S čím vám doma pomáhá manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18726
24.9.19 22:55
@Lexter píše:
Teda, vy jste se na něj sesypali jak ty vosy. Ale to se dalo čekat. Někdo má rád rozdělené role, žena se stará o domácnost a děti, chlap chodí do práce a stará se o těžké či technické věci. Někomu se zase ty role prolínají. Pravdu máte všichni.Ale jo, klidně se vy paka sežerte.

necetla jsem prispevky, reaguji jen na toto… jako jo, mit barak s tim, ze ja se staram o vnitrek a jsem v domacnosti a on nosi prachy a maka vsude okolo tak to beru. Akorat ja jsem v byte a kdybych resila domacnost a na nej zustalo vymeneni zarovky (sry mame vsude ledky s letitou zivotnosti)… do prace chodime oba, takze holt mi musi pomoct s mymi pracemi, kdyz mu ja ‚pomaham‘ vydelavat penize pro rodinu… co je vlastne jeden z piliru udelu muze dle tveho prispevku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
24.9.19 23:01
@sakota píše:
Za mě je to normální, můj muž doma také nic nedělá. Tedy, snese po sobě nádobí na linku nebo ho dá do myčky, svoje oblečení má v poličce (roznošené) nebo dá do koše na špinavé prádlo. Občas vyvenčí psa. Tím jeho aktivity v domácnosti končí. Máme také dvě malé děti. Jaké si to dohodneš, nastavíš a schválíš, takové to budeš mít. :nevim:

Normální to není, o práci v domácnosti je normální se dělit, svého manžela nemusím do ničeho nutit, je dostatečně inteligentní na to, aby to věděl sám. Ano, teď chodí do práce a nosí domů peníze, ale to já budu za pár let taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.19 23:06

Ze mě už je pouze služka, domácí inventář. Ze začátku dělal skoro vše, kromě vaření. Časem snaha ustávala. A teď, po dlouhých letech a 3 dětech.. Mám doma gaučáka obecného. Přijde domů z práce, sedne na gauč a vstane, než jde do postele. Vše je na mě. Už ani umyté nádobí neuklidi, to dělal ještě před rokem. Jediné, co mu vlastně zůstalo je čištění kočičího záchoda. I když je celý den doma a já v práci, čeká, až dojdu a nákupem a udělám večeři. A co mě asi točí nejvíc.. Než se jde osprchovat, shodí ze sebe oblečení v obýváku a nechá ho válet tam, kde dopadne. Pro mě nepochopitelné, proč, když do té koupelny stejně jde??? :zed: jediné, co ještě vynechává je piti lahváčů. Aspoň že tak. Nejradši jsem, když jde večer do hospody. To oak aspoň nemusím koukat na to rozvalene tělo a přemýšlet, kam zmizel ten, koho jsem si brala.

Omlouvám se za anonym, ale stydím se za sebe.

• Citovat
  • Upravit
10425
24.9.19 23:18

@Beata.xy moje pointa byla, ze definice „normalna“ je fakt siroka a zalezi na tom, na co je kdo zvykly a co mu vyhovuje. Takze jo, mne to prijde normalni, tobe ne a oboji je v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
25.9.19 00:04

Se vším, dva dny v týdnu chodím do kanceláře a manžel má full servis, pohoda, od začátku ani popel, pomáhá doma, ale musím mu to říct, žádné očekávání ze udělá něco sám od sebe, tak to bych čekala roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.9.19 02:14

@Ejdrinnka Zenska je v hodne pripadech pro chlapa proste sluzka…je doma s detma to se rovna vlastně pohodicka :nevim: chlap prece maka, chodi do prace to je neco jineho nez byt doma to prace neni!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.9.19 02:16

@Beata.xy Ne normalni to fakt neni! Nechapu jak si to nejaka ženská může myslet. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.9.19 02:26

@Ejdrinnka Ten nenapise nikdy nic normalniho, jen ubohosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.9.19 02:28

@ontar Chlap ktery domu neprinese balik penez je uplne k nicemu :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
25.9.19 04:25
@Ejdrinnka píše:
@ontar Ontare ty chlape jeden ja myslela ze jsi zenska… tak v tom pripade tvuj komentar chapu :potlesk: jen tak dal a pak se divte ze jste nekteri na stare kolena sami pac zenskym to dojde taky za pekne dlouhou dobu mamce to doslo po 25 letech odesla od tatky tatka se zmenil vratili se k sobe a dneska doma dela to co cely zivot ne protoze asi pochopil… :srdce:

Ontara si nevšímej jeho řeči jsou jen bláboly, nemá cenu mu něco vysvětlovat, on to stejně nepochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
25.9.19 05:13

Blbe polozena otazka, proc by mel manzel pomahat? Manzel prece bydli se mnou a stara se o domacnost, stejne jak se staram ja. Kdyby tady nebydlel, tak se muzeme bavit o tom, ze mi chodi pomahat.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
25.9.19 05:22
@mojmira píše:
Ontara si nevšímej jeho řeči jsou jen bláboly, nemá cenu mu něco vysvětlovat, on to stejně nepochopí

Ontar je nahodou super manzel, kterej doma suruje, luxuje, vytira, vari a dokonce strikuje velkonocni kuratka. Jeho manzelka @ontarova.stara je tady na emiminu spolu s nim a nemuze si vynachvalit, jak se Ontar doma smeka. ;)

Rikala, ze prej jedinej neporadek, kterej z casu na cas Ontar udela je, kdyz hleda zuby, protoze zapomina, kde si je dal, anebo kdyz nemuze najit heslo na prihlaseni se na emimino a zoufale pak prehladava celej barak i kulnicku. Ale prej si to vzdy hezky po sobe na druhej den uklidi a slusne se omluvi.

• Citovat
  • Upravit
1106
25.9.19 06:48

Zakladatelko, jaké si to uděláš, takové to máš, nebo spíše jakého chlapa sis našla, takového máš. Ho už asi nepředěláš. S manželem se doma o práce tak nějak dělíme. O víkendu uklízí a uvaří, i to nádobí po sobě někdy umyje, chodí nakupovat. O děti se taky stará. Pak má na starosti zahradu. Ale postel si po sobě ustlat neumí, drobky z kuchyňské linky taky neuklidí. pravidelně chodí na volejbal nebo do fitka. No mám se na něj zlobit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.9.19 07:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
25.9.19 07:28

@Ejdrinnka no a jak ste fungovali pred detma, pripadne dokud bylo jen jedno dite? Jinak cekat az ho neco napadne samo od sebe je cesta do pekel. Vim to z vlastni zkusennosti, pak jses akorat nastvana a chlap nema ani paru, co se deje. Proto kdyz neco chces, tak mu to rekni, on ti do hlavy nevidi. Muj chlap doma funguje normalne, ale nezene se treba do vareni, proto kdyz potrebuju pomoct, musim mu konkretne rict, co ma udelat. Cekat az ho to trkne samotneho, tak se nedockam a akorat bude doma dusno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí