Poradna duly
Jana Čurdová
Radko ahoj
já pořád prosinčátka pročítám, ale to víš, jednou vypadneš z tempa a pak už si připadáš, že tam vlastně nepatříš
tak jsem si řekla, že alespoň s tím druhým miminkem se polepším
a předpokládám, že se přidá i Ivča, za ní mám velikou radost.
já mám pořád trošku obavy, jak to zvládnu takhle brzy po sobě, pohlídat mi kdo nemá a s Terezkou byly v počátcích docela velké problémy. No uvidíme, doufám, že tentokrát budu mít hodné, spavé a hlavně „žravé“ miminko ![]()
V pondělí jdu na gyndu, tak pak snad už i nový metřík.
Čau holky, tak doufám, že se můžu hlásit do party. O prázdninách jsem si „užila“ ZT a dnes ráno konečně //.
alla - věřím, že kdybys znovu začala přispívat, tak tě holky rádi uvítaj. A neboj určitě to zvládneš, zvládli to jiní, tak my taky. Ze začátku to bude mazec, ale pak si spolu budou děcka hrát.
vítám nové těhulky
Ahoj holky, hurááááááááááááá, že se rozrustáme. Už to vážně vypyadalo, že nás moc nebude.
Všem novým těhulkám moc gratuluji k //. Už se taky moc těším na mimi.
Já zatím žádné těhu příznaky, kontrola 2.3., tak už se nemůžu dočkat. To už bude i srdíčko, snad.
Tak se holky držte a pište......
Zakladatelka xyx
ahoj, též se přidávám, zdravím všechny přispívající.
znám se s Radkou, Allou a pokud se ještě nepřihlásila tak s KalinkouIvčou.
doufám, že anonymní se brzy odtajní, vím že pro to máte své důvody, ale upřímně to nemám moc ráda.
jinak v prosinci máme dobrou partu a doufám, že to bude stejné i tady.
známe se i osobně
Ahoj Kitty:Vítám tě mezi námi a gratuluji. Zt bude zamlklé těhotenství. A co se týká anonmity. Jen co uvidím srdíčko, tak se přihlásím pod svým jménem. Tudíž snad příští pondělí. Minulé těhu jsem rozkřikla hned jk jsem otěhotněla a nedopadlo to, tak ted si raděj počkám.
zakladatelka xyx
Anonymni píše:
Ahoj Kitty:Vítám tě mezi námi a gratuluji. Zt bude zamlklé těhotenství. A co se týká anonmity. Jen co uvidím srdíčko, tak se přihlásím pod svým jménem. Tudíž snad příští pondělí. Minulé těhu jsem rozkřikla hned jk jsem otěhotněla a nedopadlo to, tak ted si raděj počkám.zakladatelka xyx
Kitty gratuluji k dvouproudovce, sledovala jsem vás minulý měsíc v různých diskuzích o těhotenství tak vím že si ji moc chtěla. škoda že diskuzi založila anonymní, protože žádné diskuze založené anonymama se nezobrazují v „zobrazit vaše příspěvky“ a tak se tato diskuze bude hůř dohledávat. Osobně jsme za aby ty co nechtějí těhu zakřiknout počkali až diskuzi založí někdo odvážnější s nickem… Ale nemám vám do toho co kecat. Krásně si rostěte a pohlaďte bříška.
díky za přáníčko. to nějak moc nerozumím proč se diskuse nezobrazují
jen mě tak napadlo, že jsem docela zvědavá, jak bude moje doktorka určovat termín porodu. Jsem flink, prášky jsem nebrala a tudíž si nepamatuju datum poslední menstruace..
takže uvidíme podle miminka ![]()
Jsme na tom Radko podobně, že? ![]()
Ahoj holky!
Už tu o mě padla zmínka, tak jsem tady
![]()
Ne, tak znovu a slušně
…ráda bych mezi Vás, mám taky už leccos za sebou a věřím, že teď už bude zase všechno tak jak má být a říjnu se nám narodí druhé miminko … moc jsem se těšila až to přijde a je to tu …
Trochu tu převládají maminy z prosince 2007 ![]()
Náš TP - termín poslední MS 14.1. - podle délky předchozího cyklu vychází TP 27.10., podle předpokládaného data početí 21.10. …takže metřík nechám až podle dr., v pondělí tam budu volat.
Jinak je mi právě pěkně blbě od žaludku, měla jsem to i minulé těhu, asi šest měsíců
, jinak příznaky kromě neustálého pobolívání břicha nic.
Krásné těhotenství!
Ahoj I.
alla píše:jen mě tak napadlo, že jsem docela zvědavá, jak bude moje doktorka určovat termín porodu. Jsem flink, prášky jsem nebrala a tudíž si nepamatuju datum poslední menstruace..
takže uvidíme podle miminka
Jsme na tom Radko podobně, že?
![]()
ještě že mají ultrazvuky … ![]()