Seřvala mě jak malé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
16.2.16 20:59

Já jsem taky proti sladkostem a upřímně rostu, když synovi někdo něco podobného nabídne. Naštěstí na návštěvy moc nejezdíme a rodina dostala instrukce :D Reakci na ti ovoce ale nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
16.2.16 21:00

Ja jsem teda taky ras na výživu, ale nedělám si iluze, ze ve 3 letech mi malej na návštěvě nekde neochutna neco, co normalne nedostává (čokoláda, krupky)..jinak teda ale s tim ovocem je teda fakt prastena, to uz by nemohli jist nic, na vsem se neco najde..podle me uz proste at nabidnes cokoliv, bude to špatne, asi chce ze sebe udělat mega zajimavou..a ano, chudak dite, jako ze ma přísný jídelníček, ok, ale ze dostane na zadek, pokud si vezme neco „zakázaného“…to uz je dost pres caru :zed: je to kráva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
16.2.16 21:00

Příště bych ji nepustila domů :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.2.16 21:01

Ta dohra by měla být její omluva, ne? Chápu ji v tom, že uchránit dítě v dnešním blahobytu od sladkostí je na palici. Asi proto je s nervama pryč. Možná by si měla obalit nervy v čokoládě aspoň ona, když ne dítě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
16.2.16 21:01

Ty woe, to je mazec. Posli ji do pr*ele nebo do Bohnic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
16.2.16 21:04

Blbka, připoměla bych jí, že je na návštěvě, ať se podle toho chová. Doma ať si dá na stůl, co ona uzná za vhodné, tady je to tvoje volba. Nemusí si nic brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
16.2.16 21:05

A proč si nevozí jídlo pro dítě s sebou? Myslím, že na tom není nic špatného, kamarádky si ke mně pro dítě také berou svoje jídlo (mám v zásobě jen dětské křupky a kojenecké sušenky), vůbec mi to nepřijde divné. Samozřejmě pohoštění pro dospělé chystám a děti jedí to, co rodiče dovolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.2.16 21:08

Chápu, že někdo chce žít zdravě, ale to, co předvedla tvoje příbuzná je už
těžce přes čáru. Chudák dítě. To mi připomělo jak mi kdysi říkala jedna klientka, že doma nesměla jíst „nic nezdravého“, takže to došlo až tak daleko, že v pubertě kradla doma peníze a chodila se dojídat do „mekáče“. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
16.2.16 21:10
@mojmira píše:
Příště bych ji nepustila domů :cert:

A to ja bych naopak byla rada, ze vypadne. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13073
16.2.16 21:10

Ty nálady má z toho, že nic nežere. Jestli některá z vás někdy držela dietu, tak by jí mohla chápat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.2.16 21:11

K nám už by nesměla - dáma je trošku labil a takový lidi by nemeli co dělat u mých dětí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
16.2.16 21:12
@tamata píše:
Ty nálady má z toho, že nic nežere. Jestli některá z vás někdy držela dietu, tak by jí mohla chápat :mrgreen:

ale to jej její boj ne? nakonec ještě tomu svýmu prckovi tu Studentskou pečeť záviděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
@brko píše:
A to ja bych naopak byla rada, ze vypadne. :mrgreen:

myslela jsem ke mě domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776

Jo taky máme v rodině takovou…
Ovšem nahé panenky je teda boží.
Prď na ní a určo už jí nezvat, příště by si třeba mohla synka zabít když jste tak nezdravá famílie :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
16.2.16 21:15
@Malaga píše:
ale to jej její boj ne? nakonec ještě tomu svýmu prckovi tu Studentskou pečeť záviděla :mrgreen:

to mě napadlo jako první :lol: Určitě to chtěla sežrat sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová