Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Life.love píše:
Ahoj holky, přidám se k vámmomentálně jsem 3 dny po KET, tak doufáme, že to dobře dopadne. A vám všem, co už to vyšlo, gratuluji
Dalo se to vydrzet???asi blba otazka kdyz clovek musi…ze? ![]()
@Life.love píše:
Ahoj holky, přidám se k vámmomentálně jsem 3 dny po KET, tak doufáme, že to dobře dopadne. A vám všem, co už to vyšlo, gratuluji
Dalo se to vydrzet???asi blba otazka kdyz clovek musi…ze? ![]()
@richgirl vyloženě ket mě nebolel vůbec
myslím, že nemusíš mít strach
@Hancababy snažím se co nejvíc odpočívat ![]()
@saiimona já u něj byla 2× a jako byl v pohodě, žádný problém jsme neměli. Tak uvidíme dál.
A držím palce, aby KET vyšel na 2 // ![]()
@richgirl ket neboli, odsati vajíček taky ne uspi tě celkovou nárkozou jen pak bolí břicho ale ničeho se neboj vydrželi jsme to všechny tak to taky vydržíš ![]()
@campús my jsme teprve na začátku, takže u nás to bude ještě asi na delší dobu, zatím jsem zkoušela brála Clostik a Duphaston, předepsané u svého Mudr. Ale byli jsme u něho poprvé a nijak negativně na mně nepůsobil… ale chápu, je to chlap nemá takový cit jako žena- lékařka. Každopádně děkuju … snad to vyjde na poprvé …
@Safinol píše:
@richgirl ket neboli, odsati vajíček taky ne uspi tě celkovou nárkozou jen pak bolí břicho ale ničeho se neboj vydrželi jsme to všechny tak to taky vydržíš
Ja mam nejvetsi hruzu z injekci do bricha..nezvladnu si to sama pichnout
@richgirl ale zvladnes! Taky jsem z toho mela hruzu, ale bylo to v pohode. Nebo ti to muze pichat partner, jestli se na to bude citit ![]()
@nika5555 píše:
@richgirl ale zvladnes! Taky jsem z toho mela hruzu, ale bylo to v pohode. Nebo ti to muze pichat partner, jestli se na to bude citit
Holky, me to bude pichat tchyne ![]()
@Hancababy hele mě teda víc vyhovovalo, když jsem si to píchala sama. Téměř to necítíš a můžeš se na to připravit. Když to dělá někdo jiný, můžeš se leknout.
@Hancababy mě to píchal chlap a v pohodě nic na tom není jehlicky jsou slaboucke to ani necitis ![]()
@Hancababy opravdu to nic není
mne se nabízel můj, že mi to bude píchat, to pro mě byla daleko horší představa ![]()