Rozvedení rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
7.11.20 22:16
@bublinek píše:
držím to, protože je to pro mě pohodlné :-)
jedna oslava pro všechny, jeden dort, jeden den a jindy se jako celek nesejdeme. Pokecají si i rodiče navzájem.
Je nás my 4 a rodiče taky 4, takže se sejdeme v 8 lidech, v podstatě 4× za rok.
Vánoce se slaví v podstatě na 3×.
Jak to děláte vy? Více oslav?

Já myslela teď kvůli kovidu…to je burt ale ;) já oslavu jako takovou příliš nedělám. A když tak pozvu mámu s partnerem. Táta to stejně neocení, je rád že nás vidí, tak třeba jedeme na návštěvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.11.20 22:18

@Bubla Bůčková tak to jo, my jsme stihli oslavy před jarním zákazem, pak to bylo po zákazu, toto respektuji, pokud to nepujde, tak to nepujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.20 22:28

No asi takhle… u nás se to týká tedy partnerovy strany rodiny, ale „funguje“ to tak, že to nefunguje. Takže s tchánem jsem od jejich rozvodu mluvila asi dvakrát, třikrát po telefonu (minimálně jednou omylem :) ale když už se nám to podařilo vytočit, tak jsme si pár vět řekli), ale zatím jsme se neviděli a ani nevim, jestli kdy uvidíme, včetně kontaktu s vnoučatama. Popřejeme si různě k Vánocům, narozeninám SMSkou. Takže na jednu stranu nějaký oddělený oslavy atd řešit nemusíme, to je jaksi vyřešeno, na druhou je to dost smutný no, celá ta situace. Asi i záleží, proč a jak se ti lidi rozvádějí, u nás to žádná přátelská domluva bohužel nebyla, je tam spousta hořkosti na všech stranách. Každopádně přeju, ať to u vás dopadne líp ;) Jestli zvládli rok dělat jakoby nic, tak snad to nějak půjde skloubit i dál na těch oslavách a tak.
Anonym snad pochopitelný.

• Citovat
  • Upravit
72725
8.11.20 04:29

@bublinek jsou dospělí.. Jinak se domluv s nimi.. Když byli schopni jezdit společně atd.. Tak třeba to bude takto i nadále :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
8.11.20 10:08
@bublinek píše:
Dnes jsem se dozvěděla, že se mí rodiče rozvádějí. Asi rok jsou od sebe, proč to neřekli dřív, nevím. Kdykoli jsme se viděli, přijeli spolu. Odjížděli spolu. 8o
Jak se funguje v takových rodinách? Oslavy jsme dělali společně i s rodiči manžela. Na Vánoce jsme byli sami a další dny jsme se navštěvovali.
Já prostě nevím, jak se v takové situaci zachovat.
Je jim přes 60.

Zeptala bych se jich, jak si to představují a zda je pro ně problém, se např. na narozeniny u vás potkat? Věřím, že když vydrželi rok se přetvářet, tak se snad rozešli „v dobrém“ a nebude v tom takový problém… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí