Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Je to fajn, když se sejdou lidé, kteří si rozumí a kteří mají víceméně podobné názory ![]()
Tož já bych to taky radši zamkla ![]()
Monique, ono to tak driv nebo pozdeji dopadne vzdycky, kdyz se setkaji zensky, co maji deti, tak si vypravi zazitky z porodu. Chlapi si driv vypraveli o vojne, chudaci, o cem si ted povidaji nevim ![]()
Holky, mám to tedy udělat? Tuhle diskusi bychom mohly nechat běžet ne? Jenom asi smažu své poslední příspěvky ![]()
A název? šátkování?
nebo nechat běžet tohle, promazat poslední diskuzi a založit novou.. kde si povíme o všem. Tahle diskuze má dobrý název a může hodně holkám pomoct.
Já bych ten název trochu rozšířila, ale nenacházím ta správná slova ![]()
Jeee, tak ja mam tak leda co zavidet
Prestala jsem se otvirat a skoncilo to cisarem. Ted se bojim, jestli to pujde prirozene nebo opet cisar. Kdyz se na to divam zpetne, tak si myslim, ze za to mohla i psychika. Byla jsme vystresovana z toho, ze jsem v nemocnici a jeste k tomu v jine nez byl puvodni zamer (malovali) ![]()
Samo, ze hlavni je, ze Stepan je zivej a zdravej a ja taky, ale mrzi me to do ted ![]()
Určitě se musí založit nová, diskuse se nezamykají, ale vzniká nová, tedy co já vím…
Tak co do názvu?
Evelína: plně tě chápu, nechtěla bych rodit císařem, ale pokud to jinak nešlo, tak nic nenaděláš, důležité je, že jste oba v pořádku…
vymyslet název je to nejhorší… jde pak ještě během diskuze upravit? asi ne co?
Nazev nevim, ono je to vsechno takove „alternativni“, ale ja to slovo nemam moc rada.
čiči, mluvíš mi z duše, právě jsem chtěla vložit nápad, že diskuze se bude točit kolem alernativních názorů, ale jako název se mi to příčí ![]()
A mam pocit, ze u uzamcene skupiny je mozny nejaky strucny popis, tak se to v nem da rozvest