec je podle mě jediný řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
30.10.14 21:58

Ahojky mam dotaz - prodejce si nechal uctenku - mam jen reklamační protokol - muzu pozadovat vraceni uctenky? nemela bych ji mit ja??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25086
30.10.14 22:12

@PetulaPl No to teda měla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
31.10.14 08:34

A reklamace je už vyřízena? Já mám v běhu několik reklamaci a uctenku si nechali vsichni prodejci. Vždy dostanu uctenku zpět po vyřízení reklamace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
31.10.14 08:42
@Raduš.ka44 píše:
A reklamace je už vyřízena? Já mám v běhu několik reklamaci a uctenku si nechali vsichni prodejci. Vždy dostanu uctenku zpět po vyřízení reklamace.

reklamace je vyrizena tak, ze mi davaji nove zbozi - takze mam doufat, ze mi uctenky vrati??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
31.10.14 08:52

Tak asi by měli. Když nám vyměnili tiskárnu, dostali jsme uctenku zpět s poznamkou, že došlo k výměně zboží. Ale je to par let zpátky. Jinak mi bud vrací peníze, nebo zboží opraví. Když vrátí peníze, tak si uctenku samozřejmě nechají. Po opravě ji vrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
1.12.14 08:05

Potřebuji poradit..mám rok stary tablet už jednou reklamovany a opet kleknul a nejde zapnout :pocitac: jenze jsme mezitim zrusila na nej nabijecku (manzel mi ji omylem prislapl a zlomilo se to cim se to nabiji :zed: ) nabijim nabijeckou prez mobil..no to je jedno, ale zajima me zda to muzu reklamovat kdyz ji nemam??? nebo ji mam nekde koupit?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
1.12.14 08:10

@lucynka25 my reklamovali tablet normálně bez nabíječky…bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
1.12.14 08:14

@March7 Faaakt? tak to je uzasny :pankac: :pankac: :pankac: Hlavne budu chtit uz penize zpatky, stal 4.tis LENOVO a je to peknej krap a hlavne ted stoji 2500,– :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
1.12.14 08:19

@lucynka25 ale pokud budes chtit zpet penize, tak nabijecku potrebujes..musis dodat cele baleni-vse co k tabletu bylo, jinak se penize nevraci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
1.12.14 08:22
@lucynka25 píše:
@March7 Faaakt? tak to je uzasny :pankac: :pankac: :pankac: Hlavne budu chtit uz penize zpatky, stal 4.tis LENOVO a je to peknej krap a hlavne ted stoji 2500,– :cert:

Penize se vraci az po treti reklamaci, jestli ho jdes reklamovat podruhy, tak s penezma budes mit pravdepodobne jeste smulu… :think:
Jinak je to zajimavy, pac tahle znacka je kvalita…a cene se nediv, jsou novy a novy veci a ceny jsou tech starych dolu, tak je to se vsim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
1.12.14 08:26

Vim, ze rikali, ze mi priste vrati penize..ale to byl rok 2013,no klidne tu snurku koupim to me nezabije za vidinu 4.tis. kupovala jsem v Alze..
jinak jsem si taky myslela, ze je to kvalita, ale moc to teda nevypada 1.jsme mela 7.7.2013,druhy 19.11.2013 a ted bude 3. no uz to nechci a to mi nikdy nespadl, mam ho jen doma a furt v obale, ani skrabanecek :zed:
tak uvidime, vyslu tam manzela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
1.12.14 09:18
@PetulaPl píše:
Ahojky mam dotaz - prodejce si nechal uctenku - mam jen reklamační protokol - muzu pozadovat vraceni uctenky? nemela bych ji mit ja??

u nás jsme uctenku vraceli zákazníkovi neboli reklamujicimu na protolu reklamace by se mělo vypisovat datum a číslo zboží, tak tudíž ji nepotrebujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
1.12.14 09:20

@lucynka25 ja mam notas od lenovo uz 4roky a ten je drzak a asi mesic mame doma tablet joga od lenovo a taky parada. Ale samozrejme kus od kusu..a ono v uvodnim komentu je, ze byl tablet reklamovany jednou, tudiz jsme nemohli vedet, ze uz 2× :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
1.12.14 10:08

@lucynka25 taky myslím, že lenovo je fajn, možná bys mohla požadovat výměnu kus za kus…bez nabíječky určitě vyreklamujou, ale teda nevím, jestli vrátí peníze…ale myslím, že by měli…my reklamovali třeba dost drahou pistoli dětskou, chyběly samozřejmě náboje, protože je syn stačil do dvou dnů poztrácet a reklamovali bez problémů, přišla nová puška i s náboji…tak asi záleží na obchodě…
A to, že je o tolik levnější, s tím se musí počítat, elektronika jde prostě dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák