Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
12.5.06 14:27

Ahojky, tak píšu :-)

U nás je to s tím kočárkem úplně stejné :lol: Také tlačíme prázdný kočárek a hada na ruce :-)

Jinak u nás také nic nového, zub žádný… plazení trošku lepší…krmení hrůza děs… spaní v noci ještě horší… no budí se fakt každou hoďku, někdy častěji.
Když vidí, že připravuji jídlo, okamžitě zamyká pusu, občas se mi povedlo ji tak nějakou lžičku narvat, tak přišla na lepší věc, začne rychle točit hlavičkou, jako když dělá ne ne ne a to se prostě do té pusy nemáte šanci trefit :lol: Teď u nás byla mamka a učila Aný prskat při jídle, no a uspěla na 1. Tak teď už do ní nedostanu vůbec nic…
Ale ušila mi mamka pro malou kráslé soupravičky, tak už je vyfotim, hodim do galerky.
Zatim pac Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
12.5.06 14:42

Tak se mi to smazalo a musím to napsat znova!! :evil:
Malej mě hryzl do prsa do krve :evil: . Všechny naučený řeči jsem hodila za hlavu (v klidu mu dát prst do pusy, v klidu říct nenene) a zařvala! A von se ještě řehtal. Jestli v tom bude pokračovat, tak se na kojení asi vyprdnu.
Holky, kde jsou ty časy, kdy to leželo, že? Si člověk bez nich ani neuprdne :wink: :( :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
12.5.06 14:44

no jo, já bych psala víc, jenže mi přijde, že jsme takový trochu atypičtí, protože Tedýsek je opravdu klidné dítko a nechci pobuřovat :! :?: 8O :oops: a jsem fakt ráda, že to tak je, když čtu Vaše starosti.....hold já si užila strašný těhu a porod a teď už snad všechno jen to dobré. Tak s Váma soucitím.

Jinak spíme celou noc, kočárek i postýlku miluje. přes den si vyhraje cca 2hodiny sám, papá momentálně vše co uvařím, žádné exémy a nemoci.....jen občas zoubky a velkej hlad .....no a pak mám něco psát 8)

zítra budeme mít tchána na návštěvě, tak já jdu gruntovat
hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.5.06 15:34

lamarg - Tedýsek je zlatý dítě (celá Adélka :wink: :D )! Buď ráda!!! (Já vím, že jsi).

biba, i510, Aimee - konečně! Jsem neuvěřitelně ráda, že nemám řvouna jenom já! Úplně mi spad šutr z pumpy, že jen já nemám připínáčka-mamánka, uřvance, ukňourance, nespavce v jedné osobě - uf uf uf! ......pardón.

i510 - taky mě hryzala Adélka do krve - au au! Také to byl jeden z důvodů proč jsem přestala kojit (v 9.měs.). Pak si s bradavkou taky jen hrála, cvrnkala mě do ní a tahala jak žvejku. No a taky jsem už konečně chtěla někam vypadnout, pobavit se, posedět… :oops: Odstavování šlo v poho, vždycky na týden jsem zrušila jedno kójo. Nejdřív v poledne, pak ráno, odpo a pak i večer. Bezbolestné pro obě strany. (Ája byla zlatá, spala od 8týdnů celou noc…!).
Teď kojim ještě ráno, když jsme doma, tak i odpo před spaním, večír před spaním a v noci (4× :roll: ).
Takže na odstavování jsem docela zvědavá :? .

Jo, koukala jsem, už je založená diskuze leden 2007 8O :! . To to letí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
12.5.06 17:32

Ahoj všichni!

No jo, těhulky - těm se to píše, takových starostí (kdy kde co píchlo/škublo/ztvrdlo :o a tak - myslím v dobrém, ne ironicky) a takovýho času o tom přemýšlet a dělit se o to! Kdybychom my měly deníček od těhu, tak už máme možná tisícovku za sebou 8O :D !

