Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nazdárek,
tak dneska to je bída, nikdo nepíše. ![]()
Já si jdu zaplavat do vany a ještě příjdu. ![]()
Ahoj holky!
Tak v neděli jsem první
!
To ale bylo dneska krááásně,byli jsme venku na zahradě celý den,jenom jsme si odskočil na obídek (mmch bramboráky a kuřecí prsa+kysané zelíčko),dcera po obědě chrupala 2 hodiny(neuvěřitelné),a večer jsme to díky přeměně času natáhli do 7,dostala kaši,ani mlíko ode mě nechtěla a šla sama do pokojíčku,poprvé tam spí sama na noc,no,mám skoro šok
,manžel má ten samý (šok),no po 20 měsících budeme sami v ložnici i v loži…
,ale manžela jsem docela utahala na zahradě…Chudák na:,–(il 3 stromky,vykopal základy na skleník atd.,ale taky jsem nezahálela.Tož tak u nás. ![]()
Příspěvek upraven 06.03.12 v 22:28
Ahoj, pěkné pondělí ![]()
Teda dneska je taky krásně. Já jela s malým v sobotu po obědě za mamkou (je od nás cca 5km), byly jsme s kamarádkou venku. Večer si malej vzpomněl, že bude u babičky spát (začal u ní spát až letos od ledna, chtěl sám, v sobotu to bylo po čtvrtý), takže jsem mu musela jet pro všechny jeho věci potřebný ke spánku. Dala jsem ho spát, jela domů za manželem a před půlnocí jela za mazánkem, protože řval jako hyena, že chce domů (nikdy to ještě neudělal, ale ne vždy je posvícení, že
). Spala jsem s ním u mámy a byla tam ještě celou neděli. Seděly jsme venku u jedný tety a klábosily, děti si pohrály (kamarádka má v červenci tříletou holčičku). Teď je malej ve školce, po dvanáctý pro něj jedu a jedem nakoupit a podívat se do Loun.
Takže tak náš víkend. Jo a manžel je pěkně nastydlej a mě už taky začíná škrábat v krku, tak snad z toho nic nebude, byla jsem nemocná před Velikonocema ![]()
Tak zatím pa pa, večer se snad ukážu, včera mi zabral notebook manžel
![]()
Nazdárek všem,
Tak já bylo v sobotu od tří pomoct manželovi v hospodě. Daneček byl u babičky. Bylo to docela v pohodě, nějaká kačka se vydělala. Po 5 jsem šla domů, večeře, večerníček, vykoupat,… jako pokaždý. Před 8 přišel děda s mlíčkem (nosí nám od krávy), tak si s Danečkem ještě chvíli pohrál. Spát jsem ho dávala až kolem půl 9 a tak usnul hned. Manžel přišel z bistra až po 11.
V neděli jsem se ráno nestačila divit, kolik je hodin, když se Daneček začal ozývat. 9:30.
Manžel mi ráno řekl, že by chtěl jet do HK na fotbal a tak jsem byla fakt nadšená.
Taková krásný den a on bude zase v prčicích. Ale odpoledne jsme jeli na krátký výlet a když jsme se vrátili, řekl, že nikam nejede.
Chtěla jsem jít ještě na brusle, ale nechtělo se mu a tak jsem šla s Danečkem na houpačky. Přeci nebudu smrdět doma, když je venku tak krásně.
Dneska od rána je manžel zase v bistru, protože tam předělávají přístřešek. Ale ve tři musí přijít, protože já jdu do práce. Se mi vůbec nechce, když je venku tak hezky.
Doufám, že bude málo lidí. ![]()
Pa Petra
Ahojte holky
Tak je to tady jaro je tu a já začínám být pořádně nemocná.Pálí mě průdušky nemůžu se nadechnout, suchý kašel, mluvím jak správný roker a do toho totálně natřískaný týden kdy máme každé místečko vyplněné programem a manžel navíc jede od středy do pátku pryč
Na:,–(ila jsme Stodal, ACC long, Propolki,hlívu ústřičnou, vincentkové pastilky, paralen ,anti:-),čaj se slivovicí a prášek na alergii i když žádnou nemám co kdyby se mrška nově objevila
Tak doufám že po takovém nářezu se nemoc lekne a uteče ale při mé štěstí to bude síla
Tak doufám že ráno vstanu a budu moc aspoň promluvit tak mi držte palce
Mějte se krásně
Jani,
není to hospoda, ale bistro a jsme tam v nájmu. Přes zimu je zavřeno, březen duben je otevřeno jen na fotbaly (někdy jsou i 3-4 za den a někdy v so i ne), od května do září je otevřeno od 5 do té doby, dokud tam někdo je, no a pak je zase otevřeno jen na fotbaly. S posledním podzimním fotbalem sezóna končí. Není to nic velkého, ale manžela to baví. Já mu tam letos byla pomáhat poprvé, protože loni jsem měla nastarosti juniora. Manžel už tam dřív dělal, když to měl někdo jiný, ale loni mu nabídli, jestli to nechce vzít a smlouvu má do roku 2018. Tak asi tak. ![]()
No a teď tam předělávají tu pergolu a tak manžel leží hotovej na gauči a ani nedutá.
Nattalli,
tak to fakt nezávidím a přeji ti, ať tu mršku co nejdřív zdoláš. Já bych po takový léčbě radši utekla. ![]()
Natty, ty feťáku ![]()
Taky jsem si byla před chvílí vzít Paralen (ovšem na tebe vážně nemám), jsem ko. Mám zvětšený uzliny, škrábe mě v krku, a hlavně BOLÍ celý tělo. Zítra jedu s kamarádkou po pátý do fitka, tak snad mi nebude hůř. Nerada bych marodila http://www.sirmi.ic.cz/smajl/309.gif
Děkuju za vysvětlení. Tam je asi frmol co, ale hlavně, že manžela to baví ![]()
Mládě usnulo, jdu dát do pračky jednu várku a ke tchýni něco vytiskout (nemáme tiskárnu) a vykoupat, hezky se nahřát . Ale pc mám zaplý ![]()
Holky,
já začala dneska trápit Dandu na nočník. Pořídila jsem ho vy:,–(il 4× a jednou se vyčůral, náhodou. Tak jsem zvědavá, jak nám to půjde dál. Někdo říká, že je brzo, někdo zase že už by zkoušel, tak jsme začali, ale lámat přes koleno to teda nebudu.
V práci byla pohodička, přišlo jen 7 bab. ![]()
Holky, doufám, že na mě přes pc nenakazíte. ![]()
Tak kde jste všichni???? ![]()
Já vás opravdu nenakazím.Dneska jsme si koupila ještě bioparox tak doufám že to pomůže.Máte s ním někdo zkušenost jaký je???
Natálka dneska aby toho nebylo málo tak chudinka měla 39,5 horečku a to v životě neměla nejvíc do ted mela 37,1
tak doufám že to budou zuby ![]()
Tak pěkný večer.ještě mrknu jestli se tu někdo objeví ![]()
Ahoj ![]()
Tak mě je nějak divně ráno a k večeru, ale doufám, že to brzy uteče. Byla jsem odpo cvičit, tak jsem zvědavá na zítřek, abych vůbec vylezla z postele
Jinak Adámek byl opět ve školce, řiditelka mi ho odpoledne pochválila a ráno jel s dětma sám autobusem (učitelka si je chodí k busu vyzvedávat, jinak bych ho nepustila), šikulka můj ![]()
Celý den jsme byli venku, Adam pracoval s dědou, já jsem dvě hodiny sekala trávníky
, ve čtyři na chvíli přijela kamarádka s holčičkou (v červenci tři roky) a ve čtvrt na šest jsem jela cvičit. A teď už mi skoro tečou sliny na bradě, manžel vaří těstoviny s brokolicí. Voní to nádherně ![]()
Jani,
já bych mohla vyprávět, jak mi tečou sliny. Od nového roku tu s holkama hubnu a žádná sranda. Strašně jsem se vykrmila při kojení, takže se teď dostávám na svoji původní váhu.
Dobrou, zítra napíšu víc.