Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5139
2.4.08 15:24

Taky bych šla pryč.Ale na takové vesnici jako je Zlín je jenom pár dětských doktorek a na každou jsme slyšela něco a na ty co slyším jenom chválu tak mají narváno na příštích 30 let :lol:

A navíc tu co mám tak je jenom přes cestu a doufám že až opravdu něco bude tak se bude chovat opravdu jako doktorka. :?

Jinak ona je milá a všechno ale já dojdu do čekárny nadechnu se a než stačím vydechnout tak už stojím před ordinací natálku mám v kočáře odlečenou a odcházíme domů. :twisted:

Vždycky si připadám jak ten s Vesničko má středisková jak to má napsané na lístečku a všechno ještě neřekl ale už stojí ve dveřích a je na odchodu a mávne nad tím rukou :lol: ( Prohlídni si krematorium at víš do čeho deš :lol: :lol: :lol: Trošku černého humoru :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
2.4.08 15:45

Nádherné fotky :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.4.08 19:48

Jani, na fotky mrknu, už se těším. My jsme ještě v atelieru s malým nebyli, nějak to u nás není zvykem. Pořád jsem říkala že ho vemu jako mimiko, v roce, ve dvou, teď už to nějak vzdávám :(
Do školky se ho nebojím pouštět samotnýho. Odvedu ho k autobusu, jeden kluk už v něm přijede, další dvě děti nastoupí u nás s Adámkem (plus lidi do města a děti do školy). Vždycky někoho požádám, aby mi jen na malýho dohlídnul, aby opravdu vystoupil a nešel za školákama dozadu (stačí řidič, je známý). Je to tu v pohodě, bydlíme na vesnici, v okolí vesnice (žádný město) každý se známe. Autobus jede z od nás rovnou do vsi kde je školka a staví nejdřív u ní a pak až dál na zastávce. Na děti čeká učitelka, bere je od autobusu přes silnici do školky a oni se svlíkají sami, jen něco pomůže. Většinou se nepřevlíkají, nechají si trička a punčocháče a vemou bačkůrky :wink: To je román :D

Natty, nemáš někoho známého, kdo by tě k té lepší mudře protlačil? Tahle je fakt divná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
2.4.08 19:59

No u nás si každý hlídá svůj píseček a ty dětské doktorky se všechny znají a mají nepsanou úmluvu že pokud už k některé chodíš tak tě nevezmou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.4.08 20:05

Aha, to je blbý no :?
Jani, fotky jsou krásný, jste pěkná rodinka :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
2.4.08 20:11

Jani krásné fotky to není možné že je malá taková modelka že je na všech tak hezky to natálka pořád jenom zdrhá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
2.4.08 20:11

JANI, u nás jezdí děti taky do školky busem. Já jsem z města, ale od nás ze sídliště jezdí děti do vedlejší vesnice. Ráno jezdí paní prodavačka z potravin a odpolko vždycky jeden rodič tam i zpět, v té vesnici se totiž autobus točí a jede zpátky. Učitelky taky děti vodí a děti se taky nepřevlékají, jen vyslíkají do punčošek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
2.4.08 21:14

Nazdárek všem :lol:
Jani, na mě to kojení nezabíralo, ale já jsem taky pekně žrala. Už mám dole 12 kg, ale ještě 6 mi chybí do původní váhy. Jo a ta kuchyň je suuuuper.
Natty, přeju aby malá byla v pohodě a mudra aby byla v nepohodě. :twisted: Je fakt nějaká divná, ale jak píšeš, není to lehký dostat se někam jinam. Třeba když jí příště pošleš do pr....., tak bude ráda, že už tě tam neuvidí. :lol: :lol: :lol:
Xyz, tak to budeš mít doma pěkný, co??? A neboj 10 dní uteče jako voda a jěště budeš vzpomínat, jak si vařila v obýváku. Když naši předělávali jádro, koupala jsem se za ruskou vlajkou, kterou táta našel ve sklepě. :D
Dneska byla v práci opět pohodička. Přišlo jen 8 bab, z toho 5 jen pro recept. No a tak jsme s přimářem kecali o všem možném.
Holky musím jít, manžel jde hrát za chvíli na pc poker. Pak se ještě ozvu. PAAAAAAAAAAAAAAA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
3.4.08 09:45

ŠAMOTKO, tak ruskou vlajku doma nemáme. A náš panelák je těsně porevoluční, to už ji nebude mít ani domovnice :lol:
Ale teď tady čučím na nějaký starodávný totalitní písničkový pořad z dob, kdy mi bylo tak deset :lol: Tak to by se ta vlajka hodila.

SESTRY, včera jsem dělala po netu první pomoc a říkala jsem si, jestli bych ještě dokázala resuscitovat.
Dřív jsem resuscitovala dost, samo že ve špitále. Ale přemýšlím, jestli bych to dokázala někde venku, na ulici. Jo, teorie je jedna věc, ale praxe...... :roll: Res. roušku nosím v kabelce, zatím jsem jí nemusel anikdy použít. Jak jste na tom vy? :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.4.08 10:00

Zorko, tak to nevím. Teď si říkám, že bych zřejmě pomohla, ale v reále… asi jo :nevim: Já ještě nikoho neresuscitovala 8O Roušku mám v peněžence…

Já jsem jela včera s Adamem ve čtvrt na čtyři autobusem do města nakoupit a pak s manželem nazpátek. Udělala jsem si radost a po skoro pěti letech co mám nový kolo jsem si koupila blatníky a zámek :lol: Ještě přední světlo a novou lahev a mám všechno :)

Petro, to jsi dobrá, 12 kilo dole. Držíš dietu, nebo něco užíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.4.08 10:02

Teď jsem přepínala tv, a na Animal Planet dávají operaci ryby, odebírali jí vaječníky 8O Chápete to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
3.4.08 10:22

Dobré dopoledne :lol:

No malá spolupracovala tak 20 mni,pak byla protivná a utíkala a mrčela a nakonec začala brečet.Ale nějak jsme to zvládli,měli jsme takový ten chechtací pytlík a ten docela pomáhal

Aha,tak to s tou školkou pak joo.Já si jen vzpomínám,že jak nás naši vodili,tak museli s námi až k šatnám,že prý některý děti se nechtějí vyslíkat či co.No pro tať ku to bylo utrpení,bo já do školky s řevem a ze školky taky :lol:

Zorko já taky nevím.V tašce u kočáru mám roušku,esmarcha i rukavky..... :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
3.4.08 10:55

Jani to si doufám děláš srandu s tou taškou na kočáře to tam určitě nemáš že???

No s tou res. rouškou jsme kdysi jela s kamarádkou taky sestrou v trolejbuse a nastoupili dva bezdomovci naprosto nechutní a vypadali že každou chvíli umřou.Ona se začala ošívat a pořád něco hledala a pak vykřikla že musíme okamžitě vystoupit a vyletěla s trajflu.

Tak jsme šla za ní a až venku se mi přiznala že nemá roušku a že nemohla najít ani žádný sáček a že se bála že jim bude muset poskytnout první pomoc :roll: tak radši vystoupila :lol: :lol: :lol:

Natálka dneska bez teplot akorát mě se spustila rýma a přestávám cítit co jím takže to bude hnus.

Na bioparox jsem si už zvykla už se nadavuju jenom u posledního fíknutí :lol:

Dneska u nás poprchá a za mrakama prosvítá sluníčko tak uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
3.4.08 12:50

Natty nedělám si srandu.Měla jsem to v báglu,co jsem s ním chodila do práce.Prostě prevence.Je to v pytlíku,zabere to minimum místa a jen jsem to šupla do tašky od kočáru.Bez něj stejně nikam nechodím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
3.4.08 13:43

8O Tak ted jsi mě opravdu dostala :wink:
A potřebovala jsi to někdy od té doby co to tam nosíš??

To není rýpání já jenom jestli si to taky nemám udělat takovou KPZ sester.

Co všechno by v tom asi tak bylo??

Poraďte :wink:

Já bych řekla Haloperidol kapky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová