Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michala je pipinka obecna, to je prvni vec, co me napadla. Druha vec, zajimala by me ta dohra ![]()
Neřeš to, dost to přehání. Příště jí řekni at si pro kluka doveze vlastní jídlo a laskavě at si ho hlídá nebo at nejezdí vůbec ![]()
Rekla bych ji, at si na priste vozi svoje jidlo, ze nebudu premyslet, co se u nich ji. Ze u nas se ji toto a pokud si dite neohlida a zacne samo jist nase jidlo, ze je to jeji vina. A at jeste jednou zkusi tu kravu a uz se u nas neukaze. Kasli na ni.
Ty bláho ![]()
Sestřenice je s prominutím trošku na hlavu…
Tebe je mi líto, takhle seřvat těhotnou před porodem. A jejího syna je mi tedy líto úplně nejvíce, fakt chudák dítě ![]()
Vůbec se sestřenicí nezabývej. Jejit děti, její věc. Pečuj o svoji rodinu a o sebe, tím spíš že máš prcka na cestě.
Pokud tvůj chlap za tebou stojí, ať s ní promluvi on, že sice reapektujete její pravidla, ale že ona se musí chovat slušně, jinak nebude vítaným hostem a nazdar.
To je mazec
s tim ale nic nenadělás, když je takova. Chápu, že je pro tebe neprijemne jejímu synovi nic nenabízet, ale když si to tak jeho matka přeje ![]()
Za ten výstup bych se s ni přestala úplně bavit a čekala, až se mi přijde omluvit.
To jsou ty extra přehnaný maminky… Buď v klidu a nestresuj se tím. Ať si vozí jídlo sama nebo ať nejezdi když ji toho tolik vadi. ![]()
Byla by u nás naposledy ![]()
Jako jednou by si zkusila nazvat mě a moje děti takhle a že jsem kliďas, jedna by jí asi přistála…
Ale buď v klidu, myslím že když je u vás životu nebezpečno nebude to sama riskovat ![]()
jen je mi líto toho malého ![]()
zasmala jsem se. Ona to prehani a ty se hod do klidu, je t blbka, chudak kluk.
@Cuddy píše:
Rekla bych ji, at si na priste vozi svoje jidlo, ze nebudu premyslet, co se u nich ji. Ze u nas se ji toto a pokud si dite neohlida a zacne samo jist nase jidlo, ze je to jeji vina. A at jeste jednou zkusi tu kravu a uz se u nas neukaze. Kasli na ni.
přesně.. má s dítě hlídat a pak navštívit někoho přes hlavu.. psychiatra
Teda, styď se, dávat dětem na hraní barbíny, vždyť jim to udělá naprosto nereálné představy o ženském těle
(vtip)
A teď vážně, kašli na ni. Každý ať si dělá, co chce, ale neobtěžuje tím okolí. Ať se nediví, že kluk se přecpal čokoládou, když ji nezná. Kamarádka je podobná extrémistka a dítě v 1. třídě kradlo spolužákům svačiny.
Ale opravdu by mě zajímalo, co jedí ![]()
Příště bych jí řekla, že u nás se jí to a to a komu se to nelíbí, ať si zadel políbí a vezme svoje jídlo.
Ahoj holky. Přišla jsem si zde tak trošku postěžovat a taky trochou ulevit ze šoku. Takže můj chlap má sestřenici (Zdravotní sestra) která je tak trochou přehnaně citlivá nebo já nevím, předem chci říct že kazda si své dítko vychovává po svém. Má syna 3roky to že nedává malému sladkosti chápu. Taky jsem nedávala. Ale pěkně nepořádku. Velikonoce nakoupila jsem velikonoční cukrovinky jako klasika…všem naším dětem stejně…nebrala jsem zřetel…přišli každý dostal jako velikonoční vajíčko čokoládové a ovoce. Samozřejmě že mu Michala okamžitě vzala vysluzku a vice jak 85% obsahu letěl do koše! OK je to její volba. Asi pred dvěma měsíci přijeli a já se obávala co malému koupit. Ok koupila jsem mu musli tyčinky…cocjineho že…no neexistuje…že. oni tohle nepapaji…dobrá nasypala jsem křupky..to je slané ne to taky nepapame tak sem tedy nakrajela banány a to už vůbec banány ucpavaji..tak pomeranč ne ten zahlenuje..tak jsem opravdu nevěděla co malému dát!! Ostatní deti dcerka 5let a další malej 4roky dlabali co jsem psala víš a malej Sebik basit sušenky pro kojence..dobrá její ditko její volba. Další návštěva včera. To už. jsem nerozdychala. Dcerka má. Barbinky samozřejmě neoblecene a když Michala zavelela že je musí okamžitě odnést protože jsou nahaté to už jsem málem bouchla. A prela na závěr? Jak můžu davat dcerce rohlík a šunku…že. je obézní…přitom to není pravda. No..jinak koupila jsem si studentskou pečeť a nechala jí rozbalenou na stole v kuchyni. Prostě. Mě nenapadlo že Sebik jí najde a skoro čtvrtku zbaští. To Michalu chytil amok a začala na mě řvát že jsem absolutně neschopná kr*a která cpe detem kaloricke zabijaky, že. Jak jsem si tohle mohla dovolit že moje děti jsou obézní nenažrane prasata!!! Jelikož jsem v devátém měsíci tak jsem se rozbrecela jak malá holka a nedokázala jsem jí na to odpovědět…můj chlap zrovna něco řešil na zahradě s jejím manželem a potom se do ní pustil…Prostě jí řekl že já za to můžu že malej si čokoládu vzal a cpal se když mu zakazuje úplně vše že to prostě přehnala…tak se ptám opravdu tak je tohle normální. Jo a to říkala že to bude mit ještě dohru a praskla dveřmi i suplakanym synem který dostal na zadek že si dovolil dát čokoládu do pusiny