S čím vám doma pomáhá manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
195
24.9.19 21:48
@jita22 píše:
Tak se taky nenut. O vikendu udelej k obedu krupicovou kasi a je to :)

To jsem rekla taky ze se nebudu nutit do vareni a to mi rika at toho necham a kdybych fakt neuvarila nebo mu udelala polivku z pytliku byl by mrsky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
24.9.19 21:48

To neni ani o tom, ze ti nepomaha, on ti dokonce pridava praci. Ty jsi doma, aby ses starala o deti, ne o nej. Ja bych se tedy tezce ohradila. Nedela veci, ktere jednou budes chtit po detech. To bude krasny priklad. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
24.9.19 21:50

Partner prakticky postavil náš dům poté, co jsme vyhodili několik firem. Pomáhá se vším, co si řeknu, jinak sám od sebe vyklízí myčku, dělá opravy, hodně mi pomáhá, když potřebuju něco umýt (alergie na saponáty :zed: ), když slyší, že dopere pračka, přendá to do sušičky. Takové ty drobné samozřejmosti, které ale ocením, že nenechává na mě. Když onemocním, přebírá úplně všechno. Nepřijde mi, že jsi furie, to v žádném případě. Nejvíc mě v tvém seznamu zaráží, že se nevěnuje dětem. :think: asi bych mu to narovinu řekla a požádala ho o větší zapojení. Hodně lidem tohle nedochází, dokud si narovinu nepostěžuješ. Pro váš vztah dlouhodobě určitě nebude dobré, pokud ty si budeš připadat jako unavená uklízečka a služka.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
24.9.19 21:52
@Lenka_Hal píše:
To neni ani o tom, ze ti nepomaha, on ti dokonce pridava praci. Ty jsi doma, aby ses starala o deti, ne o nej. Ja bych se tedy tezce ohradila. Nedela veci, ktere jednou budes chtit po detech. To bude krasny priklad. :roll:

Tak tak.

• Citovat
  • Upravit
195
24.9.19 21:52
@romik0013 píše:
No muj chlap taky nosi domu dost penez, dela 12tky denni, nocni a pomaha mu hodne..vzdy pres volno bere malou ven, ne kvuli me, ale proto, ze s ni chce byt..je to preci jeho dcera…chodi temer vzdy na nakup jenom on, ja jen napisu seznam, casto mi i pomuze s nadobim..bordel nenechava, je normalne vychovany, aby si po sobe umel poklidit..ja mu zase na oplatku uvarim, napecu a nekecam, kdyz jde na hokej, na fotbal a u toho do hospody s klukama ;) kazdy normalny chlap by mel zene nabidnout pomoc, kor kdyz jsou ty deti 2…

Jo taky si myslim ze aspon poklidit by po sobe mel… :think: tak to mame fajn :srdce: (ne mame ale mate musela jsem to prijit upravit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
24.9.19 21:57

@Ejdrinnka
5 týdenní by chlap ven nevzal.. Ven je začal brát až cca po 6m. A až v roce nejmladší, začal brát všechny najednou. Do té doby jen jednu nebo dvě starší nebo je nejmladším.
Tak když nechce vzít ven tu malou, tak aspoň toho většího.

Pomáhá tím, že nakupuje, občas uklízí s dětmi pokoj. A uklízí sám po sobě, takže nemusím uklízet po něm. Jinak během dne stíhám uklidit i uvařit.
A o víkendech nevařím, to buď objednáme nebo vaří chlap. Když vaří, tak zároveň uklidí celou kuchyň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.19 21:58

Nedela nic krome obcasneho vyklizeni mycky a naskladani. Ja uz rezignovala. Ale zase nechystam mu snidane, svacinky ani vecere, to si nachysta sam. Dite ven vezme, i na cele odpoledne, s tim problem neni. Aspon mam klid.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.19 22:00

U nás je to složitější, manžel totiž staví dům. Nicméně máme dvě malé děti a já se s nimi opravdu od 7 ráno do 10 do večera nezastavím. A chlap staví stylem svačinka ode mě, tuhle nachystat, tamhle donést, pak teda za odpoledne milostivě přivrtá 3 desky a tváří se, jak se chudák nadřel. Neříkám, že někdy ne, ale přijde mi, že já kolikrát za den kolikrát nazvedám víc než on - s dětmi, nákupy apod. Ale to on nevidí - doma se totiž vsechno dělá „samo“ :roll: A když po něm večer chci aby aspoň proboha chvíli podržel ty děti, ať můžu aspoň nanosit na stůl, kolikrát má ještě připomínky. Nevím no, taky už jsem tu o tom zakládala diskuzi a vyšlo z toho najevo, že skoro každé ženské muž doma pomáhá se vším a ještě xkrát týdně hlídá, aby si mohla jít za svou zábavou. A s takovým už by se dávno rozešly. 8o Když jsem já doma bouchla, že takhle dál žít nechci, ještě mě seřval, že si neumím říct o pomoc a přece samozřejmě může děti hlídat. Hm, tak jo, v 9 večer?! to mi teda hodně bodne! :cert: Samozřejmě se nezměnilo nic, akorát jsem za nevděčnou blbku, když manžel přece dělá první poslední a já jsem JEN doma. :roll: Nikoho se o pomoc doprošovat nebudu. V tom ti úplně rozumím, že chceš, aby šel sám od sebe, je to přece i jeho dítě a domov, ne jen tvoje. :roll: Řešení nevím, ale hlavně nestavějte dům. :zed:

• Citovat
  • Upravit
81481
24.9.19 22:07

Přítel mi semtam pomůže tím, že zamete, vyluxuje, sjede pro mé děti na kroužek nebo do školy.
Já zas jemu občas pomůžu jemu, když vaří, uklidím po něm nádobí nebo posekám zahradu, pověsim prádlo, vyvezu popelnici.
Ale jinak máme na starosti každý něco - já spíš uklízím, peru, dávám prát myčku, nakupuji na týden potraviny a vařím, když nestíhá být doma na večeři (tak 2/3 případů), pečuji o zahradu, organizuji rekonstrukce, plánuji výlety
On seká zahradu, vaří, nakupuje na víkend, věší prádlo, vyklízí myčku ( nebo děti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
24.9.19 22:10

Ženská, která se o chlapa neumí/nechce postarat měla zůstat singl…on by si našel jinou, které to není zatěžko…

• Citovat
  • Upravit
81481
24.9.19 22:14
@ontar píše: Ženská, která se o chlapa neumí/nechce postarat měla zůstat singl…on by si našel jinou, které to není zatěžko…

A ta jiná ho chce proč? :think: Sex, peníze? Nebo jde jen o ten pocit a jeho přítomnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
24.9.19 22:16
@ontar píše: Ženská, která se o chlapa neumí/nechce postarat měla zůstat singl…on by si našel jinou, které to není zatěžko…

Tak tak, chlap je totiž pán tvorstva a nemusí nic, ženská má hledět toho, aby kolem něj náležitě skákala. :dance: Jdi do háje! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Jojojo, budeme se starat o chlapa jako o dite :roll:

• Citovat
  • Upravit
14069
@me57h píše:
Můj muž doma nikdy nic nedělal. Nechává po sobě svinčík. Je to nicméně pracovitý chlap se srdcem na správném místě, rozhodně žádný nemakačenko - dělá totiž hodně na baráku. Hele, já bych si moc na vašem místě nestěžovala. Nosí peníze? Nosí.

Uprimne, to co jsi psala v jinym diskuzich, tak mi neprijde, ze mas chlapa, kterz ma srdce na správném miste. Kdyby to tak bylo zastal by se vašich dcer, nechtel by po nich, aby po NEM uklizely napr. koupelnu ;), daval by jim lasku, neuprednostnoval by syna, udelal by pro ne prvni posledni a nechoval by se jak prasatko ;)..

Muj pritel taky nosi domu penize, ale nema problem udelat neco v domacnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122527
24.9.19 22:18

Zapoj ho - jinak se z toho zbláznís. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie