Rodinné auto

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6623
16.10.17 21:57
@cilly píše:
Tak to ses dobra, já mám problém se vejít na 14 dnů do A6 combi. A to nejezdime pod stan. :mrgreen:

To bude tim, ze A6 ne disponuje zrovna velkým kufrem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.10.17 21:58

@bigl to je asi na zakladatellu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
16.10.17 21:58
@TopSecret píše:
Ne. Karton plechovek piv :roll: kdyz sem teda vyrostla, tak mi to tam prestali davat :mrgreen:
Taska byla v prostredku. Ale zas se na ni dobre spalo :mrgreen:

Táta si taky vozil do Chorvatska karton piva, protože ty jejich patoky vařený z brezovejch košťat nemohl pít. Taška uprostřed byla v poho, byli jsme s bráchou separovany. :mrgreen: A taky jsem na ni spala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
16.10.17 22:00
@Natálka26 píše:
To bude tim, ze A6 ne disponuje zrovna velkým kufrem..

Bych si dovolila nesouhlasit :mrgreen:, máme ho combi a kufr je celkem prostornej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
16.10.17 22:02
@cilly píše:
Táta si taky vozil do Chorvatska karton piva, protože ty jejich patoky vařený z brezovejch košťat nemohl pít. Taška uprostřed byla v poho, byli jsme s bráchou separovany. :mrgreen: A taky jsem na ni spala. :mrgreen:

Presne. Abysme se nemohli rvat nebo se hadat :mrgreen:
Ja si teda dala wolkmena a Lunetici a jednu kazetu celou cestu :mrgreen: tata to tiz radio nepustil, jelikoz ho to rozptylovalo :roll: :mrgreen:
Jinak jo. Tata tam taky nemohl pit jejich piva. Jestli si dal sklenicku vina denne vecer, to bylo moc. Ale vino tam meli dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
16.10.17 22:05

@Big boss

Přitom BMW ma motory od Renaultu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18107
16.10.17 22:07

@Šarlota4 Jo, promiň :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
16.10.17 22:08
@TopSecret píše:
Presne. Abysme se nemohli rvat nebo se hadat :mrgreen:
Ja si teda dala wolkmena a Lunetici a jednu kazetu celou cestu :mrgreen: tata to tiz radio nepustil, jelikoz ho to rozptylovalo :roll: :mrgreen:
Jinak jo. Tata tam taky nemohl pit jejich piva. Jestli si dal sklenicku vina denne vecer, to bylo moc. Ale vino tam meli dobry.

Taky jsem trávila cestu s walkmanem na uších, ale rvali mi tam Kelly Family a Backstreet Boys. :mrgreen: Bracha s tátou poslouchali Landu a já ho nesnášela. :mrgreen:
Vínem táta taky nepohrdnul. :mrgreen:

Tyjo, jsem si hezky zavzpomínala na rodinné dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
16.10.17 22:10
@cilly píše:
Bych si dovolila nesouhlasit :mrgreen:, máme ho combi a kufr je celkem prostornej.

Mela jsem ji a když jsem tam hodila kočár, tak už zbylo místo tak maximálně na tašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
16.10.17 22:15
@Natálka26 píše:
Mela jsem ji a když jsem tam hodila kočár, tak už zbylo místo tak maximálně na tašku.

Kočár už nemáme, tak nemůžu posoudit, ale narvu tam 2 lodaky a několik dalších tašek a zavazadel. Ale ano, kufr je malej, a proto nutne potřebujeme Q7. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
16.10.17 22:18
@cilly píše:
Taky jsem trávila cestu s walkmanem na uších, ale rvali mi tam Kelly Family a Backstreet Boys. :mrgreen: Bracha s tátou poslouchali Landu a já ho nesnášela. :mrgreen:
Vínem táta taky nepohrdnul. :mrgreen:Tyjo, jsem si hezky zavzpomínala na rodinné dovolené.

No. A to jsme se puvodne meli drzet aut. A ne retro veci :mrgreen:
Ja ani nevim, hezky casy. Mam vecne nas.rana, furt u plotny, na veceri jsme nikdy nebyli, nebot to bylo drahy. More asi ok. Asi nejpozitivnejsi bylo, ze sem se krasne opalila. :mrgreen:
A to jsme jezdili nekdy kazdej rok, nekdy kazdy dva roky.

To mas pokrokovy rodice. Me mela mama ve 20, ale chovala se, jako kdyby me mela ve ctyriceti. Furt vztekla a unavena.
Uz vidim myho tatu, jak posloucha landu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ted sem se zasmala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
16.10.17 22:20

@cilly

Tu jsem taky mela, nutné potřebovala. Krom toho, ze se to s.alo kdy mohlo tak kufrem ani vnitřním prostorem si nijak nepomuzes. Ono je to obrovsky zvenku, ale vevnitř je to smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
16.10.17 22:28
@TopSecret píše:
No. A to jsme se puvodne meli drzet aut. A ne retro veci :mrgreen:
Ja ani nevim, hezky casy. Mam vecne nas.rana, furt u plotny, na veceri jsme nikdy nebyli, nebot to bylo drahy. More asi ok. Asi nejpozitivnejsi bylo, ze sem se krasne opalila. :mrgreen:
A to jsme jezdili nekdy kazdej rok, nekdy kazdy dva roky.To mas pokrokovy rodice. Me mela mama ve 20, ale chovala se, jako kdyby me mela ve ctyriceti. Furt vztekla a unavena.
Uz vidim myho tatu, jak posloucha landu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ted sem se zasmala.

My jezdili naštěstí do apartmánu s polopenzi, kdyby měla mamina vařit, byla by taky jako puchejř. :mrgreen: Ty rodinné dovolené mě tehdy prudily, ale teď na to rada vzpomínám. Asi i proto, ze táta už tu není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
16.10.17 22:28

@Natálka26 ale krásný :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
16.10.17 22:54

Do každé ojetiny musíš cpát peníze, u starších aut nikdy nevíš v jakém jsou stavu hodně zálaží na tom proč lidi auta prodávají, Obecně ti dám tyto rady:
Pokud uvydíš na autě rez tak od něj uteč… v jisté vekové kategorii je rezatý asi všechno ale záleží na rozsahu… před nakupem si prolustruj typické vady jednotlivých aut a motorů některé motory jsou problematické například TSI motory z roku 2011 které dávala do aut škodovka, mají špatně vyřešené rozvody a přeskakuje na nich rozvodový řetěz a jen tak pro informaci v oktavce z tohoto roku mi na tomhle motoru odešlo do 80000km turbo, klimatizace a rozvodový řetěz a kdybych o této závadě nevěděl a jezdil s tím dál tak bych tak ve 100000km řetěz přeskočil a zničil motor.

Pozor na zánovní ojetiny, sice jsou trošku levnější ale je na ně minimálně 2-3* dražší úvěr takže za nové auto dostaneš úvěr 3% a na ojetinu 6.9-9.9% ročně, takže pokud auto nekupuješ v hotovosti tak nakonec zjistíš že je roční ojetina levnější o 10000kč než nové auto, navíc na nové auto máš delší záruku má vyšší prodejní hodnotu a dostaneš na ně levnější havrijní pojistku, a během 5 let co budeš uvěr splácet zaplatíš mín za servis nového auta vic než auta ročního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák