Říjen 2009

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4688
20.2.09 10:50

Radko ahoj :D já pořád prosinčátka pročítám, ale to víš, jednou vypadneš z tempa a pak už si připadáš, že tam vlastně nepatříš :D tak jsem si řekla, že alespoň s tím druhým miminkem se polepším :D a předpokládám, že se přidá i Ivča, za ní mám velikou radost.

já mám pořád trošku obavy, jak to zvládnu takhle brzy po sobě, pohlídat mi kdo nemá a s Terezkou byly v počátcích docela velké problémy. No uvidíme, doufám, že tentokrát budu mít hodné, spavé a hlavně „žravé“ miminko :D
V pondělí jdu na gyndu, tak pak snad už i nový metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
20.2.09 11:19

Čau holky, tak doufám, že se můžu hlásit do party. O prázdninách jsem si „užila“ ZT a dnes ráno konečně //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.2.09 11:46

alla - věřím, že kdybys znovu začala přispívat, tak tě holky rádi uvítaj. A neboj určitě to zvládneš, zvládli to jiní, tak my taky. Ze začátku to bude mazec, ale pak si spolu budou děcka hrát.

vítám nové těhulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.2.09 07:54

Ahoj holky, hurááááááááááááá, že se rozrustáme. Už to vážně vypyadalo, že nás moc nebude.

Všem novým těhulkám moc gratuluji k //. Už se taky moc těším na mimi.

Já zatím žádné těhu příznaky, kontrola 2.3., tak už se nemůžu dočkat. To už bude i srdíčko, snad.

Tak se holky držte a pište......

Zakladatelka xyx

• Citovat
  • Upravit
16118
21.2.09 14:17

ahoj, též se přidávám, zdravím všechny přispívající.

znám se s Radkou, Allou a pokud se ještě nepřihlásila tak s KalinkouIvčou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.2.09 14:18

co to je ZT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.2.09 14:23

doufám, že anonymní se brzy odtajní, vím že pro to máte své důvody, ale upřímně to nemám moc ráda.

jinak v prosinci máme dobrou partu a doufám, že to bude stejné i tady. :lol: :lol: známe se i osobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.2.09 14:56

Ahoj Kitty:Vítám tě mezi námi a gratuluji. Zt bude zamlklé těhotenství. A co se týká anonmity. Jen co uvidím srdíčko, tak se přihlásím pod svým jménem. Tudíž snad příští pondělí. Minulé těhu jsem rozkřikla hned jk jsem otěhotněla a nedopadlo to, tak ted si raděj počkám.

zakladatelka xyx

• Citovat
  • Upravit
16118
21.2.09 17:51

jasně, chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
21.2.09 18:15
Anonymni píše:
Ahoj Kitty:Vítám tě mezi námi a gratuluji. Zt bude zamlklé těhotenství. A co se týká anonmity. Jen co uvidím srdíčko, tak se přihlásím pod svým jménem. Tudíž snad příští pondělí. Minulé těhu jsem rozkřikla hned jk jsem otěhotněla a nedopadlo to, tak ted si raděj počkám.zakladatelka xyx

Kitty gratuluji k dvouproudovce, sledovala jsem vás minulý měsíc v různých diskuzích o těhotenství tak vím že si ji moc chtěla. škoda že diskuzi založila anonymní, protože žádné diskuze založené anonymama se nezobrazují v „zobrazit vaše příspěvky“ a tak se tato diskuze bude hůř dohledávat. Osobně jsme za aby ty co nechtějí těhu zakřiknout počkali až diskuzi založí někdo odvážnější s nickem… Ale nemám vám do toho co kecat. Krásně si rostěte a pohlaďte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.2.09 19:11

díky za přáníčko. to nějak moc nerozumím proč se diskuse nezobrazují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.2.09 19:12

a nejde zakladatele potom změnit až se anonymní odtajní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
21.2.09 23:01

:D jen mě tak napadlo, že jsem docela zvědavá, jak bude moje doktorka určovat termín porodu. Jsem flink, prášky jsem nebrala a tudíž si nepamatuju datum poslední menstruace.. :D takže uvidíme podle miminka :D
Jsme na tom Radko podobně, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.2.09 23:16

Ahoj holky!

Už tu o mě padla zmínka, tak jsem tady :lol: :wink: :lol: :lol:

Ne, tak znovu a slušně :wink: :D …ráda bych mezi Vás, mám taky už leccos za sebou a věřím, že teď už bude zase všechno tak jak má být a říjnu se nám narodí druhé miminko … moc jsem se těšila až to přijde a je to tu …

Trochu tu převládají maminy z prosince 2007 8)

Náš TP - termín poslední MS 14.1. - podle délky předchozího cyklu vychází TP 27.10., podle předpokládaného data početí 21.10. …takže metřík nechám až podle dr., v pondělí tam budu volat.

Jinak je mi právě pěkně blbě od žaludku, měla jsem to i minulé těhu, asi šest měsíců :roll: , jinak příznaky kromě neustálého pobolívání břicha nic.

Krásné těhotenství!

Ahoj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.2.09 23:20
alla píše: :D jen mě tak napadlo, že jsem docela zvědavá, jak bude moje doktorka určovat termín porodu. Jsem flink, prášky jsem nebrala a tudíž si nepamatuju datum poslední menstruace.. :D takže uvidíme podle miminka :D
Jsme na tom Radko podobně, že? :D

:lol: :lol: :lol:
ještě že mají ultrazvuky … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest