Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A odhadem do týdne … 
Houpačka ale bude jiná, časem vyměníme pro starší dítě. A pískoviště bude mimo. Jo a natřený až za rok, po řádném vyschnutí dřeva.
TaK tp je nádherné a to máte před barákem??Nebo u dědy??
A jak to před ním tajíte??nebo to nebude překvapení??
Už jsme sice založila jinou diskuzi ale zeptám se i tad yco všechno víte o malabsobčním syndromu???
Sice jsme se to učili ale naučené fráze znám ale co se pak děje v praxi??
V práci jsme se s tím nesetkala ![]()
NATTY, právě naopak, než jak píšeš v diskusi. Celiakie, ale i jiné střevní onemocnění, ev. i nedostatek vitamínů apod. vedou k malabsorpčnímu syndromu.
Znamená to, že se z nějakého důvodu nedostávají ze zažívacího traktu do těla potřebné látky.
Otázka je, z čeho to to miminko má a jak se to dá řešit. Malabsorpční syndrom je důsledek, nikoliv příčina.
Holky, právě študuju centrální žilní katetrizaci. Maj to i s obrázkama. Holkýýý, já chci do prácééééééé
![]()
Mi bydíme ve dvou domech na jednom pozemku. Takže to vidí a těší se ![]()
Ahoj holky!
Můžu se k Vám přidat?Jsem taky zdravotní sestra,pracovala jsem před RD na spojeném ARO ,JIP odd,a vypomáhala jako anest. sestra na sále.Se sbíráním kreditů jsem taky na štíru,sice něco mám,ale je to málo… ![]()
liška píše:
Ahoj holky!
Můžu se k Vám přidat?Jsem taky zdravotní sestra,pracovala jsem před RD na spojeném ARO ,JIP odd,a vypomáhala jako anest. sestra na sále.Se sbíráním kreditů jsem taky na štíru,sice něco mám,ale je to málo…
Ahoj. Klidně se přidej ![]()
Vítej!!!
Ahoj ![]()
Jsem tu jen na skok, dodělávám velikonoční úklid ![]()
Já nic moc nestuduju, ale kdybych měla nastoupit do práce, tak si začnu pár věcí opakovat. A ty kredity jsem zatím nepočítala, tak až bude čas.
Tak je u vás taková zima? Malej i já jsme nastydlí, takže procházka nehrozí. Akorát zítra vyrazíme všichni na nákup, v neděli slavíme Adámkový narozeniny. A navečer musím s mámou objet hřbitovy…
Tak zatím pa pa, snad večer se sem mrknu.
JANI, no já to studovala v rámci získávání kreditů po netu. Bylo docela příjemné si to přečíst ![]()
HOLKY, KRÁSNÉ VELIKONOCE!!!!!!!!
Všem přeju krásné velikonoce
Totálně nestíhám ted jsme dojeli s nákupu a měla bych trošku uklidit.
Tak se na mě nezlobte ale ted to asi moc nebudu sem stíhat ale to äsi nikdo
Taky je u vás taková zima??
chtěli jsme jít na jarmark ale málem nás to odfouklo tak jsme to vzdali ![]()
A co půst držíte??já už umírám hlady jak nemám maso tak nejsem najezená ![]()
Pa pa
Ahoj holky!
U nás bylo fajn počasí
.Děsně fučelo a jarmark jsme taky vypustili.Chci se zeptat Janinky,kde jste koupili tu skluzavku,manžel ji chce dělat dceři k narozeninám,kůly máme doma,ale koryto jsem objevila jen na netu a cena je
.Loni jsme dělali pískoviště a domeček,bohužel najít a vložit fotky je nad moje chabé znalosti
.Přeju všem veselé Velikonoce a konečně jaro!
Půst držíme,maso jsme dnes neměli,dělala jsem čočkovou polívku a květákové smaženky s br.kaší.
Příspěvek upraven 06.03.12 v 22:36
Zroko, já se k tomu pročítání nemůžu dokopat. Nemáš tip na nějaké dobré webovky s nemocena a něco o nich? Vím že když mě napadne např. AIM, tak že to po zadání najdu, ale aby bylo všechno pěkně při sobě.
Natty, na nákup jedeme zítra. Tady je taky zima a fouká to, ale už tři dny jsme doma s nachlazením, ven nemusíme. Už aby bylo jaro a teploučko, nesnáším zimu.
Půst ?! Ani náhodou
, přeci si nebudu vědomě ubližovat ne? ![]()
Šamotko, co prst? Ještě zlobí? A co v práci?
Liško, jak staré máš dítě/děti?
A kde jsou xeniej, Slysil (ta asi maká?), masozravka, gabcaa, jana32…Holky, ukažte se ![]()