Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jj přesně prý dělal dřív u Miloušů,oni možná celkově ti chlapi jsou trošku jjnde
Krajčovičová je tam chvíli dělala mi na Jaře první transfér sama ,takže jsem teda taky neměla moc dobrý pocit.Jj děkuju já právě dostala ten estrogem,že jsem měla hodnoty 670 a má být nad 700,taky po něm furt špiním,tak uvidím zítra?co mi řeknou
Veri třetí pokus,nechali jsme si embrya po druhém KET vyšetřit a zbyli nám 2 zdravá.Já už jsem byla dost negativní.Přítelovi jsem řekla,že prostě jdu do práce,zkusíme ty dvě a nebudeme o tom mluvit.Ten třetí transfer mi dělala taková happy Dr.,ta druhá ukrajinka, tak jsem jí jen odsekla, že nechci být zase zklamaná, prostě až přijde čas, tak to bude. Takže tak jsem to měla
ten správnej čas prostě přijde holky všem ![]()
Holky,fakt vam chci podekovat za to, ze sdilite svoji cestu za maminkem. Hodne mi pomahate tim ze vim, ze vam to vyslo a jak rikas Klari, prijde to i nam vsem. Tobe uz ted taky Sofi
jen se z toho driv nezblaznit
jinak ja jdu v sobotu na uz 6. den stimulace za Krajcovicovou
Holky, pila jste nektera caj kontryhel behem stimulace? V repromede mi rekli, ze ho pit muzu, ale jak ted nad tim premyslim, tak si rikam aby to ty hormony nejak neovlivnovalo.
@nika5555 přesně jak píšeš my jsme konečeně doma,ještě sme se stavovali u známého pak na nákupu a cesta a než se dojede co už je hodin,jinak mé přání bylo vyslyšeno a transfer mi dělala doktorka Tokareva tak sem ráda takže za dva týdny prosím ještě dvě čárky a pěkné hodnoty z krve ![]()
@Safinol tos měla štěstí, že ti to dělala Tokareva, to je dobré znamení!
Já myslela, že ona ty zákroky ani moc nedělá, nebo aspon co jsem tam tak zpozorovala…ja jak tam byla v pondělí, tak jsem byla objednaná přímo k Tokarevě, ale nakonec jsem šla k jiné a Tokareva se přišla jen podívat na UZ… takže prosím tě, ty ted lež, nohy nahoru, nech se obskakovat a hlavně at ty dva týdny utečou jak voda a chlubíš se tu pozitivním testem!!!! ![]()
@veri77 prý nemá cenu ležet s nohama nahoru mám fungovat uplně normálně,jen s větším klidem nic neatahat nesportovat,protože ležení s nohama nahoru nemá význam mi řekla Tokareva,tak asi toho měla hodně že se přišla jen podívat a dnes to třeba vyšlo na ni nevím jak se jim to tam točí,mám prý normálně dělat co mám ráda ![]()
@Safinol jo, asi toho měla hodně…já to chápu, lidí tam chodí hodně a doktorů je málo…bud ráda, že jsi dnes byla u ní…já ji mám nejradši, je taková fakt optimistická, empatická, vždycky mi dodá odvahu a odcházím s pocitem, že to zvládnem. Stejné povahy je i dr. Matskula
@veri77 Tokareva je nej,dokáže se s člověkem bavit jako obyčejná ženská ![]()
Tokareva je super
Jinak Safinol nevím zda to nějak pomohlo, ale pila jsem hodně meduňkového čaje,ananasový džusy,koktejly a tak čtvrtku ananasu denně,poradila mi to těhu kámoška
tak držím pěsti ![]()
@KlárkaSp když já ananas nemám ráda mě to nechutná,a včem je jako tak zázračný?děkuju moc
Já ho taky nemusím
ale zkusila jsem to,no prý pomáhá uhnízďování,těžko říct,co je na tom pravdy ![]()
@KlárkaSp právě ono máš tipů a všeho,podle mě když to má být bude to ať už člověk něco jí nebo ne,já sem po tom potratu začala brát hořčík a ptala sem se včera doktorky zda mám pokračovat a ona že bezdpodmínečně že doporučeje po dobu celého těhotenství že to taky podporuje