Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem dneska ještě vyběhla děcku koupit jarní boty. Štěstí přeje připraveným. ![]()
Tak mně byly nanoroušky v práci zakázány. Mají sice normu 14683 AC tedy dle vládního nařízení je smím nosit stejně jako respirátor, ale ředitel se na ten certifikát odmítl vůbec jenom podívat a jsem tedy nucena místo kvalitní české certifikované nanoroušky nosit čínský smradlavý šmejd, na kterém je napsáno, že to ani není zdravotnická pomůcka a že špatné používání může způsobit nemoc nebo smrt. Dělám v obchodě a s nanorouškou k nám nepustí ani zákazníky (kteří sem pak telefonují a řvou po nás), protože firemní právník prý došel k závěru, že respirátor NEBO jiný obdobný prostředek (tak jak je uvedeno v nařízení) je pořád respirátor
Tak škoda, že máme zrovna takového právníka, protože nikde jinde kromě mé práce nikdo s nanorouškou problém neměl ![]()
@Marieke tak bych řekla, že to je vládní nařízení a že pokud s tím mají problém, ať se obrátí na patřičná místa…firemního právníka bych poslala někam… ignorovala bych je…a nosila dál nanoroušku…
Ahoj, já kupuji roušky, respirátory i testy na prozdravotniky.cz, mají tam velký výběr. Vždycky dělám mega objednávku pro celou naší rodinu a pak máme na několik měsíců vystaráno
.
@Lopu píše:
Ahoj, já kupuji roušky, respirátory i testy na prozdravotniky.cz, mají tam velký výběr. Vždycky dělám mega objednávku pro celou naší rodinu a pak máme na několik měsíců vystaráno.
jsem tak zásobení z prace, ze bych to mohla prodávat