Režim miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14107
9.6.11 21:48

Jen si to užívej, však ono ti to skončí, to se fakt neboj. :-)

Mně doktorka říkala, v noci na jídlo nebudit, pokud se dítě nebudí samo. :-)

A koupala bych kolem sedmé. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.6.11 21:54

Tak to děkuju holky za podporu,ale mě právě dr říkala,že bych ho měla budit,ale samozřejmě dám na vás, :-D Ale pokud si myslíte,že spím v klídku celou noc,tak to vás potěším,ale není to tak. :lol: On je totiž cestovatel,takže ho třeba 6krát za noc obracím kebulí tam,kam patří.Točí se dokola jako hodinky,takže nějaký fajn spánek stejnak nehrozí.Tak doufám,že jsem vám udělala alespon maličkatou radost. :dance: :dance: :dance: A jinak s tím koupání… mě se zdá,což je jasný,že po koupáníčku je krásně unavenej,takže pak krásně spinká a já se bojím,že když ho vykoupu dřív,než po posledním jídle,tak pak po tom posledním jídle nebude chtít spát.Což by mi teda nevyhovovalo.Chápete že?Jsem ráda,že snad pochopil že koupel,jídlo a hají do rána.A ZLATÍČKA MÁTE URČITĚ DOMA VŠECHNY,A POKUD NE,TAK PO KOM TO ASI MAJÍ? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.6.11 21:55
Flyingfrog píše:
Jen si to užívej, však ono ti to skončí, to se fakt neboj. :-)

Mně doktorka říkala, v noci na jídlo nebudit, pokud se dítě nebudí samo. :-)

A koupala bych kolem sedmé. :-)

To ti děkuju. :-D čekám kdy ta změna nastane. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.6.11 22:01
Radka1112 píše:
Ahoj holky,chci se zeptat,mám tří měsíční miminko,s tím,že si režim tak nějak udělal sám,ale zdá se mi trochu divný.Takže by mě zajímalo,v kolik přibližně jedí vaše mimča a jak dlouho spinkají.Můj malej papá v 7,10,13,16 a pak poslední papání má kolem 20-21 hod,podle toho jak se vzbudí,ale pak právě spí až do 7h.do rána.Asi jsem divná,ale mám blbý pocit s toho,že ho v noci nebudím na jídlo,takže spí cca 10 hodin.Chtěla bych mu to trochu pozměnit,ale on si to tak udělal asi sám,a jde mi to koupání,že když se nají kolem 17-18 hod,tak se pak koupe až kolem 21 hod a bojím se,aby si tak na to nezvykl a už mu to nezůstalo na dobro.

Hi, věř mi, že nadobro to nezůstane. Nám se režim mění každý měsíc.-) A mění si ho malá sama.
Blbý pocit z toho mít nemusíš, já jsem malöu taky nebudila, spala mi takle dlouho už od nějakých 3 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.6.11 22:04
atominnka píše:
Radka1112 píše:
Ahoj holky,chci se zeptat,mám tří měsíční miminko,s tím,že si režim tak nějak udělal sám,ale zdá se mi trochu divný.Takže by mě zajímalo,v kolik přibližně jedí vaše mimča a jak dlouho spinkají.Můj malej papá v 7,10,13,16 a pak poslední papání má kolem 20-21 hod,podle toho jak se vzbudí,ale pak právě spí až do 7h.do rána.Asi jsem divná,ale mám blbý pocit s toho,že ho v noci nebudím na jídlo,takže spí cca 10 hodin.Chtěla bych mu to trochu pozměnit,ale on si to tak udělal asi sám,a jde mi to koupání,že když se nají kolem 17-18 hod,tak se pak koupe až kolem 21 hod a bojím se,aby si tak na to nezvykl a už mu to nezůstalo na dobro.
Hi, věř mi, že nadobro to nezůstane. Nám se režim mění každý měsíc.-) A mění si ho malá sama.
Blbý pocit z toho mít nemusíš, já jsem malöu taky nebudila, spala mi takle dlouho už od nějakých 3 týdnů

jojo,děkuju :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
9.6.11 22:13

nebudit!!!!
rezim zavidim, muj prcek (4mes) se od pulnoci budi po hodine :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
9.6.11 22:21
lucie.t píše:
nebudit!!!!
rezim zavidim, muj prcek (4mes) se od pulnoci budi po hodine :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert:

To znám :zed: :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
10.6.11 07:12
Radka1112 píše:
Tak to děkuju holky za podporu,ale mě právě dr říkala,že bych ho měla budit,ale samozřejmě dám na vás, :-D Ale pokud si myslíte,že spím v klídku celou noc,tak to vás potěším,ale není to tak. :lol: On je totiž cestovatel,takže ho třeba 6krát za noc obracím kebulí tam,kam patří.Točí se dokola jako hodinky,takže nějaký fajn spánek stejnak nehrozí.Tak doufám,že jsem vám udělala alespon maličkatou radost. :dance: :dance: :dance: A jinak s tím koupání… mě se zdá,což je jasný,že po koupáníčku je krásně unavenej,takže pak krásně spinká a já se bojím,že když ho vykoupu dřív,než po posledním jídle,tak pak po tom posledním jídle nebude chtít spát.Což by mi teda nevyhovovalo.Chápete že?Jsem ráda,že snad pochopil že koupel,jídlo a hají do rána.A ZLATÍČKA MÁTE URČITĚ DOMA VŠECHNY,A POKUD NE,TAK PO KOM TO ASI MAJÍ? :-D

Jestli přibírá tak paní dr neřeš a neposlouchej jí se to radí když nemusí v noci stávat a k tomu spaní tak mantinel kolem celé postýlky a mimčo do pytle na spaní a je to vyřešeno tedy aspoň já to tak vyřešila malá taky cestuje a odkopává se snad od narození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.6.11 07:42

Zkus to s tím koupáním, uvidíš. Třeba mu to vůbec vadit nebude a prostě usne. A když, tak pár dní a zvykne si, ale určitě lepší dřív koupat. Mě by v devět jeblo, to už jsem ráda za svůj klid, i kdyby mala nespala, tak ji čapnu a pochovám akorát:-)
Já teda nějakej koupací rituál nedělám, koupala jsem za nejmenšího věku cca jednou za tři dny, teď v půlroce už častěji, obden nebo denně podle ušpiněnosti a upocenosti.

Radka1112 píše:
Tak to děkuju holky za podporu,ale mě právě dr říkala,že bych ho měla budit,ale samozřejmě dám na vás, :-D Ale pokud si myslíte,že spím v klídku celou noc,tak to vás potěším,ale není to tak. :lol: On je totiž cestovatel,takže ho třeba 6krát za noc obracím kebulí tam,kam patří.Točí se dokola jako hodinky,takže nějaký fajn spánek stejnak nehrozí.Tak doufám,že jsem vám udělala alespon maličkatou radost. :dance: :dance: :dance: A jinak s tím koupání… mě se zdá,což je jasný,že po koupáníčku je krásně unavenej,takže pak krásně spinká a já se bojím,že když ho vykoupu dřív,než po posledním jídle,tak pak po tom posledním jídle nebude chtít spát.Což by mi teda nevyhovovalo.Chápete že?Jsem ráda,že snad pochopil že koupel,jídlo a hají do rána.A ZLATÍČKA MÁTE URČITĚ DOMA VŠECHNY,A POKUD NE,TAK PO KOM TO ASI MAJÍ? :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
10.6.11 09:39
Daanca píše:
Radka1112 píše:
Jestli přibírá tak paní dr neřeš a neposlouchej jí se to radí když nemusí v noci stávat a k tomu spaní tak mantinel kolem celé postýlky a mimčo do pytle na spaní a je to vyřešeno tedy aspoň já to tak vyřešila malá taky cestuje a odkopává se snad od narození

Hm,tak to u nás neuspělo.Mantinel i pytel má a i tak cestuje jak blázen.Vždycky má obličej přilepený na mantinelu,takže pak fnuká,protože se mu asi špatně dýchá,takže mám strach,tak ho pořád vracím a vracím a vracím a nejednou je 7 ráno a jde papat,takže hrůůůůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
10.6.11 09:42
hofka píše:
Zkus to s tím koupáním, uvidíš. Třeba mu to vůbec vadit nebude a prostě usne. A když, tak pár dní a zvykne si, ale určitě lepší dřív koupat. Mě by v devět jeblo, to už jsem ráda za svůj klid, i kdyby mala nespala, tak ji čapnu a pochovám akorát:-)
Já teda nějakej koupací rituál nedělám, koupala jsem za nejmenšího věku cca jednou za tři dny, teď v půlroce už častěji, obden nebo denně podle ušpiněnosti a upocenosti.
Radka1112 píše:

No říkám si,že koupat každý den nemá smysl,teda zatím :-D ,ale právě nechci riskovat že neusne. :think: To jsem hnusná co? :zed: Zkusím to až bude manžílek mít druhý den volno,at je s ním kdyžtak celou noc vzůru on. :nevim: Ale zkusit něco musím,to je jistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
10.6.11 21:09
Radka1112 píše:
Daanca píše:
Radka1112 píše:
Hm,tak to u nás neuspělo.Mantinel i pytel má a i tak cestuje jak blázen.Vždycky má obličej přilepený na mantinelu,takže pak fnuká,protože se mu asi špatně dýchá,takže mám strach,tak ho pořád vracím a vracím a vracím a nejednou je 7 ráno a jde papat,takže hrůůůůza.

Anežka taky cestuje neboj že ne, ale je fakt, že málo kdy se rozfňuká když se jí to nelíbí tak se odsune zas o kousek dál. Jinak dneska se výjimečně před chvilkou rozčílila a důvod byl, že od pasu nahoru byla pod dekou a ven jí čouhali jen nohy :roll: zlatý pytle na spaní, ale ona se v něm těch horkách moc potítak prozměnu řeším takovéhle zážitky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
10.6.11 21:16
Radka1112 píše:

Ahojky Raduš, tak to jsem ráda, že jsem si toto přečetla, protože to mám s malou (12 týdnů) přesně tak jak to píšeš ty. Ale na rozdíl od tebe, já jsem moc ráda, že mi tak spí :dance: :dance: :dance: Ráno se budí v 7.30, pak kojím v 9.30, 12.00, 15.00, 18.00, v 19.30 koupeme a poslední kojení je ve 20.00, po poslední kojení hned usne a spí bez přestávky do rána. Takový režim má už od 2 týdne. Spinká sama v pokoji, tak jsem ráda, že přes noc se taky vyspím a mám plno sil na další den. Zatím jsem se s nikým, kdo mám takto spící miminko, nesetkala, až dnes s tebou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já jen doufám, že to malé co nejdéle vydrží a tobě to přeji taky.
A určitě bych mimi nebudila, teda pokud prospívá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
11.6.11 09:31
Zuzana. k píše:
Radka1112 píše:
Ahojky Raduš, tak to jsem ráda, že jsem si toto přečetla, protože to mám s malou (12 týdnů) přesně tak jak to píšeš ty. Ale na rozdíl od tebe, já jsem moc ráda, že mi tak spí :dance: :dance: :dance: Ráno se budí v 7.30, pak kojím v 9.30, 12.00, 15.00, 18.00, v 19.30 koupeme a poslední kojení je ve 20.00, po poslední kojení hned usne a spí bez přestávky do rána. Takový režim má už od 2 týdne. Spinká sama v pokoji, tak jsem ráda, že přes noc se taky vyspím a mám plno sil na další den. Zatím jsem se s nikým, kdo mám takto spící miminko, nesetkala, až dnes s tebou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já jen doufám, že to malé co nejdéle vydrží a tobě to přeji taky.
A určitě bych mimi nebudila, teda pokud prospívá :palec:
:-D Gratuluju. :palec: Akorád,že ty se vyspíš,já ne,protože mrnousovi rostou zuby,takže si to začínáme užívat.Pořád se točí na tu stranu kde mu rostou,takže ho pořád musím otáčet zpátky.Co bych za to dala,kdyby mu rostly jako jiným dětem,myslím později.A bud v klidu,už mi tady holky řekly,že to spinkání určo není na pořád,takže si to užívej,na dlouho to není. :-D Hahaha. :dance: Jinak prospívá tak nějak normálně,doktorce se to moc nelíbí,ale neuvědomuje si,že se narodil a měl 2100g a ted má 5?5 kilo,skoro.Asi by měl mít 12 kilo. :-P :-P :-P
Když jsem kojila,tak mi říkala,že přibírá hrozně moc a od té doby co je na um,tak se to stahlo,ale je to ok.Takže ho nechám spinkat,a oni ho stejnak budí zuby,ale papat nechce,to až kolem 7.Držím ti palečky,at vám rostou zoubky tak jak by měly. :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
11.6.11 20:46

Ahoj Raduš, moc děkuji za přání se zoubky, já ti taky přeji ať to máte brzy za sebou a mimi se už netrápí a ty už se budeš moct konečně dobře vyspat. Já si to spaní budu ještě pořádně užívat, než to teda přejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí