Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
10.3.06 22:08

Hezký večer,
Xeniej - mne pokousal pes asi v 17, takovj malej ratlík kousl mě do jednoho kotníku oběhl a zakousl se do druhého - ty malí ratlíci se tak lehce nevzdávají :lol: . A to mi nevadilo, ale na děti jsem citlivka :wink: tak snad už budeme potkávat jen hodné pejsky :D
Ať má Barunka to očičko co nejdříve v pořádku :D a ten vak - super koupě. Já jsem si pořídila klokanku Red Castle a spokojenost veliká.
Víkend - já mám zítra volno :wink: synek „odložen“ k babí a dědovi :D Jenže musím zabalit věci na týden :roll: - v neděli odjíždíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.3.06 22:08

pejsáčci

http://www.gify.nou.cz/…ory/p148.gif

xeniej jejda, mě taky asi jako 8-letou pokousal jezevčík, potvora se rozběhl, oběhl a zezadu vyskočil a zakousl se mi do stehýnka, pak ještě napadl moji známou toulavej vlčak a povalil ji a kousl zezadu do krku, ale nic vážného se naštěstí nestalo, snad jen ten šok. Pak jsem se taky psů dlouho bála, přešlo mě to až jsme si tenkrát s mým jedním dávným přítelem pořídili dalmatina a to byl miláček, ten strach opadl, ale respekt ze psů zůstal.

Můj manžel by strašně rád psa, ale obávám se že do bytu to není to pravé, mě se hodně líbí chrti - no do bytu maximálně Vipeta nebo pak Jack Rusel teriér, na ty Bišonky a Pekingskýho palácovýho psíka bych asi neměla, takoví psi nemusím. Uvidíme, až se vrátíme domů do Brna, když ti chlapi ( manžel+syn )na mě budou dva, tak možná pak nějakýho byťáka pořídíme, máme tam kousek les a myslím i 2 special výběhy tam u D1 v Lískovci, ta kby se to možná dalo. Jinak si chci opět pak pořídit akvirijní rybičky, to je můj velký koníček a taky bych ráda papouška, ale do bytu, to by asi taky nebyla značka ideál. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.3.06 22:12

POZORNĚ se dívejte…kdo najde psa ??????????? 

http://www.gify.nou.cz/…ory/p149.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.3.06 22:31

Já jsem fakt slepá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
10.3.06 22:49

Teda Lamargarito - normálně jsem se lekla.
Mě taky pokousal pes, když jsem byla malá a od té doby se jich docela bojím. Navíc mám docela špatné zkušenosti s pobíhjícími psi po vesnicích. Jezdím hodně na kole a už kolikrát jsem ujížděla před nějakým rozčíleným psiskem.
My jsme teď večer byli na nákupu - tak jsem koupila mrkev první lžičku od HiPP - Dr. mi říkala, že alespoň zezačátku mám používat tyhle kupované. Prý, kdybychom měli zahrádku a s určitostí věděli, že je to OK, tak snad, ale jinak doporučuj tyhle kupované. Z čehož opravdu nemám radost, protože ty peníze… :x
Vy jste používali co? Kupované nebo vařené? Já to zkusím (koupila jsem jen dvě skleničky) a uvidíme.
Tak nám zítra držte palce, ať do něj alespoň něco natlačíme.

http://www.gify.nou.cz/…y/dite17.gif /> Taky jsem koupila nemléčnou kaši (mléčnou nemůžeme), ale nevýhoda je, že nejde dělat z toho spešl UM, které máme. Tak jsem si říkala, že zkusím odstříkávat, abych to dala alespoň 1/2 s vodou. Přeci jenom mi přijde, že jenom s vodou by to muselo být nic moc.

Xeniej - doufám, že Barunka bude ráno OK, když to chytla ve školce, tak to bude nějaká infkce, která zase rychle odejde. Dej jí pusinku a hned bude líp.

Igelit na hraní - taky známe - nejlepší jsou Tesco ubrousky - doporučuju, ty maj obzvláště šustivý obal.

Přeji všem krásnou dobrou noc,
carsa

• Citovat
  • Upravit
472
10.3.06 23:55

mrkvička také jsem prvně dávala ze skleničky a to „První lžičku“ ( přímo se to tak jmenuje ) od Hami, dávala jsem ji 3 dny

pak jsem už začala vařit normál mrkev z obchodu a pak bramboru atd. …

a uvažovala si o BIO zelenince ? tady v Praze nějaké obchody jsou, no jnže i doktorka říkala, že je to stejně takový, že to myslím o moc dusičnanů méně nemá a že ona tomu nevěří, zase moje známá prej nic jiného dávat nebude, my jsme najeli na normál z Kauflandu a Delvity :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
11.3.06 08:01

Lamargarito, holka, kdy ty spíš???O půlnoci ještě psát!
My jsme dneska strhli rekord - normálně Ivan vstává před šestou a dneska až o půl osmé. Ale já navyklá jsem se probudila v těch šest - hned jsme šla uvařit mléko a pak jsem hodinu a půl s flaškou pod peřinou (aby mi nevystydla) čekala, až se milostpán probudí.
No, nejsem já magor - když se jednou můu vyspat- tak stejně zevluju.
Dneska tady od rána prší, což mě docela štve, protože jsem se těšila, že půjde s manželem na procházku - jinak si to spolu moc neužijeme.
Holky, taky vám přijde, že když chlap jde s kočárkem, tak mu to děsně sluší????

http://www.gify.nou.cz/…bory/105.gif

Ještě k těm příkrmům (nebojte jednou už dám pokoj) - mixujete nebo jen mačkáte? Neumím si představit, jak se mixuje ten kousek masa malý jak kávová lžička?

Díky předem za všechny rady a přeji krásný den,
 carsa

• Citovat
  • Upravit
2725
11.3.06 08:27

Dobré ráno!

Carso Já jsem zeleninku mačkala a masíčko krájela na pidi kousky. Jašrě pohledám recept na zeleninovou polévku, co mám po Barunce.

Chlap s kočárkem No teda u nás je chlap venku maximálně 20 minut. Minulou neděli mě chtěl jít skoro hledat :lol: , když jsem byla venku přes dvě hodiny. My musíme chodit ven spolu jako ocásci :lol:
I s Barunkou na pískoviště oba dva.

http://www.volny.cz/…otatka/7.gif

Barunka má očka lepší, ťuk, ťuk, ťuk. Asi pojede na dopoledne k babičce,ale to až Honza přijde. Právě provozuje jednu z našich nejoblíbenějších činností. Šel REKLAMOVAT - kalhoty, špatně sešitý šev. :twisted:

Ahoj Xenie a spol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
11.3.06 08:30

Dobré ráno,
příkrmy - také jsme dávali od Hippu a od Hamé - já jsem byla blázen a kupovala to snad do 10 měsíců, aby měl to nejlepší :roll: . Ale taky jsem trochu vařila :oops: . Prý není velký rozdíl mezi bio zeleninou a normální - tedy pokud si nekoupíte obr mrkev. Jinak jsem byla varována před zeleninkou z vlastní zahrádky. Pediatr mi říkal, že i když není hnojená, tak může vstřebat dusičnany z podzemních vod. Ale pokud člověk nebydlí u pole, tak nevidím problém. Pobavím vás za nás se strašně sledoval cukr a sůl v příkrmech, tak jsme všichni bláznili a kupovali přesnídávky jen od Hippu, protože tam nepřidávají cukr narozdíl od Hami a zelenina od Hami, protože nemá sůl. To byla hloupost co? Selským rozumem - i tu sůl potřebujeme. Samozřejmě ne moc aby nebyly zatěžovány ledviny. Jinak já používám příkrmy v lahvičkách i teď. Onehdy ve človíčkově mě jedna maminka, tak jako vyčetla, že nemám pro dítě domácí stravu. Tak jsem jí opáčila, že mi přijde lepší konzervička, než domácí, které bych měla 4 hodiny v teple a jak se znám ještě by se mi to vylilo v tašce :) .
Akvaristika - mám chovatelský úspěch asi před měsícem se mi podařilo vypěstovat malilinký Ancistruse :D , ale keříčkovci mi je sežrali :cry: . Co máte za akvárium . My už zase amazonku. Měli jsme afriku, ale ta údržba. Nezvládala jsem každý týden měnit 1/2 vody :roll: a tak jsou rybky v práci a mají se čile k světu :D Kolegové se asi nudí a mají na ně čas :lol: .
KDE BERETE TY OBRÁZKY? JÁ VČERA PROLISTOVALA ZÁBAVNÉ SERVERY A NIC :( . Samé fotky , ale ty GIFY? nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
11.3.06 08:34

Ahoj, to je fajn, že má Barunka lepší očičko. :D
Jsem to ale trdlo :oops: , teprve teď mě napadlo, že si to můžu „stáhnout“ tz vašich obrázků :roll: - Už vím třeba - Gify.nou.cz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
11.3.06 08:41

Já mám dneska takovej klid, jedno dítě pryč, druhé dítě spí, taťka si jel okouknout naše skoro nové auto,

http://www.gify.nou.cz/…bory/a28.gif /> tak co je tam ten obrázek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.3.06 08:45

Krásné ráno,
pusinku Barunce, že má už krásné očičko!
Oslino - jsi šikulka. To budete mít takovéto auto?
Vidím, že seřady pejskařů rozrostly i o akvaristy! To je dobře to je dobře.
Včera jsem koukala na různý stránky o zvířatech - domácích mazlíčcích a zamilovala si papouška patagonského, ale je to celkem náročný, tak jsem koukala na stránky chovných stanic morčat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
11.3.06 08:46

Jdu cvičit cpaní děťátka do baby vaku.

http://www.volny.cz/…kadal/51.gif

Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.3.06 08:51

Chlap s kočárkem - hm, ráda se podívám, ale až bude tepleji, tak i oni budou chodit jen tak v tričku :lol: a ne v těch hrozných zimních bundách :lol:
Pak, Xenie, napiš jak to cpaní dopadlo.
Příkrmy - co je komu do toho, jestli máma krmí z kupované nebo doma vařené flašky, ne? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.3.06 09:02

Téda, já nestíhám, vy píšete jako o život. Chtěla jsem eagovat asi na 10 věcí, ale než jsem se doplazila no konec, tak jsem to zapomněla… :oops: 8O
Ty obrázky jsou úžasný, strašně se u toho nasměju :D :D :D Nejlepší jsou ty čmuchající pejsci, hihi

šátek - mám Vatanai půjčený od kamarádky, sama bych si ho asi nekoupila, je hodně drahý (stojí kolem 2000- podle délky). Ale zase na druhou stranu, když ho mám ted vyzkoušený, tak bych do toho možná i šla, stojí za tu investici. Nejvíc se asi využije přes léto.

Mája volá, musím jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital