Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
19.3.08 21:54

Dnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
19.3.08 22:00

A odhadem do týdne …

Houpačka ale bude jiná, časem vyměníme pro starší dítě. A pískoviště bude mimo. Jo a natřený až za rok, po řádném vyschnutí dřeva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
20.3.08 07:00

TaK tp je nádherné a to máte před barákem??Nebo u dědy??

A jak to před ním tajíte??nebo to nebude překvapení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
20.3.08 09:40

Už jsme sice založila jinou diskuzi ale zeptám se i tad yco všechno víte o malabsobčním syndromu???

Sice jsme se to učili ale naučené fráze znám ale co se pak děje v praxi??
V práci jsme se s tím nesetkala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
20.3.08 09:45

NATTY, právě naopak, než jak píšeš v diskusi. Celiakie, ale i jiné střevní onemocnění, ev. i nedostatek vitamínů apod. vedou k malabsorpčnímu syndromu.
Znamená to, že se z nějakého důvodu nedostávají ze zažívacího traktu do těla potřebné látky.
Otázka je, z čeho to to miminko má a jak se to dá řešit. Malabsorpční syndrom je důsledek, nikoliv příčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
20.3.08 09:56

Holky, právě študuju centrální žilní katetrizaci. Maj to i s obrázkama. Holkýýý, já chci do prácééééééé :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.3.08 12:52

Mi bydíme ve dvou domech na jednom pozemku. Takže to vidí a těší se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
21.3.08 13:07

Ahoj holky!
Můžu se k Vám přidat?Jsem taky zdravotní sestra,pracovala jsem před RD na spojeném ARO ,JIP odd,a vypomáhala jako anest. sestra na sále.Se sbíráním kreditů jsem taky na štíru,sice něco mám,ale je to málo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
21.3.08 13:31
liška píše:
Ahoj holky!
Můžu se k Vám přidat?Jsem taky zdravotní sestra,pracovala jsem před RD na spojeném ARO ,JIP odd,a vypomáhala jako anest. sestra na sále.Se sbíráním kreditů jsem taky na štíru,sice něco mám,ale je to málo… :(

Ahoj. Klidně se přidej :wink:
Vítej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.3.08 15:03

Ahoj :-)
Jsem tu jen na skok, dodělávám velikonoční úklid :roll:
Já nic moc nestuduju, ale kdybych měla nastoupit do práce, tak si začnu pár věcí opakovat. A ty kredity jsem zatím nepočítala, tak až bude čas.
Tak je u vás taková zima? Malej i já jsme nastydlí, takže procházka nehrozí. Akorát zítra vyrazíme všichni na nákup, v neděli slavíme Adámkový narozeniny. A navečer musím s mámou objet hřbitovy…
Tak zatím pa pa, snad večer se sem mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
21.3.08 15:39

JANI, no já to studovala v rámci získávání kreditů po netu. Bylo docela příjemné si to přečíst :)
HOLKY, KRÁSNÉ VELIKONOCE!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
21.3.08 16:01

Všem přeju krásné velikonoce

Totálně nestíhám ted jsme dojeli s nákupu a měla bych trošku uklidit.
Tak se na mě nezlobte ale ted to asi moc nebudu sem stíhat ale to äsi nikdo

Taky je u vás taková zima??

chtěli jsme jít na jarmark ale málem nás to odfouklo tak jsme to vzdali :?

A co půst držíte??já už umírám hlady jak nemám maso tak nejsem najezená :oops:

Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
21.3.08 20:23

Ahoj holky!
U nás bylo fajn počasí :-) .Děsně fučelo a jarmark jsme taky vypustili.Chci se zeptat Janinky,kde jste koupili tu skluzavku,manžel ji chce dělat dceři k narozeninám,kůly máme doma,ale koryto jsem objevila jen na netu a cena je :-( .Loni jsme dělali pískoviště a domeček,bohužel najít a vložit fotky je nad moje chabé znalosti :oops: .Přeju všem veselé Velikonoce a konečně jaro!
Půst držíme,maso jsme dnes neměli,dělala jsem čočkovou polívku a květákové smaženky s br.kaší.

Příspěvek upraven 06.03.12 v 22:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.3.08 20:34

Zroko, já se k tomu pročítání nemůžu dokopat. Nemáš tip na nějaké dobré webovky s nemocena a něco o nich? Vím že když mě napadne např. AIM, tak že to po zadání najdu, ale aby bylo všechno pěkně při sobě.

Natty, na nákup jedeme zítra. Tady je taky zima a fouká to, ale už tři dny jsme doma s nachlazením, ven nemusíme. Už aby bylo jaro a teploučko, nesnáším zimu.
Půst ?! Ani náhodou :lol: , přeci si nebudu vědomě ubližovat ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.3.08 20:42

Šamotko, co prst? Ještě zlobí? A co v práci?
Liško, jak staré máš dítě/děti?
A kde jsou xeniej, Slysil (ta asi maká?), masozravka, gabcaa, jana32…Holky, ukažte se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová