Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
K našim bych chtěla jet i jsem mu to řekla. Bohužel veřejnou dopravou je to na 3 hodiny s milionem přestupů. Chtěla jsem jet autem, ale to on mi doma nenechá. Navíc ty jeho kecy, že bez syna. A já mu ho doma nechci nechat ani na vikend, nejsem si jistá, jak by se o něj postaral, moc tomu nedá, vše dělám já. Ještě mě napadlo jet teda někam úplně jinam, prostě mu dát najevo, že potřebuju vypadnout kamkoliv a odpočinout si.
S tím pokračování románku mě to taky samozřejmě napadlo, nevěřím mu, co jsem tohle zjistila. Ale nemám důkazy.
Milion přestupů?
Prosím tě, kde to bydlíš? V rámci republiky se dá cestovat všude celkem v pohodě.
Ahoj,mrzí mě jak to máš a posílám velké ![]()
Přesně jak psaly holky, vůbec bych se ho na nic neptala, jetli chceš odjet k rodičům jeď, když se ti zdá cestování s prcekm hromadnou dopravou složitý, nemáš brášku, ségru, kdo by tě odvezl?? Neno říct rodičům…
A jinak teda, nechová se pěkně to vůbec a procházet by mu tohle nemělo. Chápu, že mu asi těžko budeš věřit a nějakej červ teď v tobě bude hlodat :/ Což je na nic nedůvěra ve vztahu, co si budeme povídat a jestli potom všem si tě ještě nějak ošklivě dobírám.. nevím co si o něm tedy mám myslet …
![]()
Co nějaká poradna?