Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč ji a sebe navzájem urážíte? Máte ponorku z té karantény?! ![]()
Buď ráda, že je z tebe hotovej. Horší by byl opak. Jo a tentokrát souhlasím s @Kadet Biegler
Já si myslela, že pokud není muž impotent, tak to takhle funguje všude? ![]()
@divine woman píše:
Buď ráda, že je z tebe hotovej. Horší by byl opak. Jo a tentokrát souhlasím s @Kadet Biegler
já myslím, že nekteří jsou vzrušivější, stačí jim sebemenší podnět a nekteří potřebují nabudit..ty naštěstí neznám
ale bude jich dost dle diskuzí tady.
S konkretní ženou to asi moc spojitost nemá.
@Venetia píše:
já myslím, že nekteří jsou vzrušivější, stačí jim sebemenší podnět a nekteří potřebují nabudit..ty naštěstí neznámale bude jich dost dle diskuzí tady.
S konkretní ženou to asi moc spojitost nemá.
Tak to ver tomu, ze sakra ma
.
@Anonymní píše:
Ahoj, mám přítele, je mu 35 a mně 20, je normální že mu při líbání ztvrdne?
Je možný, že z toho může být tak vzrušený? Přijde mi to nějak moc rychlé![]()
![]()
Jestli jsi hnusná a tlustá, ne, není to normální. Myslím, že myslí na jinou.
@Dirndljager píše:
Tak to ver tomu, ze sakra ma.
Moc nevěřím, je to sexuální nastavení
@Venetia píše:
Moc nevěřím, je to sexuální nastavení
Jako myslis, ze nam pripadate vsechny stejne atraktivni nebo neatraktivni podle nejakeho nastaveni a nedelame v tom rozdily? To snad ne. Vam snad pripadame vsichni stejne sexy?
Fakt, to by člověk neřekl co se při líbání může všechno stát
![]()
@Dirndljager píše:
Jako myslis, ze nam pripadate vsechny stejne atraktivni nebo neatraktivni podle nejakeho nastaveni a nedelame v tom rozdily? To snad ne. Vam snad pripadame vsichni stejne sexy?
tak to určitě ne, ale pokud je někdo takto vzrušivý, tak bude i s jinou pěknou ženskou, nic to nevypovídá o té konkrétní.
Je to normální, já to měla u všech chlapů, vždycky ![]()
Jeden teda - než jsem s ním začala chodit, tak mi říkal, že když mě viděl v tramvaji, tak musel pak jet až na konečnou, protože měl viditelnou erekci
Mně to přišlo jako super lichotka, teda
![]()
@Venetia no… o te konkretni to vypovida to, ze ho dosti pritahuje. Coz neznamena samozrejme, ze by ho nepritahoval nikdo jiny. Ale taky urcite ne kazda.
@Dirndljager píše:
@Venetia no… o te konkretni to vypovida to, ze ho dosti pritahuje. Coz neznamena samozrejme, ze by ho nepritahoval nikdo jiny. Ale taky urcite ne kazda.
Ale nene😁 🤣 😂
@Dirndljager píše:
anebo mu stojí se skoro každou ![]()