Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
26.8.12 21:53
@saruselib píše:
Ty jo, tak koukám, že to moje těhu je takový pohodový (zatím :-) ), já se teď pro změnu kolem čtvrté budím a nespím tak do 6ti 7mi, ale ne, že by mi bylo blbě, prostě nějak nemůžu spát. A užívám si každý kopaneček od mrňouska :lol:.

JO jo to je přesný, na začátku člověk chrní pořád a po čase čučíš do stropu a neusneš, to mívám taky dost často a nic mi není jen nemůžu zabrat. Při prvním těhotenství jsem byla úplně v pohodě, teď je to jiné :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.8.12 21:56
@lecka píše:
u chlapečka je jasný Samuel, a holčička buď Victorie nebo Klaudie :)

Jééé to jsou krásný jména, mě do toho jména taťka pořád kecal a nelíbilo se mu nic co mě, tak jsem musela ustopit holt já :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
26.8.12 22:00

Já mám Martina, nebo Kubu. Martin po tatínkovi - což tatínk zatím odmítá :nevim:, jenže malých Kubů je teď kolem nás nějak moc… Ale zase má svátek v červenci, Martin v listopadu - to je takový hloupatý, měl by svátek, narozky i Vánoce všechny pohromadě…Ale na to je asi blbost koukat. Jinak tatínek by si přál Frantu… Na toho bych si asi dlouho zvykala :zed:. Jenže už chci mít jasno a taky mu už tak říkat! Jenže se pořád nemůžeme rozhodnout. Myslím, že u nás to rozsekne až porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
26.8.12 22:05

Holky dobrou, jdu na kutě, přeci jenom ráno vstávám :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
26.8.12 22:06
@Dana 79 píše:
Jééé to jsou krásný jména, mě do toho jména taťka pořád kecal a nelíbilo se mu nic co mě, tak jsem musela ustopit holt já :lol:.

U nás to bude podobné já bych raději Klaudii a partner zas Victorii, jinak Samuela objevil on a mně se to docela pěkně zalíbilo :)

@saruselib píše:
Já mám Martina, nebo Kubu. Martin po tatínkovi - což tatínk zatím odmítá :nevim:, jenže malých Kubů je teď kolem nás nějak moc… Ale zase má svátek v červenci, Martin v listopadu - to je takový hloupatý, měl by svátek, narozky i Vánoce všechny pohromadě…Ale na to je asi blbost koukat. Jinak tatínek by si přál Frantu… Na toho bych si asi dlouho zvykala :zed:. Jenže už chci mít jasno a taky mu už tak říkat! Jenže se pořád nemůžeme rozhodnout. Myslím, že u nás to rozsekne až porod :mrgreen:

Nevim jak ostatní ale já hodně koukala kdy jsou svátky aby neměl všechno v jednom měsíci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.8.12 22:09

Martin je pěkné jméno Kubík taky, ale opravdu jich znám taky hodně. U nás chtěl tatínek Honzíka jako je on, ale zase já nechtěla dávat jméno po otci. Moje prvorozená téměř 15ti letá dcera Nikola má v říjnu narozky v listopadu svátek a v prosinci vánoce a dost mi za to nadává, že aspoň svátek mohla mít z jara :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.8.12 22:10
@saruselib píše:
Holky dobrou, jdu na kutě, přeci jenom ráno vstávám :roll: :mavam:

Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
26.8.12 22:15
@saruselib píše:
Holky dobrou, jdu na kutě, přeci jenom ráno vstávám :roll: :mavam:

dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
27.8.12 13:05

Ahoj holky, tak už to mám taky za sebou :-) a jsem ráda. Zprvu odběry dobrý, i ta glukóza celkem v poho (i když dobrota to teda taky neyla :mrgreen: ), pak jsem si začala číst a asi po čtvrt hodině ouha, musela jsem si lehnout a ležela jsem asi hodinu, žaludku se to moc nelíbilo :roll:.
Hned po testech jsem si pak musela jít koupit 2 chlebíčky, jakej jsem měla hlad. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
27.8.12 13:08
@saruselib píše:
Ahoj holky, tak už to mám taky za sebou :-) a jsem ráda. Zprvu odběry dobrý, i ta glukóza celkem v poho (i když dobrota to teda taky neyla :mrgreen: ), pak jsem si začala číst a asi po čtvrt hodině ouha, musela jsem si lehnout a ležela jsem asi hodinu, žaludku se to moc nelíbilo :roll:.
Hned po testech jsem si pak musela jít koupit 2 chlebíčky, jakej jsem měla hlad. :oops:

Jinak dobrý? Některý holky psaly že jim bylo zle i několik dní po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.8.12 13:09
@saruselib píše:
Hned po testech jsem si pak musela jít koupit 2 chlebíčky, jakej jsem měla hlad. :oops:

No tak super máš to za sebou, přesně jak říkáš do 20 min. po vypití zle od žaludku a to mi vydrželo 3 dny :mrgreen:. Máš dobrý, že jsi se pak najedla, já nebyla schopna nic pozřít a když jo, tak mi bylo zle. Ještě, že už to máme za sebou viď!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
27.8.12 13:13

@lecka
Klaudie je takový krásný, netradiční jméno.
@Dana 79
Tak jsem na nás teda zvědavá. Asi znovu prolistujeme kalendář. Musím dát tatínkovi čas, čím víc ho totiž do toho tlačím, tím se mu do toho samozřejmě víc nechce. Ale slíbil mi, že ještě nějaké to jméno vykoumá. Paradoxně na jméně pro holčičku jsme se jednohlasně shodli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
27.8.12 13:17

No asi mám kachní žaludek :mrgreen:. Na ty chlebíčky jsem se už hrozně těšila a zatím mi je dobře, myslím, že už i bude :lol:. Jen sladký teď asi dlouho nebudu moct vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.8.12 13:18

@saruselib
No tak to máš dobrý, že jste se shodli aspoň na jednom jméně, my nebyli schopni se dohodnout na ničem :mrgreen: .Tak jsem na konec ráda, že máme vybranou Anetku :). Ještě je čas, tak vybírejte, my nejsme manželé, tak chci v září na matriku, proto spěchám :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
27.8.12 13:21
@saruselib píše:
@lecka
Klaudie je takový krásný, netradiční jméno.
@Dana 79
Tak jsem na nás teda zvědavá. Asi znovu prolistujeme kalendář. Musím dát tatínkovi čas, čím víc ho totiž do toho tlačím, tím se mu do toho samozřejmě víc nechce. Ale slíbil mi, že ještě nějaké to jméno vykoumá. Paradoxně na jméně pro holčičku jsme se jednohlasně shodli.

Klaudie se mi taky moc líbí ale přítel bojuje za Victorii :) uvidíme jak dopadnem :-D

Jinak po cuktovce já byla naprosto ok, hlavně že už je to za tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital