Rozchod, jak vyjít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31281
4.8.22 09:39
@Betty MacDonald píše:
Ano, to říkala kamarádka se dvěma dětmi… Tak se bála, jak to zvládne a ejhle, ani nemusela o víkendech na brigadu a měnit byt, odpadly ty věčný piva, cigára, prachy, co z ní tahal na posilovnu a kraviny… Alimenty platit musel a ona najednou zjistila, jak se jí ten chlap nevyplatil. Nakoupila do ledničky a ona zůstala plná 3 dny. Prý kdyby tohle věděla, rozvedla by se dávno.

jj, u nás to teda nebylo až tak (a navíc, i já sem kuřák), ale prostě sama pro sebe si to tak nějak líp koriguju, resp. korigovala sem si. Když bylo ouvej, tak sem si mázla chleba s máslem a rajče k tomu, nebazírovala sem na teplejch večeřích a stabilní basičce, i když sem šla do hospody, vystačila sem si s pokecem a dvěma malýma dvanáctkama, né to do sebe lejt jak nezavřená,…no a ono se to nasčítá. Nehledě na to, že když bylo dítko u táty, tak sem nakupovala jen sama pro sebe.
Já to krom peněz poznala i na bordelu - je tak osvobozující uklízet si jen svůj vlastní „brajgl“ a dejme tomu teda po dítěti. Takže co si nezašpiním, to si nemusím drhnout, prát,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42442
4.8.22 09:45
@Mar__tanka1983 píše:
jj, u nás to teda nebylo až tak (a navíc, i já sem kuřák), ale prostě sama pro sebe si to tak nějak líp koriguju, resp. korigovala sem si. Když bylo ouvej, tak sem si mázla chleba s máslem a rajče k tomu, nebazírovala sem na teplejch večeřích a stabilní basičce, i když sem šla do hospody, vystačila sem si s pokecem a dvěma malýma dvanáctkama, né to do sebe lejt jak nezavřená,…no a ono se to nasčítá. Nehledě na to, že když bylo dítko u táty, tak sem nakupovala jen sama pro sebe.
Já to krom peněz poznala i na bordelu - je tak osvobozující uklízet si jen svůj vlastní „brajgl“ a dejme tomu teda po dítěti. Takže co si nezašpiním, to si nemusím drhnout, prát,…

Jo, to je úplně přesný. Sem tam luštěniny, ten její je nedal do pusy, furt maso, uzeniny, květák nežere, špenát nežere, do každýho jídelníčku jí hodil vidle. A těstoviny s omáčkou jsou prý jen pro děcka. A ten bordel zrovnatak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
5.8.22 07:47
@Betty MacDonald píše:
To bude asi ten důvod rozchodu, došlo mu, jak je vychcaná ;)

Neskutecny😏 a jeste lina lemra, super kombinace… byt jim dam ji to u soudu pekne “ sezrat”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.8.22 16:02

Co se týče rozchodů, tak moc doporučuji neziskovku Aperio - mají skvělou anonymní a bezplatnou Linku pro mámy a táty, kde můžete všechno v klidu probrat s psychologem. Taky mají bezplatnou právní poradnu a od října spouští nový program Rozchodem rodina nekončí, který je taky zdarma.
Podívejte se na jejich stránky, třeba se Vám něco z toho bude hodit.
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
6.8.22 20:40

@Nenuta1 lemra líná kvůli tomu, že mám poloviční úvazek? tak to mám asi půlku kamarádek samé lemry líné jsme :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
6.8.22 20:41
@Tess04 píše:
Co se týče rozchodů, tak moc doporučuji neziskovku Aperio - mají skvělou anonymní a bezplatnou Linku pro mámy a táty, kde můžete všechno v klidu probrat s psychologem. Taky mají bezplatnou právní poradnu a od října spouští nový program Rozchodem rodina nekončí, který je taky zdarma.
Podívejte se na jejich stránky, třeba se Vám něco z toho bude hodit.
Držím palce!

Díky moc za normalni reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
6.8.22 21:59
@luc31 píše:
@Nenuta1 lemra líná kvůli tomu, že mám poloviční úvazek? tak to mám asi půlku kamarádek samé lemry líné jsme :lol: :lol: :lol:

Taky jsem musela po rozchodu na plnej, navic hledam jeste brigadu..
Chodim darovat plazmu a hodne vikendu delam placeneho rozhodciho v jednom sportu. Kdyz je potreba se nejak uzivit, tak proste musis :nevim:

Ty prodej barak, chlapa vyplat, kup byt a navys si uvazek.
Nevim co jinyho za rady tady cekas

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí