Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem taky proti sladkostem a upřímně rostu, když synovi někdo něco podobného nabídne. Naštěstí na návštěvy moc nejezdíme a rodina dostala instrukce
Reakci na ti ovoce ale nechápu.
Ja jsem teda taky ras na výživu, ale nedělám si iluze, ze ve 3 letech mi malej na návštěvě nekde neochutna neco, co normalne nedostává (čokoláda, krupky)..jinak teda ale s tim ovocem je teda fakt prastena, to uz by nemohli jist nic, na vsem se neco najde..podle me uz proste at nabidnes cokoliv, bude to špatne, asi chce ze sebe udělat mega zajimavou..a ano, chudak dite, jako ze ma přísný jídelníček, ok, ale ze dostane na zadek, pokud si vezme neco „zakázaného“…to uz je dost pres caru
je to kráva..
Ta dohra by měla být její omluva, ne? Chápu ji v tom, že uchránit dítě v dnešním blahobytu od sladkostí je na palici. Asi proto je s nervama pryč. Možná by si měla obalit nervy v čokoládě aspoň ona, když ne dítě. ![]()
Blbka, připoměla bych jí, že je na návštěvě, ať se podle toho chová. Doma ať si dá na stůl, co ona uzná za vhodné, tady je to tvoje volba. Nemusí si nic brát.
A proč si nevozí jídlo pro dítě s sebou? Myslím, že na tom není nic špatného, kamarádky si ke mně pro dítě také berou svoje jídlo (mám v zásobě jen dětské křupky a kojenecké sušenky), vůbec mi to nepřijde divné. Samozřejmě pohoštění pro dospělé chystám a děti jedí to, co rodiče dovolí…
Chápu, že někdo chce žít zdravě, ale to, co předvedla tvoje příbuzná je už
těžce přes čáru. Chudák dítě. To mi připomělo jak mi kdysi říkala jedna klientka, že doma nesměla jíst „nic nezdravého“, takže to došlo až tak daleko, že v pubertě kradla doma peníze a chodila se dojídat do „mekáče“. ![]()
@mojmira píše:
Příště bych ji nepustila domů
A to ja bych naopak byla rada, ze vypadne. ![]()
Ty nálady má z toho, že nic nežere. Jestli některá z vás někdy držela dietu, tak by jí mohla chápat ![]()
K nám už by nesměla - dáma je trošku labil a takový lidi by nemeli co dělat u mých dětí ![]()
@tamata píše:
Ty nálady má z toho, že nic nežere. Jestli některá z vás někdy držela dietu, tak by jí mohla chápat
ale to jej její boj ne? nakonec ještě tomu svýmu prckovi tu Studentskou pečeť záviděla ![]()
@brko píše:
A to ja bych naopak byla rada, ze vypadne.
myslela jsem ke mě domů ![]()
Jo taky máme v rodině takovou…
Ovšem nahé panenky je teda boží.
Prď na ní a určo už jí nezvat, příště by si třeba mohla synka zabít když jste tak nezdravá famílie
![]()
@Malaga píše:
ale to jej její boj ne? nakonec ještě tomu svýmu prckovi tu Studentskou pečeť záviděla
to mě napadlo jako první
Určitě to chtěla sežrat sama ![]()