Rodina mě nerespektuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18154
22.10.17 15:14

@ninjachroust Mám vysokou školu, manžel také, moje děti jsou jedničkáři a nejstarší už je na gymplu. Kdyby se rozhodla, že nepůjde na výšku, ale dokázala se postavit na vlastní nohy a dělat práci co ji baví, tak bych byla nejšťastnější na světě.
Přestože s manželem oba ty vysoké máme a oběma nám dopomohly k dobrým pracovním postům, já to nepovažuji za nejdůležitější. Kolik vysokoškoláků se plácá životem, nespokojení se svou prací, se svým platem, závislí na rodičích, mamahotely do 40…
Pro mě je nejdůležitější, ať se mé děti umí v pravý čas osamostatnit, ať dělají práci co je bude bavit a ať najdou protějšky, kteří je budou milovat. Nic jiného si nepřeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.17 15:51

@matkabagristy Já jim neberu právo na naštvání, dovedu je pochopit. Jenom chci, aby respektovali mé rozhodnutí a nedělali ze mě břídila, který si zpackal život, přestože je to přesně naopak a oni to moc dobře vědí. Kdybych se plácala na pracáku, tak neřeknu, ale já se za tři roky dopracovala tam, kam se někdo nedopracuje za celý život. Myslím, že toho nežádám zase tak moc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová