S čím vám doma pomáhá manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
195
24.9.19 22:19
@ontar píše: Ženská, která se o chlapa neumí/nechce postarat měla zůstat singl…on by si našel jinou, které to není zatěžko…

Dik ze jsi napsala… zacnu se o muze lepe starat :zed: :potlesk: :srdce: tak to ja nevim mam i nejakou svou hodnotu a vazim si sama sebe… jedna vec je starat se o nekoho (mit navareno, uklizeno, vyprano, nakoupeno, pivecko vychlazeno, vyzehleno, svacinky do prace, mit spokojene deti, jit spat a mit prazne kule) a druha vec je delat nekomu ja nevim co :think: :andel: vic uz asi neumim a ani dekat nechci

Příspěvek upraven 24.09.19 v 22:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.9.19 22:21
@prejeta_zaba píše:
Tak tak, chlap je totiž pán tvorstva a nemusí nic, ženská má hledět toho, aby kolem něj náležitě skákala. :dance: Jdi do háje! :mavam:
:potlesk: :D lip bych to nenapsala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.9.19 22:22
@ontar píše: Ženská, která se o chlapa neumí/nechce postarat měla zůstat singl…on by si našel jinou, které to není zatěžko…

@ontar
Zenska, ktera se nechce starat o chlapa? To ma mit doma dalsi prerostle dite. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35964
24.9.19 22:23

Můj doma normálně funguje, tedy kromě vaření a praní, teda po tréninku si vypere věci sám. Když mu řeknu udělá cokoliv, když vidíš binec uklidí sám od sebe jako hračky, nádobí, večer uklízí kuchyni. Ráno vyndá myčku a dělá dceři snídani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
24.9.19 22:26

Ale chlap to nema brat jako samozrejmost, ma si jí vazit a ne si ze ženy delat služku..
Takze takovy chlap, ktery to bere jako samozřejmou vec, ten by mel zůstat single ;)..Ona si najde jineho, ktery to oceni ;).-jen obracím Tvuj argument, neni to útočný proti zakladatelce…

Příspěvek upraven 24.09.19 v 22:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
24.9.19 22:26

Jsou chlapi, kteri doma nechteji mit sluzku, ale troufnou si mit rovnocenneho partnera. Sluzku zvladne mit i slaboch, lenoch a bl. b v jednom. Nekteri chlapi maji i na vic :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
24.9.19 22:27
@Lenka_Hal píše:
Jsou chlapi, kteri doma nechteji mit sluzku, ale troufnou si mit rovnocenneho partnera. Sluzku zvladne mit i slaboch, lenoch a bl. b v jednom. Nekteri chlapi maji i na vic :*
:potlesk: :potlesk: Souhlasim!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
24.9.19 22:27

Pomáhá, pomáhá, tak nějak tu žijeme oba.
Podotýkám že je to velmi dobře vydělávající manager a chodí domů pozdě.
Venčí psy ráno, jak přijde domů a pak noční venčení. Vyhazuje odpadky, vyklízí a dává myčku. Dneska cestou nějakým zázrakem zašel do obchodu. Občas umyje jednu koupelnu (blbě vidí, stejně to jdu po něm uklidit) a máme dvě, má úchylku na praní prádla, jakmile nemám vše vypráno tak hned pere, i sušičku obslouží.
Dneska uklidil po psovi který se kvůli němu poblil, dokonce i drhl koberec, jen mě udivilo čím.
Pomůže mi převléci postel, protože to nesnáším.
Myje psy a čistí jim zuby, doplňuje vodu a granule.
Ráno stele peřiny (protože jemu to vadí a mně je to putna). Uklízí komplet svoje auto.
A moje oblíbené, je mu fuk když není uvařeno, pizza nebo hotovka? Je to cajk ;) A olizuje talíř, když uvařím já, brrr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
24.9.19 22:28

Teda, vy jste se na něj sesypali jak ty vosy. Ale to se dalo čekat. Někdo má rád rozdělené role, žena se stará o domácnost a děti, chlap chodí do práce a stará se o těžké či technické věci. Někomu se zase ty role prolínají. Pravdu máte všichni.

Ale jo, klidně se vy paka sežerte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.9.19 22:32

@ontar navic myslim si ze tohle nemuze napsat zenska ktera si vazi sama sebe… proc bych nemohla misto uklizeni po nem venovat radeji cas detem nebo i klidne sama sobe? Tohle asi napise zenska. ktera je rada ze je rada a drzi hubu a krok jen proto ze nekoho ma.. mej se rada :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
24.9.19 22:33
@Ejdrinnka píše:
@ontar navic myslim si ze tohle nemuze napsat zenska ktera si vazi sama sebe… proc bych nemohla misto uklizeni po nem venovat radeji cas detem nebo i klidne sama sobe? Tohle asi napise zenska. ktera je rada ze je rada a drzi hubu a krok jen proto ze nekoho ma.. mej se rada :hug: :mavam:

On je to chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.9.19 22:34
@Lexter píše:
Teda, vy jste se na něj sesypali jak ty vosy. Ale to se dalo čekat. Někdo má rád rozdělené role, žena se stará o domácnost a děti, chlap chodí do práce a stará se o těžké či technické věci. Někomu se zase ty role prolínají. Pravdu máte všichni.Ale jo, klidně se vy paka sežerte.
:D :D :D :D :D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.9.19 22:36
@TvrdyY píše:
On je to chlap

Aha :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.9.19 22:41

@ontar Ontare ty chlape jeden ja myslela ze jsi zenska… tak v tom pripade tvuj komentar chapu :potlesk: jen tak dal a pak se divte ze jste nekteri na stare kolena sami pac zenskym to dojde taky za pekne dlouhou dobu mamce to doslo po 25 letech odesla od tatky tatka se zmenil vratili se k sobe a dneska doma dela to co cely zivot ne protoze asi pochopil… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.19 22:49

Driv pomahal, od te doby, co jsem byla doma s miminem, tak pomalu vse vymizelo, ze uz ani postel neustlal kdyz vstaval posledni. Dosla jsem za nim a s klidnym hlasem mu oznamila, ze uz zacinam byt na konci s nervama a bojim se, ze vybouchnu a bude rev. Ze uplne se vsim prestal pomahat a ja delam jen sluzku. (sama sebe jsem sokovala jak klidne jsem to oznamila at se nad tim zamysli)… Zase stele, vynasi odpad, na dotaz s cim muze pomoci je odpoved umyt wc, takze umyje jen zachod, ale vuni nevymeni, umyvadlo neumeje a rucnik nevymeni… ale ja jsem rada, ze zas neco dela. nedavno sam v noci vstaval k malemu, zacal zase uspavat, rano si ho kolikrat bere a me necha dospat nez jde do prace, chysta mu snidani, kdyz ja se nekam chystam, vyklidi mycku, da pracku… proste to asi vysokovalo i jeho, ze je fakt zle, ze uz ani nenadavam, nepyskuju a nervu :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky