Respiratory, roušky - kupujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
26.2.21 15:14

Tak jsem dneska ještě vyběhla děcku koupit jarní boty. Štěstí přeje připraveným. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
5.3.21 14:20

Tak mně byly nanoroušky v práci zakázány. Mají sice normu 14683 AC tedy dle vládního nařízení je smím nosit stejně jako respirátor, ale ředitel se na ten certifikát odmítl vůbec jenom podívat a jsem tedy nucena místo kvalitní české certifikované nanoroušky nosit čínský smradlavý šmejd, na kterém je napsáno, že to ani není zdravotnická pomůcka a že špatné používání může způsobit nemoc nebo smrt. Dělám v obchodě a s nanorouškou k nám nepustí ani zákazníky (kteří sem pak telefonují a řvou po nás), protože firemní právník prý došel k závěru, že respirátor NEBO jiný obdobný prostředek (tak jak je uvedeno v nařízení) je pořád respirátor :lol: Tak škoda, že máme zrovna takového právníka, protože nikde jinde kromě mé práce nikdo s nanorouškou problém neměl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
5.3.21 14:29

@Marieke tak bych řekla, že to je vládní nařízení a že pokud s tím mají problém, ať se obrátí na patřičná místa…firemního právníka bych poslala někam… ignorovala bych je…a nosila dál nanoroušku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
5.3.21 16:51

@cecetka Vždyt´ ta se dává v 15, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.11.21 13:12

Ahoj, já kupuji roušky, respirátory i testy na prozdravotniky.cz, mají tam velký výběr. Vždycky dělám mega objednávku pro celou naší rodinu a pak máme na několik měsíců vystaráno :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106869
21.11.21 14:10
@Lopu píše:
Ahoj, já kupuji roušky, respirátory i testy na prozdravotniky.cz, mají tam velký výběr. Vždycky dělám mega objednávku pro celou naší rodinu a pak máme na několik měsíců vystaráno :).

jsem tak zásobení z prace, ze bych to mohla prodávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová