Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
195
8.2.13 17:35

@agy no možná časem si říkám, že bude koukat po okolí, ale je ještě malá (11.týdnů), tak pořádně ještě neudrží kebuli, aby se mohla bez problémů rozhlížet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
9.2.13 08:18

@Anielka Tak ten je moc povedenej! A jak je pocitove tlusty/tenky? Ja kombinaci s lenem nemela ani nikdy v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
9.2.13 09:34

@Baaru tak to u nas taky bylo, kdyz byla mala a byla vsatku tak sem se musela hejbat, jak sem se zastavila, kdyz spala, tak se hned vzbudila a rev. Ale cim je starsi tim je to lepsi, ted uz me ani v satku neusne jak je zvedava a kouka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
11.2.13 16:37

Ahoj holky, mám na vás dotaz: mám 6-měsíční dítko, při pokusech o navázání na záda se předkloníma a mrňavka se okamžitě opře o ruce a pase koníčky - jak ji „donutit,“ aby to nedělala? Šátek s takhle zapřeným miminem se fakt špatně utahuje… Jinak nosím na břiše v KSK, venku pod bundou, ale na doma ji právě chci na zádech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
11.2.13 16:38

@Anielka šátek je krásnej, taky jsem po něm pokukovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
11.2.13 17:43
@-PET- píše:
@Anielka šátek je krásnej, taky jsem po něm pokukovala :)

zkus vázat třeba v kleče na posteli, ať se nebojíš, že ti žuchne dolů a buď co nejvíc narovnaná. Člověk má pocit, že musí vázat v předklonu, ale ten náklon stačí fakt minimální. Dej vědět, jak to šlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
11.2.13 19:46

@agy díky za tip, zítra zkusím :-) Právě dvouleťáka navážu celkem v pohodě a s miminem mám problém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
14.2.13 18:19

Maminky prosím o radu, naše malá vždycky v šátku brečela, později jsem zkoušela ergo a Manducu, prostě se jí to nelíbilo, strašně mě to mrzí, protože na pole je to s kočárem naprd, co si budem povídat, ale napadlo mě, nemůže to být, že já jsem celkem škatule, tak jestli jí vadí, jak má ty nožičky víc roztažené? Nebo se dá nosit normálně, i když má máma větší konfekční velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
15.2.13 12:56

Velikost matky by na polohu dítěte neměla mít vliv. Miminko má nohy roztažené tak jako tak. Nosila jsi i na zádech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
15.2.13 15:02

Nemáte někdo zkušenost s touhle bundou?
http://www.nosenideti.cz/…y-Red-India/

V čem nosíte na jaře a na podzim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
15.2.13 17:08

Pod flískou nebo pod softshelkou. Tahle nemá kapucko pro fixaci hlavy dítěte na zádech, takže pro mě je nepoužitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
15.2.13 17:34

@Terem A jak třeba vypadá něco s fixací hlavičky? Chápu to správně, jako, když se chce dítěti spát, nebo k čemu je to nutné? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
15.2.13 18:12

Je to kapucka pro dítě, když usne, aby mu nepadala hlava. Mě děti okamžitě usínaly.
Má ji bunda Angel Wings, SusesKinder, Vonzibunda, MaM.
Fotka třeba tady http://www.angel-wings.cz/…ka-spinkaci/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
15.2.13 19:43

@Baaru případně některé bundy od holek na Fleru - třeba od „Vyrobeno tlapkama“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
15.2.13 21:27

Mám bundu od Vyrobebo tlapkama, teď mi šije mikinu. Bunda je fantastická, nejlepší kousek mého šatníku, nosím denně, doporučuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí