Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Novire: taky jsme to měli tak, když jsem ještě kojila, pak jsem noční kojení utnula, dostala napít vodu z flašky, ale to až když byla větší, tak kolem 9tého měsíce tuším… Pak s ní spal nahoře manžel a já sama dole na gauči a dospávala jsem… je to strašný mazec to nevyspání…
No právě, furt si říkám, že je ještě docela malá, dávám jí tak čas ještě 3-4 měsíce a pokud se to nezlepší, tak tomu udělám přítrž… Sice nemáme nahoře a dole
, ale taky s ní bude spát v ložnici manžel a já v obýváku…
AD vlna v šátku - naštěstí mě kouše, tak jsem přes zimu ušetřila
O to víc se teším na len… jen furt Didy nechce pustit nějaký holčičí šátek ![]()
Novire: přesně tak jsem to udělala já
A uvidíme, co Didy vypustí, snad mi ušetří peněženku:)
Suvik: teď jsem četla v jiné diskusi, že vážete kapsu, já jsem s ní ze začátku byla taky spokojená, ale Ninuška je rapl a hrozně mi tam při delší chůzi tancovala
Nakonec jsem se naučila DH a z toho se nedostane, ale je nato strašná spotřeba látky ![]()
No právě proto jsem koupila to Indio šestku. Ale přijde mi až ke konci měsíce. Teď bych ho stejně vázat nemohla, protože se snažím odstavit a děsně mě bolí prsa. Na poponášení mi satčí batoh na delší nošení Manduca, zatím. Ale ráda bych pak i šátek právě.
Na DH si tu schraňuju vůj milovaný Vatanai Kenai
Je to 4,5m, tak mi to s přehledem stačí… Ale ještě jsem ho nevázala, Tobík se nechce nechat lapit a Aňula je na to ještě mala… Nemáte někdo odkaz na dobré DH video??
He Novire šla jsem pokoukat na ND do galerky a koho to tam nevidím!
Zdravím Aňu
, moc vám to sluší.
Radši se tam nebudu moc rozkoukávat…
saxana příští týden ji budou 3 měsíce. Jinak holky ZÁZRAK konečně poprvé jsem malou uspala(trvalo to hodinu) a mám do dalšího kojení volno ![]()
Jo táák, no tam zrovna moc dobře nevypadá, zvlášť v tom dvojitém kříži před zafifraným zrcadlem
Ale potřebovala jsem zkontrolovat úvaz, zaboha se mi nedařilo zakulatit jí zádíčka…
Suvik: http://www.youtube.com/watch?… ona má Vonzino všechna videa povedená
A jaké indio? ![]()
Ginche: tak to je super, za jak dlouho se ti tak probudi? A myslím, že zatím stačí ten Šanami, ale pokud nutně potřebuješ jinej, tak Didy to jistí a jsem zvědavá, jestli zůstaneš u jednoho ![]()
Ginche: ND - www.nosenideti.cz a DH je zkratka úvazu Dvojitý Hammock ![]()
To video chtěl tuším někdo jinej. Ale tuhle holku už jsem někde viděla (myslím když jsem koukala na videa), jo ta to má dobře udělaný.
Indio obyč. natur.
saxana díky
no probudí se tak cca. za 2,5 hodky. Kojíme jak o život. Ale fakt mám radost, páč je na mě silně fixovaná. Pokud mě nevidí, či ji nedržím je řev!
a DH je koukám pro větší děti.....to ještě hodně vody uteče, než se tam dostaneme.
Příspěvek upraven 05.02.10 v 20:57