Sama nebo u rodičů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101754
28.12.14 11:44
@Anonymní píše:
@mimoza666 mám známé, kteří mi říkají, že bydlím pořád u rodičů a nedokážu se osamostatnit a bydlet sama :(

No, já bych spíš řekla, že nejsi schopná se rozhodovat sama za sebe, řešíš co ti říkají známí a teď tu zakládáš diskuzi na to, jak se máš rozhodnout :nevim: pochopila bych to v 17, ale v 28 letech už fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556

Tak ja mám jiný názor než ostatní, v 28 by mi bylo trapně bydlet u rodičů a platit jim jen 2500 měsíčně…
Zajímalo by me na co máš ty ostatní výdaje, ja bych dělala vše proto být samostatná :think:, klidne sehnat spolunajemnika, Aloe ne viset rodičům na krku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796

Zakladatelko, známé pošli někam (třeba na poštu :lol: ). Na tohle je jediná odpověď: „Nesuď mně, dokud jsi nechodil 2 úplňky v mých mokasínech“
Ty 2 litry jsou sakra málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
28.12.14 11:45
@Anonymní píše:
Je mi 28.

V tomto věku nemáš nic našetřeno a ještě máš dluhy? Hm, tak to zůstaň u rodičů. Známí mají pravdu, ale ty jsi zjevně na samostatný život ještě nedospěla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.14 11:46

@catherine100 chtěla bych si najít vedlejší činnost, jenže nevím kdy se kde co podaří a ten byt pořád volný nebude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.14 11:47

@bamba každý se může dostat do dluhů ani neví jak.

• Citovat
  • Upravit
bamba
28.12.14 11:47
@Anonymní píše:
@Šarlota4 chtěla bych se osamostatnit a bydlet sama.

Najdi si ještě brigádu, dělá to tak spousta lidí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.14 11:49

@bamba chci si najít vedlejší činnost, jenže nebydlím v Praze nebo Brně, ale v maloměstě.

• Citovat
  • Upravit
bamba
28.12.14 11:50
@Anonymní píše:
@bamba každý se může dostat do dluhů ani neví jak.

To asi ano, ale…každý svého štěstí strůjce, když na něco nemám, tak si to za každou cenu nekoupím.

• Citovat
  • Upravit
6536
28.12.14 11:50

Myslím, že na tohle jsi měla myslet dřív. pokud se chceš osamostatnit, už dávno sis měla najít lépe placenou práci, nebo spolubydlícího. Nebo máš něco našetřeno když jsi u rodičů a měla menší výdaje??? Měla by ses sama rozhodovat co se životem, jsi dospělá ženská. Partnera nemáš??? bydlet s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.14 11:51
@Anonymní píše:
Dobrý den,
mám takový dotaz. Nevím jak se rozhodnout. Pracuji, jsem bezdětná, můj měs. příjem je 10tis./za měsíc. Naskytla se mi příležitost jít bydlet sama za 5300,–/měsíčně. U rodičů dávám 2500,– za měsíc i s jídlem. Šly byste bydlet samy nebo byste byly u rodičů? Měsíční výdaje na splátky mám 2600,–kč.
Prosím o zachování anonymity, chodí sem rodina i známí.

za takových podmínek bych zůstala u rodičů a 5 tis měsíčně bych syslila. nebo tedy maximum, co bych zvládla.. až bych měla nasysleno, pak bych se osamostatnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
@Anonymní píše:
@bamba každý se může dostat do dluhů ani neví jak.

No, každý se může dostat do dluhů, ale pochybuju, že by nevěděl jak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@renda81 měla no. Partnera nemám, ten spíše posoudil, že ještě bydlím u rodičů a odešel, ale ne jen kvůli tomuto.

• Citovat
  • Upravit
bamba
@Anonymní píše:
@bamba chci si najít vedlejší činnost, jenže nebydlím v Praze nebo Brně, ale v maloměstě.

I tam se dá najít, ale to se pro to musí něco udělat, nejen chtít. Má nevlastní dcera se osamostatnila ve 24 letech, bydlí v 15000městě a dvě práce má.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.14 11:53
@martina.se píše:
za takových podmínek bych zůstala u rodičů a 5 tis měsíčně bych syslila. nebo tedy maximum, co bych zvládla.. až bych měla nasysleno, pak bych se osamostatnila.

stačilo by 2krát odevzdat 5tis. A měsíčne bych měla na jídlo 2800 :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová