Rychlé vzrušení?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26569
26.4.20 19:18

Tohle je spis uplne normalni.
A jo, muze se to tak dit i po letech se stejnou partnerkou.
A jinak je to samozrejme chlap od chlapa. Nekomu prijde pritazliva vetsina zen, ale fakt si myslim, ze i ti nejvetsi sexualni „gurmani“ maji sve limity. A opravdu nestaci jen, ze to ma diru…a na druhe strane jsou i spis „gurmeti“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106339
3.5.20 12:08
@vodolejka píše:
Já si myslela, že pokud není muž impotent, tak to takhle funguje všude? :lol:

k tomuto jsem hledala jeden příspěvek, který mně tu v minulosti zaujal, asi to uplně normální není, akorát jsme mely štěstí, že nás to nepotkalo.

kopiruju :

Nemám orgasmus nikdy.. Při sexu ani jinak. Chlap se udělá, jdeme spát. A postavit si ho taky musím sama, nikdy mu nestojí sám od sebe. A to ani sex nechci, chce vždy on. Takže suma sumárum ani nevím proč to vše podstupuju :lol: :mrgreen:

Chce on a ty si ho musis postavit? To ma dobre vymysleny.

No a jak bys to chtěla dělat? To má snad ona sedět v rohu postele a čekat, až si ho on postaví sám?

Však opačně taky funguje, že aby žena zvlhla, musí chlap nejprve udělat nějakou předehru. Taky může říct: „Tak se nažhav sama, ale ať ti to moc dlouho netrvá, já čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21082
3.5.20 13:05

Zakladatelka nezná klasiky. Někdo se při líbání i udělá. Třeba Miloš Hrma a pak Danny ve filmu Tankový prapor.

Podle statistik předčasnou ejakulací trpí až třicet procent mužů. Ovšem že to je blbost. Jak trpí? Hezky se udělá, to není žádný utrpení. Ženský trpěj :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí