Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petula258 píše:
@Ellusa protože už by mi to řekli dávno jeho kamarádi. A mi jsme se moc nemuseli s tetou a bratrancem
Jsou to jeho kamarádi ![]()
@terinka4444 píše:
to mi povídej. Já měla v jejím věku o tři roky staršího přítele, musela být v deset doma o víkendu, ve školním týdnu v půl sedmé, poprvé nás spolu pustili na víkend po roce chození, když ho dobře znali, vyspali jsme se spolu až za rok a kousek, co jsme spolu chodili, nikdy by ho nenapadlo mě vydírat, co že to je za vztah, když u něj nespím. A mně by tedy nenapadlo odcházet z domu. A že tátovi se taky silně nelíbil ten věkový rozdíl.
Mě mamka pustila celkem brzy, ale dobře ho znala, už plno let, i jeho rodinu, už si nepamatuji, kolik mi přesně bylo. Nicméně aby moje dítě chtělo zdrhnout za chlapem v šestnácti letech…
![]()
Neco hodne podobneho jsem zazivala v 15ti, moji rodice pritele nevzali nikdy, taky dali na spatnou povest a ze me s nim nic. dobreho neceka, nicmene se nakonec rozhodli to tolerovat, ale dost me hlidali, nemohla jsem u neho spat, ani on u me, byla jsem na ne taky kvuli tomu dost nastvana a rikala si, ze si to toho nenecham mluvit… Byli jsme spolu nakonec asi, dva roky, pak jsem mela tu cest pochopit, ze moji rodice meli pravdu, a do ted nechapu jak jsem s nekym takovym mohla byt, prikladam to memu mladi
ted mam toho nejlepsiho chlapa a cekame rodinu
nad tim jak jsem byla hloupa, uz si jen nekdy nevericne zakroutim hlavou
, takze rodina na prvnim miste ![]()
@terinka4444 píše:
to určitě, děvče, vzpamatuj se, znáš ho dva měsíce, máš temně růžové brýle, je ti 16, máš chodit do školy, odpoledne se vodit s klukem za ruku a chodit na zmrzlinu a večer se vracet domů, máš respektovat a poslouchat rodiče.
Přesně ![]()
@Petula258 mam jen o rok mladsi dceru a ver mi, ze pokud bych k jejimu priteli mela vytky, neni to z jineho duvodu, nez obycejny strach o sve dite. Je to stokrat omlete klise, ale jednou to jako mama pochopis a v duchu se ji omluvis. Jako ja.
Milujeme vas a chceme vas uchranit vlastnich chyb a zbytecnych drzkopadu nebo fatalnich chyb (jako treba tehotenstvi), ktere nejdou zmenit.
@Petula258 píše:
@j.a.n.i1 o to tady už nejde
tak to je maso…zná ho dva měsíce a už s ním spí. Být rodičem, jsem na infarkt. Doufám, že aspoň jíš prášky. Ne, z domu fakt neodcházej. To už bys totiž ani nemusela dodělat učňák - nebo na jaké škole asi jsi…a bez školy, nedej Bože těhotná…to by byla teprve síla.
Určitě neodchazet. Jestli mu vadí že u něj nemůžeš přespat tak je to špatný ![]()
@Petula258 kočičko, jsou to jeho kamarádi… proč by nějaké vykládali co je zač?? ![]()
@Petula258 jestli váš vztah podmiňuje tím, že buď budeš u něj spát nebo to není o ničem, tak ti doporučuji se na něj vykašlat.
Zajímalo by mě, jak by sis ten případný odchod představovala? Sbalíš si tašku, rodičm řekneš pápá a co dál? Co škola, z čeho bys žila, kde bys vzala peníze, kolik bys přispívala přítelovi na energie a jídlo?
A vlastně nejsi plnoletá, takže to, že by ses chtěla odstěhovat ještě nic neznamená, není ti 18 ![]()
@Petula258 píše:
@ka2ka tak na to fakt odpovídat nebudu
neodpovídej hlavně se zamysli nad tím že HIV není léčitelný
@Petula258 píše:
@ka2ka tak na to fakt odpovídat nebudu
Boze muj, usetri me toho s nasi mladou.
Dekuji.
@Petula258 píše:
@ka2ka HIV nemá každý takže…
a jak jsi si jistá že se někde nezapomněl?
@Petula258 píše:
@ka2ka HIV nemá každý takže…
Kriste pane děvče, je ti 16, ne 10 ne?
@Ellusa píše:
Připojuji se s mladým
tak tak doufám, že nebudu mít takhle hloupatý dítě ![]()