Jinak se přidávám k Lamargaritě - teď akorát tak můžu napsat nové dojmy a poznatky ze zavádění příkrmů, jinak je ten Pepíček zlatý dítě a když tak čtu co se kde děje (a to jistě není ještě nejhůř :wink: ), tak proč dráždit, ne?! 8) A taky jsme teď dost venku, jako určitě všichni.

Cucheta - šíleně hořká, sice rychle změklá, ale hrůza! :x Do mě by takový množství nikdo nedostal!!! Prvních pět lžiček se Pepík otřásal, jak to bylo hrozný, pak už si asi zvykl - a snědl toho dost, snad 50-70 ml, já dojedla po něm pár lžiček a teda musím říct, je to pašák! 8O :D Takže dnes bylo trošičku cuchety s bramborou, to už šlo. Cuchetu nechám asi až jako syrovou, tohle bylo fakt hnusný.

Dneska krmil tatínek - on Pepíkovi (i přes mé dobře míněné rady :twisted: ) dával tu pidilžičku vrchovatou, takže to šlo vždycky částečně ven, měl to, chudák, po celým obličeji. Pak jsme šli s Pepčou ven a koukám, uschlá kaše za uchem, nosní dírky ulepený jako kdyby měl rýmu - no ukázkový děťátko :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.5.06 18:47

aimee - a co hovínko? furt žádná krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.5.06 19:48

Jen koukejte psát. Klidně i o zlatých dětech :wink:
Aný je taky hróóózně hodňoučká, jen v tom kočárku řve, ten teda používáme jen na uspávání. No, tak ji musíme vyndat, chodíme s ní na ruce a třeba za 15 minut zase zkoušíme uspat.

Bibo, hovínko ukázkový, krev tam asi neni, tedy není vidět. Myslím, že kdyby tam byla, bylo by to vidět, i když méně než když byla jen kojená, hlenu je už minimálně, většinou vůbec ne. Tak snad už bude klid, ale to už jsem si říkala tolikrát… a vždycky se to zase vrátilo :evil:

Včera jsme byli pro papír na vyšetření v té Praze a říkal doktor, že už přišli výsledky z nemocnice ve Varech a vše je tam v pořádku.
Tak teď ještě aby to bylo v pořádku ve středu v Motole :? To fakt bojim bojim.
Ráno zase vstávám do práce :evil:
Jo, posledně jsem mluvila s jedním tatínkem od nás z práce, chlubil se fotkami svého 3 měsíčního miminka. A koukám od čeho má špinavou pusinku a on, že od PRIBINÁČKU, že prý pořád řval, tak ho krmí piškotama v sunaru, pribináčkama atd. 8O Tak to jsem fakt čuměla 8O 8O

Jdu udělat Vojtovi večeři, tak zatim pa Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
12.5.06 20:12

Čau holky,
tak já mám taky celkem hodný dítě. Je pravda, že má Barča někdy svý dny (např. včera), kdy řve, ale to je málokdy. Hrát si sama taky dokáže a docela dlouho.
Dneska ráno jsme odjeli k mámě a přijeli jsme před chvílí a byla celou dobu hodná. V kočáru většinou spí a když je vzhůru tak si s něčím hraje, ale nebrečí. Kdyby byla pořád uřvaná, tak nevím, nevím. Zjistila jsem, že jsem poslední dobou docela nervák. Když malá delší dobu brečí, chytím nerva a pak se většinou rozbrečím taky. :oops: Ale to je spíš taková bezmoc, že nevím, co jí je a proč furt řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.5.06 21:10

Tak to vám teda holky závidím. Možná je to tím ekzémem, jakmile jí totiž nehlídám, začně se škrábat, takže si asi na mojí přítomnost zvykla.
Odmítá být na zemi na dece, pokud tam s ní nesedím, nejvíc nesnáší, když sedím u počítače a ona by tam měla být a hrát si. Okamžitě začne ječet jako siréna. Klidně bych jí nechala vyřvat, jenže ona se pak klidně rozškrábe do krve, takže jí vezmu a sedí mi na klíně. Když jdu do koupelny, tak jí šoupnu do autosedačky, dám jí nějakou hračku a vezmu si jí sebou, pořád jí něco povídám, aby se nezačala škrábat. A pokud začne, tak vylízám mokrá a namydlená z vany a dávám jí ručičky pryč.
No a asi si na to chování moc zvykla a chce se ted nosit furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
12.5.06 21:15

Ahoj bibo,

tak jsem tě našla :wink:

Nic si nedělej z chování Marianky… Naše Karolka byla to samé. Do jejích cca 8m jsem byla vycucnutá a bez energie… Dítě věčně u sebe, no však víte, o čem mluvím. Obrat nastal v momentě, co začala lézt. To si za mnou dolezla a byl klid :wink: A vzhledem k věku Marianky se i tobě blýská na lepší časy :)

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.5.06 21:23

Bibo, tak to je peklo. Snad se ten ekzém zmizí :evil: Aný má jen trošku na zádičkách a krčku a takovej kulatej flíček-zvětšující se-na hrudníčku a ten teda taky chce furt drbat, ale to se ještě dá zvládnout :roll: Dneska jsme koupili zase jinej krém, tak uvidíme.
Tak zatim pa, jdu spát nebo zítra fakt nevstanu :wink:
Dobrou noc vám všem i mimískům
Pa Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.5.06 11:58

Ahojky Mirko
Holky, s Mirkou jsem se seznámila, když jsem byla ted naposledy u našich v Havl. Brodě. Šla jsem s mamkou nakupovat a čekala jsem na ní s kočárkem před obchodem a byla tam maminkla s 11-ti měsíční holčičkou, tak jsme se daly do řeči. No a pak jsem přijela domů a na emiminu si prohlížela forogalerii, no a koho jsem neviděla v červeňátkách? No maminku Mirku s Karolínkou.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
13.5.06 17:12

Ahój! Tak Pepíček hlásí dva zuby! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/200.gif Dneska v parku najednou koukám, co to tam má za podivnost - spíš to vypadá jako nějaký dvě zanícený místečka nebo jak bych to popsala (rozhodně to jako zuby nevypadá, no oni jsou taky ještě schovaný, jen ta špičička čouhá :D ) ale CINKAJ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
13.5.06 19:29

ahoooooj holky!!

Dnes jsme se vrátili z chalupy. No, řeknu Vám, stálo to za to.
Já jsem teda neměla asi v psu zánět, JEN ucpaný mlékovod :roll: tak že to bylo v poho. No jenže už při odjezdu mě bolela hlava jako hrom. Vyklubalo se z toho zase nachlazení- rýma hnusácká a i ke mně dorazil kašel. Samozřejmě jsem nakazila všechny kromě dědečka. Nejvíce to odnesla Johanka :( ta kašle a soplákuje hnusně ještě teď. :evil:

Maminčin ocásek tak tuším, že patříme právem do klubu maminčiných ocásků. Johanka totiž při mém pokusu o zmizení spustí mammmm, mammmm a je jedno jestli je nošena nebo vozena v kočárku. Moje mamka je z toho špatná, protože Barunka sice taky byla jen „maminčina“, ale asi ne tak hodně. :roll: Tímto všem prďolkům k zoubkům gratulujeme :wink:

Zuby no tak pořád se to rýsuje a vypadá to , že v nejbližších dnech se přidáme do klubu zubatců :lol:

Přeji příjemný sobotní večer a klidnou noc bez brzkého vstávání :lol:
Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.5.06 20:53

Všem maminkám k zítřejšímu dni matek přeji vše nejlepší!, hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky, dětičky ať nezlobí, nemoci ať se všem vyhnou!

Zítra odjíždíme na týden na chatu, už se sem nedostanu, tak přeji předem 8).
Mějte se krásně, dětičkám pohlazení a hudlánka.
Ráno musím dozabalit, už teď to vypadá, že pojedem jak komedianti, už chybí jen ta maringotka za Octávku :roll: :lol: .
A moc toho nenapište, ať to pak další týden nelouskám :lol: :lol: .

Papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital