S čím vám doma pomáhá manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
25.9.19 10:59
@Anonymní píše:
@Ernais k ničemu. Vím to, vim, že je mi bez něj lip, i uživit bych nás zvládla. Ale bojim se ho. Je to cholerik. Na nás nikdy ruku nevztáhl, ale kdo ví, jak by se zachoval? Už jsem zažila prokopnuté dveře, pěsti proraženou sádrokartonovou přepážku, ale to jske nezbývali spouštěčem my.. Poslední tři roky už jsme. Tomu všemu se svým poskakováním právě snažím vyhnout. Je to strašný to po sobě i jen číst. Ale to peklo, které by pak nastalo, kdybych mu oznámila, že je konec. Navíc jsme úzce provázání i pracovně.

Upřímně pořád doufám, že se zamiluje někde jinde a odejde sám.

Jak se může člověk tak moc časem změnit.. Hlavně v okolí so všichni myslí, jak je fajn a hodný, že by mouše neublížil. Nikdo mi nevěří, že z něj jde strach.

Omlouvám se zakladatelce za pleveleni.

To je smutny… :(

Do kdy chces tohle vydrzet? Dokud ti nevypovi zdravi? V takovem vztahu nejde zit dlouhodobe… Boze muj, to se cte hrozne.
Nechces skusit zavolat na nejakou linku, nekam se jit vypovidat, do poradny, anebo ke psychologovi?

Ve vztahu bez lasky a s clovekem, z ktereho mas strach, kteremu slouzis jak sluzka, aby nevybuchoval, nejde zit dlouhodobe bez nasledku.
Utikaji ti leta, jak si predstavujes tvuj zivot za 5, za 1O let? Z chronickeho stresu a z emocni frustrace muzes mit po case psychosomaticke problemy, proc to nechavas byt? :( :hug:

• Citovat
  • Upravit
140243
25.9.19 11:19
@My Melody píše:
Ontar je nahodou super manzel, kterej doma suruje, luxuje, vytira, vari a dokonce strikuje velkonocni kuratka. Jeho manzelka @ontarova.stara je tady na emiminu spolu s nim a nemuze si vynachvalit, jak se Ontar doma smeka. ;)Rikala, ze prej jedinej neporadek, kterej z casu na cas Ontar udela je, kdyz hleda zuby, protoze zapomina, kde si je dal, anebo kdyz nemuze najit heslo na prihlaseni se na emimino a zoufale pak prehladava celej barak i kulnicku. Ale prej si to vzdy hezky po sobe na druhej den uklidi a slusne se omluvi.
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
25.9.19 11:28

@My Melody Mas uplnou pravdu, my jsme s ontarem porad jako v libankach :srdce:!
A zuby jsme elegantne vyresili, prilepila jsem mu je k sanici patexem. Heslo mu kamarad Gejza vytetoval inkoustovou tuzkou na rameno, tak mu ho asi budu muset zmenit. Do roka a do dne by mohl mit na stary kolena z hesel vytetovanej rukav :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
25.9.19 11:55
@ontarova.stara píše:
@My Melody Mas uplnou pravdu, my jsme s ontarem porad jako v libankach :srdce:!
A zuby jsme elegantne vyresili, prilepila jsem mu je k sanici patexem. Heslo mu kamarad Gejza vytetoval inkoustovou tuzkou na rameno, tak mu ho asi budu muset zmenit. Do roka a do dne by mohl mit na stary kolena z hesel vytetovanej rukav :mrgreen:.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chlap, kterej ma vytetovanej rukav z hesel na emimino, takoveho jeste svet nevidel! Gratuluju a tise zavidim :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
25.9.19 11:59
@My Melody píše: :mrgreen: :mrgreen: Chlap, kterej ma vytetovanej rukav z hesel na emimino, takoveho jeste svet nevidel! Gratuluju a tise zavidim :mrgreen:

Nebudu skromne lhat, je co! Citim se jako princezna ve sve vlastni pohadce :kytka:.
Holky, jdete tomu stesticku naproti, i na vas nekde ceka vas ontar, jen mit oci dokoran a otevrenou mysl.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
25.9.19 12:03
@ontarova.stara píše:
Nebudu skromne lhat, je co! Citim se jako princezna ve sve vlastni pohadce :kytka:.
Holky, jdete tomu stesticku naproti, i na vas nekde ceka vas ontar, jen mit oci dokoran a otevrenou mysl.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7692
25.9.19 12:36
@hospodki píše:
necetla jsem prispevky, reaguji jen na toto… jako jo, mit barak s tim, ze ja se staram o vnitrek a jsem v domacnosti a on nosi prachy a maka vsude okolo tak to beru. Akorat ja jsem v byte a kdybych resila domacnost a na nej zustalo vymeneni zarovky (sry mame vsude ledky s letitou zivotnosti)… do prace chodime oba, takze holt mi musi pomoct s mymi pracemi, kdyz mu ja ‚pomaham‘ vydelavat penize pro rodinu… co je vlastne jeden z piliru udelu muze dle tveho prispevku

Pak jste ti, kterým se role prolínají. VO CO DE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
25.9.19 12:43

Nevim, jestli se da rict pomaha, ale dela vsechno. Teda prach neutira, pry ho nevidi. No, podle me je to vymluva, protoze to nesnasi, ale budis. Spis to asi bereme tak, ze kdyz jeden z nas vidi, ze je potreba dat mycku nebo vydelat veci z pracky nebo ustlat postele, tak to proste udela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.9.19 13:01
@Ejdrinnka píše:
No me prave dosla trpelivost takze dneska si svacinu musel koupit… a klidne to tak budu delat furt… :zed:

A proč ne. Já taky svačinu nedělám. A snídaně je formou kafe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
25.9.19 13:46
@Netopirek píše:
A proč ne. Já taky svačinu nedělám. A snídaně je formou kafe :lol:

Jo jo ja si to zavinila sama a ted fnukam :zed: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.19 13:47

@My Melody Není to jednoduchý. Počítám s tím, že to jednou odnesu, že v tomhle stresu se žije blbě. Jenže..dělám mu účetnictví, zařizuji veškeré úřady a administrativu..máme zaměstnance, jejichž mzdy jsou závislé na tom, že je udělám a pošlu..on o tomhle nemá vůbec ponětí. V případě rozchodu z mé strany by komunikace nebyla možná žádná,, vím to. A nedostala bych tím do problémů jen sebe a děti, ale i je..a nakonec by to nejspíš dopadlo tak, že by se díky tomu dostal do dluhů a dluhy jdou napůl.. :( Prostě je to složitý :(19 let se blbě zahazuje. :,(

• Citovat
  • Upravit
23966
25.9.19 16:32
@Anonymní píše:
@My Melody Není to jednoduchý. Počítám s tím, že to jednou odnesu, že v tomhle stresu se žije blbě. Jenže..dělám mu účetnictví, zařizuji veškeré úřady a administrativu..máme zaměstnance, jejichž mzdy jsou závislé na tom, že je udělám a pošlu..on o tomhle nemá vůbec ponětí. V případě rozchodu z mé strany by komunikace nebyla možná žádná,, vím to. A nedostala bych tím do problémů jen sebe a děti, ale i je..a nakonec by to nejspíš dopadlo tak, že by se díky tomu dostal do dluhů a dluhy jdou napůl.. :( Prostě je to složitý :(19 let se blbě zahazuje. :,(

A to se nebojíš jak to ovlivní děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.9.19 16:33
@Ejdrinnka píše:
Jo jo ja si to zavinila sama a ted fnukam :zed: :roll: :lol:

S tvrdou výchovou se musí začít už od začátku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32232
25.9.19 16:43

@Ejdrinnka Já rozumím tomu, že mu nakrájíš zeleninu do krabičky a on ti za to hezky poděkuje a ocení, co pro něj děláš. Ale nechávat třeba oblečení na zemi, talíře od jídla na stole a čekat, že já jsem od toho, abych to uklidila, tak by neměl z čeho jíst a co na sebe. Nechala bych to přesně tam, kde to nechal. A vařila bych zásadně jídla, která nemá rád ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
26.9.19 15:50

Mě nikdo „nepomáhá“, my jsme oba dospělí svéprávní jedinci, kteří spolu vedou domácnost. Tedy každý z nás dělá to, co je zrovna potřeba udělat. Každý máme dvě tři domácí práce, které nemáme rádi, tak je dělá převážně ten druhý, kterému to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí