Rozvedly byste se - asexuální partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.6.11 18:48

anonym II

Nejsi ty JÁ?já to mám doma podobný.Nejdřív sex 1× týdně,..pak 1× cca za 2 měsíce…pak jsme zplodili naší druhou dceru-dnes je jí skoro 5měsíců a nic …od jejího početí nic-i když já už jsem se vůdči tomu stala imunní a je mi to jedno.
ps-jestli spolu nespíte delší dobu,tak není pravda jak manžel říká,že to není důvod k rozvodu.je to důvod,co by nebyl.
jinak manželství může fungovat i bez sexu-jen o sexu to přeci není-podud to šlape po ostatních stránkách
kvůli nesexování bych se nerozváděla.na to si můžu najít jiný důvody.
jinak po jeho orientaci zapátrej,je možný,že není úplně „normální“ a prostě to nepřizná.

• Citovat
  • Upravit
4880
20.6.11 18:53

Určitě bych se rozvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
20.6.11 18:53

Já bych se rozvedla, není ti 80 abyste mohli po večerech číst noviny a hrát piškvorky.
Sex je ve vztahu důležitý, asi bys to dlouho nevydržela a stejně si našla milence.

Pokud nemáte děti, není co řešit. Rozvod není nic tak hrozného, prostě partner nenaplňuje tvou představu spokojeného manželství.

ještě se zeptám, mluvíte spolu o sexu? On na tebe třeba vůbec nesahá, neobjímáte se, nic? Nebo to prostě bylo od začátku, že žádná vášeň, večer zhasnout a bylo to?
Já si to nějak neumím představit, třeba mě by muž naháněl už po 14 dnech po bytě 8-o

Příspěvek upraven 20.06.11 v 18:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
20.6.11 18:54
Lekole píše:
rozvedla bych se:( lidskej život je krátkej na to aby si ho člověk ničil a moc dlouhej na to aby se po celou dobu trápil… :cry: Každej potřebuje vědět, že ho ten druhej má rád.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: přesně a krásně řečeno..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
20.6.11 18:55
taja píše:
Anonymní píše:
Jednou jsem hledala v PC něco do práce a našla péčka, ve kterých si to rozdává chlap s transkou(evidentně chlap co se namaloval, vzal paruku a nechal si přišít prsa). Krve by se ve mě nedořezal. Když jsem se na to zeptala, tak se se mnou hádal, že to byla ženská, co si nechala přišít penis.
Promin, ale to musela byt docela vtipna hadka :mrgreen:

A kdyby ses ho zeptala, jestli si muzes najit milence, co by na to rekl?

A chce on deti? (Jako jestli je hodne chce, ne jestli by je snesl) Jestli ne, tak nevim, proc by chtel manzelku (pokud by byl gay nebo neco).

Nad tím sem taky přemýšlela. Třeba si myslel, že se to po svatbě změní. :nevim: Ale podle toho, co píše zakladatelka, tak ho ženský nepřitahujou. třeba se za to stydí, že je gay a nechce si to přiznat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
20.6.11 19:03

No já bych na první přečtení poradila rozvod, ale když se nad tím zamyslím víc…problém je opravdu jen v sexu? Možná to bude znít hloupě, ale pokud si jinak rozumíte, tak je to možná i na domluvě. Taky bych možná pohrozila milencem a pokud by se nic nezměnilo, jakože sex z donucení taky nic moc, tak bych prostě milence pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
20.6.11 19:12

no ja osobne bych se jen kvuli sexu nerozvedla, ja bych se asi s piskvorkama smirit dokazala. ale mozna bych se rozvedla za to, ze mi neco tak podstatneho tajil (pokud neco tajil).

no a pak, jestli je to pro tebe prijatelna predstava, mit milence jen na sex (ja bych to nezvladla, ale slysela jsem, ze si ho lidi porizujou, i kdyz nemusej :wink: ), tak bych mu tim nehrozila, ale proste si to s nim vyjednala. jestli je na jeho strane opravdu neprekonatelny problem a navic ti ho zatajil, tak by s tim mohl souhlasit jako s nestandardnim resenim nestadardniho manzelstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.11 19:13

Určitě rozvedla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.6.11 19:17

Ano rozvedla.bohužel mi tvuj příběh taky připomíná příběhy homosex kamarádů,ale i kdyby to tak nebylo,tak sex je pro mě duležitý a né jen pro uspokojení ale taky proto že mi přijde že je to projev lásky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.11 19:19

Asi to pomalu, ale jistě k rozvodu spěje, ale musím se přiznat, že se trochu bojím, mám ho ráda. Jen mě mrzí, že o tom se mnou nechce mluvit. On teda celkově není moc hovorný co se mezilidských vztahů týče, je spíš prakticky založený. Jak jsem psala, sex nebyl skoro rok a nějaké mazlení nebo dotyky v tom mileneckém smyslu to už vůbec ne. A milence nechci. Za prvé nevím kam bych s ním šla(schovávat se někde není můj styl) a hlavně kdyby to prasklo, tak já bych byla ta špatná, která podvádí chudáčka manžela. Nikdo by se neptal proč. A hlavně už ho vidím jak na moji obhajobu říká, že na mě od svatby nešáhl a tak se nediví, že mám milence…Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
1587
20.6.11 19:41

Já bych se taky rozvedla… Nejde jen o sex, ale i o intimní blízkost, pocit, že se na něj můžeš za každých okolností určitě spolehnout. A jestli sjíždí jakýkoliv péčko a přitom s tebou nespí, tak určitě není něco v pořádku. Tobě tikají bio hodiny, není čas ztrácet čas! Sama jsem byla v podobně nefunkčním manželství, rozvedla jsem se ve 29 a teď jsem moc šťastná s novým manželem a máme krásné mimi. Stálo mě to ale hodně odvahy, takže posílám hooodně pozitivní energie, aby ses dobře rozhodla a zvládla to :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.6.11 19:49

A v sexuologické poradně jste nebyli? Že bys věděla, na čem opravdu jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
20.6.11 20:02

Ahojda. Já bych určitě odešla dokud je čas. Taky si neumím představit žít takto celý život :-( . A když ještě nemáte děti, tak Tě nic nedrží. Sex opravdu ke vztahu patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.11 20:07

určitě rozvod a začít žít šťastný a spokojený život :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2361
20.6.11 20:10

Ahoj Anonýmku, Zkusila bych mu nabídnout pomoc, aby se svěřil , že nemusí mít zábrany (musí cítit že ho pochopíš, že jsi otevřená všemu co by chtěl v posteli… pak by se vidělo co z něj vyleze , samozřejmě každý máme v tomhle hranici jinde. A pokud by byl uzavřený a odmítavý k pomoci, debatě i konzultaci s odborníkem tak rychle pryč. lepší to nebude a ty strávíš roky přesvšdčováním a pak stejně odejdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí