Poradna duly
Jana Čurdová
Mony tak šup k doktorovi.. nemusí to nic znamenat, třeba Ti praskla jen nějaká žilka, nebo tak.. tak utíkej a ozvi se, myslím na Tebe!!!
Nebyla, mám doma ještě utrogestan od minule tak jsem si ho vzala, nic jiného by se mnou stejně neudělal. Už to znám. K dr. půjdu zítra, dnes tam není.
Moni,držím palce at to dobře dopadne..taky bych radši šla už ted
holky hlásim,že dneska je mi snad už celkem dobře po dvou dnech v kreči…
Culie píše:
holky hlásim,že dneska je mi snad už celkem dobře po dvou dnech v kreči…
díky Babu…nemůžu říct,že sem cítím v pohoděa,ale oproti 2 předešlým dnům a nocím dobrý
už sem tu nebojte
mam dneska plnou hlavu černých myšlenek. dneska bych to normálně měla dostat a i mě tak bolí břicho. snad to bude ok
už sem tu nebojte
mam dneska plnou hlavu černých myšlenek. dneska bych to normálně měla dostat a i mě tak bolí břicho. snad to bude ok
ja sem o tom nevedela ze to mam dneska dostat, ale bolelo me tak divne bricho tak sem si to spocitala ![]()
já tě chápu, celý víkend jsem taky ležela a prosila, ať mě někdo zabije, že už to nedám jak mi bylo zle od žaludku, ale nezvracela jsem, tak nevím jestli je to lepší, nebo horší
Luci, neboj, nesmíš na to myslet, mě tak bolí břicho skoro pořád… a když se stresuju tak víc… holky, mám obavy, že budu jako kombajn
už teď na sobě pozoruju pupek
ale ten jsem měla i předtím
![]()
holky nebojte se ničeho. ja už přibrala 5kg mně nepředhoníte ![]()
lucienne píše:
holky nebojte se ničeho. ja už přibrala 5kg mně nepředhoníte
už teď? nebo ještě před mimi? já teda taky nejsem žádnej drobek a musím se dost hlídat, ale ono se to řekne..když je člověku mizerně, tak udělá cokoli proto, aby to přešlo ![]()