Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3090
27.10.18 15:03

@nika5555 tak snad se to vyvrbi dobře ale v pondělí určitě někam zavolej a zeptej se na to, já zatím dobře dnes mám zase píchnutej agolutin tak snad to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
29.10.18 08:09

@Safinol dobre pondelni ranko! Tak vcera vecer uz jen lehke spineni, dnes taky nic. Do Repromedy jsem volala a jdu tam dnes odpoledne na kontrolu. Modlim se, aby to bylo v poradku. Strach mam obrovsky, vsimla jsem si, ze uz ani nemam ty chute a nevolnosti. Tu nejhorsi variantu si teda vubec nepripoustim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
29.10.18 08:43

ahoj holky, zdravím při pondělku :mavam: @nika5555 to je dobře, žes tam zavolala, určitě bude vše v pořádku, věř tomu! Budu na tebe moc myslet!!! :hug:
@Safinol na co máš prosímtě ten agolutin? možná blbý dotaz, jen mě to zajímá, ještě jsem se s tím nesetkala… a jak se jinak cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
29.10.18 08:59

@veri77 děkuju za podporu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
29.10.18 09:13

@nika5555 ahojda děvče,tak držím vše co mám a věřím že to bude určitě dobré musí,napiš ihned jak budeš vědět jak jsi na tom věřím že je vše v pořádku,možná ty chutě a tak způsobují nervy a až se uklidníš budou azse zpět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
29.10.18 09:15

@veri77 ahojda ale kdepak jen se ptej je to zadarmo :mrgreen: mám ho zřejmě na to že mám málo hormonu proesteron tak mi dodávají v injekci a prednison zapíjim ještě,doktorka už nechce nic nechávat být víš,ve středu budu moudřejší,jinak prsa bolí,chutě splašený,jeden den si ani prdnout nemůžu druhej den zas jen sedim na wc a podbřišek pobolívá takže asi tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.10.18 09:24
@nika5555 píše:
ahoj, porad stejne. nakonec jsem v patek nikam nevolala. Chci to nechat pres vikend, jak se to vyvrbi a v pondeli se radej objednam na kontrolu. muj doktor ma totiz dovolenou. Nemam vubec zadne bolesti, tak snad to bude v poradku no…

ahojky, jen tak na uklidnění…moje nejlepší kamarádka krvácela na začátku těhotenství několik týdnů, až s tím musela do nemocnice…tam byla na kapačkách ale zklidnilo se ji to. v průběhu těhotenství ještě párkrát špinila a donosila nadherného zdravého klučinu..takže nezoufej ale k doktorovi určitě utíkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
29.10.18 09:35

@richgirl díky, já věřím, že to dobře dopadne. :) Jinak co ty?? Už máte s partnerem za sebou první návštěvu Repromedy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
29.10.18 09:56

@Safinol aha, tak už tomu rozumím, díky za objasnění :) tak to je na dobré cestě, věřím tomu že jo! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
29.10.18 10:02

@veri77 nemáš za co,hele já sem řikala at mi dá cokoli,ona ví co může dát a já sem ochotná to obětovat jen aby to bylo dobrý kldině si budu celý těhu píchat nějaký injekce hlavně ať je to v pořádku vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
29.10.18 10:16

Ahoj holky, taky navštěvuje Repromedu, jak odběry, tak KET mi dělal Zobač. Byl docela milej. Myslím, že nám vše vysvětlil. Ale nikoho jiného jsem tam nepoznala z doktorů. Teď tam jedem 6.11, tak uvidíme.
Jinak KET jsem měla min.tyden v neděli. Kdy si si tak udělat test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
29.10.18 10:24

@campús ahoj já myslím že si ho můžeš už dnes udělat je to 8 den takže už by mohlo něco být vidět,a hodně štěstí :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
29.10.18 10:35

@Safinol děkuji. No bojím se. To jako jo. Uvidím, jestli seberu odvahu. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
29.10.18 10:37

@campús neboj se zkus to a napiš nám sem,sem s Tebou,taky jsem se moc bála ted po druhém transferu,ruce se mi klepali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.10.18 11:29
@nika5555 píše:
@richgirl díky, já věřím, že to dobře dopadne. :) Jinak co ty?? Už máte s partnerem za sebou první návštěvu Repromedy??

pozítří :roll: ..nervičky pracujou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital