Repromeda Brno nebo jiný CAR?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
1.11.18 09:29

Jinak u me asi nejvetsi problem je ze mam nepravidelnou menses tudiz nemam vubec ovulaci,cekala jsem ze uz vcera midost na to ,,neco,, daji a nic,ani me neprohlidli..tak uvidime…mam strach aby ovulace vubec nekdy byla ut ji nemam pres 2 roky..asi diky uzivani 10let HA :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
1.11.18 09:36

@richgirl vid já když sem tam byla na tu 11 na ultrazvuku byla čekárna narvaná, u vás se ještě neví kde je zádrhel?my to věděli už od mého gynekologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
1.11.18 09:37

@richgirl holka jesli ty nemáš taky PCO tohle samý sem měla já nedostávala sem ms bez prášků a ovulaci sem vůbec nemívala,HA sem teda brala jen chvilku asi něco málo přes rok,tak uvidíš co vám řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
1.11.18 10:36
@Safinol píše:
@richgirl vid já když sem tam byla na tu 11 na ultrazvuku byla čekárna narvaná, u vás se ještě neví kde je zádrhel?my to věděli už od mého gynekologa

Nemam a nikdy jsem nemela zadne gynekologicke problemy..at jsem pred dvema lety vysadila prasky…menses chodila,nechodila..jednou dosla kazdy mesic..pak treba jednou za dva mesice..zapomnela jsem vcera doktorce rict ze obcas spinim mimo cyklus…a diky nepravidelne menses nemam ovulaci ????jediny problem co mam ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
1.11.18 10:43

@richgirl ahoj. U mě byl taky problém nepravidelná MS a bez ovulace. Takže jsme taky na IVF. Už jsem teda i po KET, ale nemám odvahu udělat test :-D
Už mám teda 10ti letého syna a to přirozeně. Asi zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
1.11.18 11:02

@richgirl to, že máš nepravidelnou menstruaci ještě neznamená, že nemáš ovulaci. Já měla cykly po vysazení antikoncepce taky nepravidelné, ale ovulaci jsem určitě měla. Neboj, oni vám udělají všechna potřebná vyšetření a budeš vědět, kde je problém. Jen to bude chvíli trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
1.11.18 11:02

@campús jé, a kolik dní jsi po KET? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
1.11.18 11:21
@nika5555 píše:
@richgirl to, že máš nepravidelnou menstruaci ještě neznamená, že nemáš ovulaci. Já měla cykly po vysazení antikoncepce taky nepravidelné, ale ovulaci jsem určitě měla. Neboj, oni vám udělají všechna potřebná vyšetření a budeš vědět, kde je problém. Jen to bude chvíli trvat.

To že nemam ovulaci mi řekla moje gynekoložka a včera i doktorka hromadová, když zjistila že moje menstruace chodí,nechodí. A když jsem si delala testy pul roku a bazalní teplotu,tak opravdu všechno bylo negativní, ani žádné příznaky ovulace nemám.Tak jsem zvedava co nam za 6 tydnu řeknou. Jen mě hrozně vadí, že nám vezmou krev,čekam skoro dva mesice,pak nas zkontroluji a zase budem čekat dva mesice? připada mi to že všechno moc trvá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
1.11.18 11:35

@richgirl aha, tak to chápu. A ano, všechno to bohužel trvá, ale s tím se musíš smířit. Je to o trpělivosti, ale můžeš si být jistá, že na konci tě čeká ta krásná odměna v podobě zdravého miminka. My takto čekali v podstatě rok, ale to především díky měnění pojišťovny, jinak celý proces cca půl roku. Od počátečních testů po pozitivní test :) celkem jsme na pozitivní test čekali 2,5 roku.

Příspěvek upraven 01.11.18 v 11:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
1.11.18 11:35

@campús ahojda na co čekáš testuj šup šup :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
1.11.18 11:36
@Safinol píše:
@campús ahojda na co čekáš testuj šup šup :)

ano, honem honem, chceme tady vidět další dvě čárky!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
1.11.18 11:37

@nika5555 ahojda neboj určo se dočká my čekali 5 let ta chvilka co bude čekat teď je proti tomu uplný nic,hele myslíš že při pčíští kontorole mi už řeknou že je srdíčko a dají mi třeba fotku?včera si sice fotku vytiskla ale nedala nám ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
1.11.18 11:39

@richgirl kočko hlavu vzhůru a hurá do boje neboj brzy se dočkáš tam na nic nečekají jak už ste tam byli půjde to ráz na ráz,my čekáme na mimi 5 let to je teprv doba,takže tohle už je prdinka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
1.11.18 11:50

@Safinol já fotku poprvé taky nedostala, až po druhé. Neboj, určitě už bude srdíčko po tom týdnu vidět. Já když jsem tam byla teď naposledy posraná, že jsem možná potratila, tak jsem byla u Dr. Matskuly. Ukazovala mi ten monitor a já tam to blikání neviděla, úplně mě polil studený pot a ona nebojte, je to v pořádku a ukazovala mi to a já jí nemohla ani věřit :lol: Sranda no.. Matskula mi zvýšila utrogestan na 3×3×3 a musím říct, že krvácení, potažmo špinění zmizelo a je to jen lehounce. Takže mám radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
1.11.18 11:52

@nika5555 takže ty máš tu nejvyšší dávku utrogestanu 9 denně co mi včera Matskula řikala,já mám 3 ráno 2 v poledne a 3 večer koukám sme na tom podbně,no však si taky řikám minule člověk přijel domu s tim že vše v pohodě a dělal vše,teď?na vše prdim dovařím najim se a hurá odpočívat,u nás je stěejně zase protivnej vítr takže to ani ven neláká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí